2010 Ekim Anneleri

seninki uyguna gelmiş bayagı.bende anca o kadar olsun istiyom çünkü diger karyolayada yatak uyku seti aldım.ben 60-120 olanını anca alabilirim zaten o da anca kurtarır.
bu arada herkes kırmız tercih etmiş bende kırmızı düşünüyorum :)

benimki 170 gayet iyide arkın 19 aylık bebeği zıpladı içinde hiçbişi olmadı

benimkide bu 175 ytl

çok güzel canım.. mışıl mışıl uyusun inşallah

kızlar selamlar :) doğum yapan var mı??

bu arada platin davet hala ortada yok :))) neyse artık buradan görüşmeye devam....

canım sana dün özelden yazmıştım, davetleri engellemişsin o yüzden alamıyomuşsun.
engeli kaldır hemen atayım yine..

zehsel sen bunu nettenmi aldın carsıdanmı.hepsiburadada indirmdeydi bunlar.akşam bakmıstım bunada.sen begendiysen düsünebilirm netten almayı.

canım ben bunu çarsıdan tomuycuk bebe dıye bır yer var ordan aldım çok begendım bence yeterlı ama sen bılırsın tabıkıde

yemek yaptım yoruldum kolum kalkmıyor ya ( ev süpürmem,silmem lazım nasıl olck bılmıyorum havada 4 gün yağıyorr zatenn iyice kış geldii..

kızlar bir de kratfın jenny modeli var internette 130 liraya satılıyor, ama mağazada bilmiyorum ne kadar. benim bir arkadaşım kullanıyor, resmini site almıyor, birazdan deneyeyim yine..

Son düzenleme:
saglam bayaa o zaman bunlar.ben acele edip oda takımı aldım ama o yatak pek kullanılmıcak gibi gözüküyo şimdiden.sende güle güle kullan canım...

sağol. walla ben ucuza aldım die çocuk zıplayınca korktum ama bişi olmadı zıp zıp sandı asma kaı sallanınca hahha

çok güzel canım.. mışıl mışıl uyusun inşallah

canım sana dün özelden yazmıştım, davetleri engellemişsin o yüzden alamıyomuşsun.
engeli kaldır hemen atayım yine..

:))) öyle miii baktım şimdi ayarlara, sanırım tamamdır... davet gönderilebilire çevirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…