ben bundan aldım canım.. 2 kademeli.. birde 3 kademeli olanları varmış daha kullanışılı gibi geldi onlar bana ama alırken haberim yoktu... çok pahalısına kaçma bence, sonuçta 2-3 yıl zor kullanılacak.. içine takımlarını da serince çok tatlı oluyor, bakmaya doyamıyorsun şimdiden :)))
hoşbulduk canım naber??
anammmm benim park yatağın aynısı kızz
bunu bende istedimde bana pahalı geldi
chicco kalitesi tartısılmaz cok güzel ama gercekten pahalı.
Bnim kraftın modelide buna benziyor yanlız sinop ilk zamanlar üstündeki dönenceyi cıkarmak zorunda kalıcaz sanırım bir iki deneme yaptım :)) dönence oyuncaklarına carpar bebe
iyidir tatliş
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:
görmediniz galiba. soğan doğrayınca yada kavuruken sizinde başınızı ağrıttığı oluyormu. benim hep oluoda
evet chicco kaliteli. arabası ana kucağı chicco yeter
fisfisfis olmuyr cnm fisfisfishamileliktenmi yoksa hepmi böyle oluyor
arabayla ana kucagını bende seninnkiyle aynı aldım yerimseniben
anammmm benim park yatağın aynısı kızz
a.s. BEN GELDIM KIZLAR NASILSINIZ?KARNIM ACIKINCA UYANDIM BNDE :=)
aynı gidiyor canım, evdeyim, yatmaya devam, şimdi çıkmak serbest ama bu seferde benim vücudumda aylardır yatmaktan güç kalmadı maalesef yoruluyorum hemen, kocaman oldu karnımda ikiz gibi kaydirigubbakcemile3 bekliyorum sabırla, senin nasıl gidiyor???
görmediniz galiba. soğan doğrayınca yada kavuruken sizinde başınızı ağrıttığı oluyormu. benim hep oluoda
hep oluo ama bu sefer feci ağrıdı ya direk soğanı doğrarken ağrımaya başladı :S
bakalım memnun kalcazmı not alim biyere arkın 19 aylık bebeğini arabayada oturttuk sığıyo gayette rahat sürülüo yatırdık sırtını yattı falan
hg canım nasılsın??
ecrin doktorunu sordum, görmedin galiba..
nasıldı bu sefer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?