2010 Ekim Anneleri

görmediniz galiba. soğan doğrayınca yada kavuruken sizinde başınızı ağrıttığı oluyormu. benim hep oluoda

anammmm benim park yatağın aynısı kızz

bunu bende istedimde bana pahalı geldi

chicco kalitesi tartısılmaz cok güzel ama gercekten pahalı.

anneannesi aldı bize de :))) öyle istedi, ben zaten sürekli yattığım için bebek odası da yapamadım henüz, bakalım sanırım 4 aydan sonra yaparız odasını opuyorumnanaktan

Bnim kraftın modelide buna benziyor yanlız sinop ilk zamanlar üstündeki dönenceyi cıkarmak zorunda kalıcaz sanırım bir iki deneme yaptım :)) dönence oyuncaklarına carpar bebe

aynı fikirdeyim canım, bebişleri almak zor olacak dönenceden :))

iyidir tatliş
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:

aynı gidiyor canım, evdeyim, yatmaya devam, şimdi çıkmak serbest ama bu seferde benim vücudumda aylardır yatmaktan güç kalmadı maalesef yoruluyorum hemen, kocaman oldu karnımda ikiz gibi kaydirigubbakcemile3 bekliyorum sabırla, senin nasıl gidiyor???

fisfisfis olmuyr cnm fisfisfishamileliktenmi yoksa hepmi böyle oluyor

hep oluo ama bu sefer feci ağrıdı ya direk soğanı doğrarken ağrımaya başladı :S

arabayla ana kucagını bende seninnkiyle aynı aldım yerimseniben

bakalım memnun kalcazmı not alim biyere arkın 19 aylık bebeğini arabayada oturttuk sığıyo gayette rahat sürülüo yatırdık sırtını yattı falan

geçmiş olsun canım niye yattığını bilmiyorum ama bende öyleydim:) geçen sene bi düşüğüm olmuştu dr um yat dinlen vs hiçbişey demedi ama ben geçen ay a kadar çok hareketsizdim. korktum bebişime bişey olmasın diye hep dinlendim süpürgeyi bile eşime açtırıyordum:) he bide kasılmalar 23. haftada ortaya çıkınca iyicene korkup koyvermiştim:)

ama artık korkmuyorum. hamdolsun Allah ıma bu zamana kadar sorunsuz geldik. inş bundan sonra da böyle olur. dr umdan da onay alınca bol bol yürüyorum bu hafta temizliğe de başladım çok yoruldum:) iyicene abrttım:)

valla bilmiyorum ama arabanın bagajına tam sıgdı yanına bisey koycak yer kalmadı.haftasonu arkadaslarla dısarı cıktık 1 inin kızı 3 aylık,digerinin oglu 2 yasında 2 side baston puset kullanıyo.hem cok hafif hem cok pratik geldi bana.inş pişman olmayız bizde büyük aldıgımıza ecrinece.

hg canım nasılsın??

ecrin doktorunu sordum, görmedin galiba..
nasıldı bu sefer?

görmedim kuzum baya ilgilidi hatta çıkarken takıldı sorcağın soru varmı sona telefonda ağlıosun die hemşirelerde hatırlamaya başladılar gelmiştin demi daha önce falan dediler. nstye bağlayan hemşireler baya ilgilendi. onlarada sorularımı sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…