2010 Ekim Anneleri

yok kuzum bizim arabalar büyük değil. daha büyük arabalar var. puseti şimdi kullanamayız zaten.. bize sırtı tam yatan araba lazım.

inşallah canım, ben niye yattım çünkü 7. haftada lekelenme 10. haftada yoğun kanama ve 14 haftada kanama ile hastaneye yattım (( çokkk ŞÜKÜR geçti o günler. 14. haftada rahim ağzım dikildi, ilk hast. yattığımdan beri annem bakıyor bana da eşim ile beraber, 36 ya kadar kalkmak yok dedi dr larım... sadece İzmir'e gelmek için kalktım 1 kere, ve dr kontrolleri içn, ben Sinoptayım normalde, ama erken doğum riskim var diye dr İzmire gelmemi istedi, annemler buradalar, İzmirliyiz.. neyse 24. haftada geldik buraya, yatmaya devam...36 geçti şükür ama benim kaslar artık eridi sanırım, kilo bebek vs derken anormalll yoruluyorum, miniş kızım sağlıkla gelsin yeter diyorum yine de , zamanla toparlarım .... :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Hoşbulduk platin iyiyim çok şükür sizler naslsınız?

Ecrinece araba çok guzelmış ne kadar a aldın daha bnde almadım ya baktımda ıcıme sınmedı.nerden aldın....?

şu anakucağı+otokoltuğunu boşunamı aldım diye düşünüyorum.Arkadaş 10 günlük doğum yaptı oda almıştı hiç kullanamamış bebek düzgün durmuyormuş dr vs götürürken..kullanıyor battaniye sarıp kucagına alıp dısarı cıkıyormuş bilmiyorumkismile

aman iyi, sevindim canım..
moralin yerine gelmiştir..

yok ya o kullanışlı bi ürün.cevremdeki herkes onu en cok kullanıyo.hem araba için sart zaten güvenlik için.bi yere gittiğinde de ona yatırıyosun misafirliğe filan.ilk günleri bilmem ama sonradan kullanırız onu bol bol.

geçmiş olsun canım..

ecrin iyi günlerde kullanın, çok güzeller..

fatma, ben iyice oburlaştım canım, sende nasıl durumlar??

bilmiyorumkismileçok geçmiş olsun canım ya bilmiyordum.
hamdolsun o günleri atlatmışsın. maşallah bebişine. sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşuruz inş..:ecrin_bebek: kiloyu vs boşverdik canım bebişler sağlıklı olsunda başka bişey umrumuz değil.

BNDE ÖLE YA 10 GUNDE 1 KILO ALMIŞIM HABIRE YIYOM SORA DOĞURAMICAZ COK ŞİŞMAN OLUCAK BIZIM BEBEKLER :)BEBEĞİN TEKMELERİNİ BN COK AŞAĞIDA HISSEDIYOM SIZDE ÖLEMI BAYAĞI AŞAĞI DÜŞTÜ BGN HASTANEDE HERKES DOĞUM YAKIN GBI DIYO AMA BEN 40 ı DEVİRİCEM DEDİM:)

NEVYAS DAN HBR YOKMU MERAK ETDIM YA a.s.

teşekkür ederim canım, evet hiçbirşey önemli değil kilo vs... hareketsizliğe bağlı sıkıntılarda uzun da sürse zamanla aşılır, baklaım son 8 gün, kızımı alayım kucağıma sağlıkla başka bişey istemem canım..

ya karnın nasıl düştüğü belli oluyomu banada daha zamanın var diyolar annem filan karnın yukarda diyolar ama bende bu ara aşağıda hissediyom tekmeleri kaburgalarıma batmıyo 2 gündür.

sinop_e
canım sezeryan olacaksın galiba?
hayırlısı olsun canım. Rabbim kolaylıklar ihsan eylesin inş

Hoşbulduk platin iyiyim çok şükür sizler naslsınız?

Ecrinece araba çok guzelmış ne kadar a aldın daha bnde almadım ya baktımda ıcıme sınmedı.nerden aldın....?

ecrinece görmedi heralde.ben chicconun magazısından 600 e aldım.ama 150 tl alısveriş ceki hediye vermişlerdi.onunlada ıvır zıvır eksiklerimiz tamamlamıştık biberon emzik bakım seti filan.yani 450 ye gelmiş gibi olmuştu benim.ama kampanya yoksa chicconun kendi magazlarından alma pahalı cünkü dısarıya göre.

kızlar daha önce hiç evde yapılmışını yemedim ama limonlu kek istiyor canım..
tarifi olan var mı elinde, internette hepsi başka başka anlatmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…