2010 Ekim Anneleri

Hoşbulduk platin iyiyim çok şükür sizler naslsınız?

Ecrinece araba çok guzelmış ne kadar a aldın daha bnde almadım ya baktımda ıcıme sınmedı.nerden aldın....?
cnm arabayı netten 280 e aldık. oto koltuğunuda ikinci el aldım 190 a. sıfır gibi aldığım kişi çok temiz kullanmış.

cnm ben uyku tulumu alcam abbatineyey falan sarmıcam bebişi. üstüne gene battaniye atarım ana kucana koyunca.

aman iyi, sevindim canım..
moralin yerine gelmiştir..

eevt yaa çok bozulduydu moralim. ama insanın içinin rahat etmesi lazım haklıydım ben.

ya karnın nasıl düştüğü belli oluyomu banada daha zamanın var diyolar annem filan karnın yukarda diyolar ama bende bu ara aşağıda hissediyom tekmeleri kaburgalarıma batmıyo 2 gündür.

belli oluyor düştüğü uzaktan gören doğum yakın mıden boşalmış dedı annemde elını koyup ölçtü :)miden boşalmış ama doğuma gittiğinde daha cok düşüyo dedi .
Chicco nun urunlerı cok kalıtelı gercekten bnde chıcco alcam işallah...

Telefonumda bozuldu tamıre verdım doğum baslaşa hmn hbr veremıcem ya

selam kızlar....

yarın doğuma gideceğm..sormayın bi heyecan bi heyecan..acaba sağlıklı olacakmı diye düşün düşün..gece uyuyamadım da bu gece nasıl uyuyrum acaba..

birazdan annemler gelecek türkiyeden..onları bekliyoruz...

yarın kendimi iyi hissettiğim ilk ada telden nete girip yazacağım durumumu..

dualarınızı ekik etmeyin olurmu..

bugün de vardı sanırım 2 doğum..haydi darısı bekleyenlere:)

iyi doğumlar diliyorum Diloks, umarım kolaylıkla sağlıkla gelir bebişin...

canımmm..
sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah kuzunu kucağına..

gözün aydın şimdiden..
dualarımız seninle ve tabiki de kalbimiz :))

dualarımız seninle cnm. hayırlısıyla doğur gel.
evtttttt isterim :)

tmm dur yazdığım kağıdı bulim. eksik olmaısn.

diloks:
ohh ne guzel allah sağ sağlım kucagına almayı nasıb eder işallah darıs bızım basımızaişallah
allaha emanet ol dualarım senınle...a.s.

diloks Allah yardımcın olsun canım . bol moralli bir gün diliyorum canım.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eyler inş...

ii
dogumlar canım hayırlısıyla ınş
kucagına alırsın yavrunu

3 yumurta
1.5 su bardağı toz şeker
1 paket kakao
1 paket margarin
2 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 paket kabartma tozu

yapılışı :

şeker ve yumurtaları rengi beyazlaşana kdr mikser ile önce düşük sonra hızlı devirde çırpalım

içine eritilmiş margarin, süt ve kakaoyu ekleyerek çırpmaya devam edelim

elde edilen karışımdan 1 su bardağı ayıralım

kalan kısma un ve kabartma tozunu ekleyerek kalıba yada tepsiye dökelim 175 derecede 30 dakika pişirelim. kek fırından çıkar çıkmaz önceden ayırdığımız kakaolu karışımı üstüne gezdirelim

afiyet olsuuuuuuuuuun ay yapasım geldi gene hee bu arada sıcak sıcak yemeyin bu kek bekledikçe güzelleşio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…