2010 Ekim Anneleri

hosbuldukk kızlarrr..

iim sınap e cımm ama bugun bıraz sancımm war tırsıomm acaba sancımı dıılmı benmı paranoya yapıom dıee:)

canım çok teşekkürler :))

canım çok teşekkürler :))

bişi diil şekerim. inşllh beğenirsiniz. bu arada un söke un olsun yağda sana başka unlarla güzel olmuo
onu da aldım canım.. benziyor annemin tarifine..

ama ben limonlu kek istiyorum..
ya da kızımın canı istiyor galiba..
şöyle ekşi ekşi :)))

bendeki tek tarfi bu bu konularda beceriksizim.

ece cok saol baktım netden hem guzel hem ucuz hmde cok seceneklı akşam esımede gösterıyım :):teytey:

canım ben kraft aldım çok hoş..dönenceside var.250 ye aldım nette de 259 falan zaten...

canım bende park yatak aldım e bebektenn..v.ı.b markaa 100 ytlcıge aldımm kurdum da cokk gusell en son baktıgım da 89 ytlye dusmustu bak bı ıstersen

park yatağını emınönunden havuzlu handan aldım bebeceyiz sarayı çok uygun nakıtde ındırımde 150 ıdı 130 aldım eğer alcaksanınz arkadaslar ..bebefix dede guzel uruler var...

arabaya baktım
bnde park yatağı aldım hmn hmn aynı zaten allah hepimize işallah kullanmayı nasıb eder inşallah
amin

araba çok güzel gerçekten tavsiye ederim. hem ufak hem kullanışlı. ayak örtüsü yağmurluğu falanda var kış içinde uygun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…