canım ben kraft aldım çok hoş..dönenceside var.250 ye aldım nette de 259 falan zaten...
canım bende park yatak aldım e bebektenn..v.ı.b markaa 100 ytlcıge aldımm kurdum da cokk gusell en son baktıgım da 89 ytlye dusmustu bak bı ıstersen
aynen bende yaa suykum gelio. bulaşık var aslında am uykumda geldi hiç halim yok. uyumakta istemiom. bu gece barim uyuyimslm kızlropuyorumnanaktan pc aç kapa aç kapa tvde de birşey yok canım sıkılıyor ya
Humana still tea anne sütü arttırıcı çayı çok iyi diyor herkez bir arkadaşa dr da tavsiye etmiş..sütü gelmiyordu bebeği mama ile besleniyordu..Yanlız günde 3-4 bardak içince 5 -6 günde 1 kutu bitiyormuş ..fiyatı burda 25 ytl ..çokta masraflı olur ama...bölgelere göre değişiyor demek nette daha ucuz
kızlar ben kacar anneme gıdıcem kacgundur göremedım öptum hepınız allaha emanet olun :teytey::teytey:
Humana still tea anne sütü arttırıcı çayı çok iyi diyor herkez bir arkadaşa dr da tavsiye etmiş..sütü gelmiyordu bebeği mama ile besleniyordu..Yanlız günde 3-4 bardak içince 5 -6 günde 1 kutu bitiyormuş ..fiyatı burda 25 ytl ..çokta masraflı olur ama...bölgelere göre değişiyor demek nette daha ucuz
aynen bende yaa suykum gelio. bulaşık var aslında am uykumda geldi hiç halim yok. uyumakta istemiom. bu gece barim uyuyim
bende 19 a aldım burdan. tadı fln güzel.
içmeye başlayabilirmiyiz yane. ben bir iki bardak içtim geçen baktım t-shirtüm ıslanmışben buradan 19-21 arası birşeye aldım sanırım, dr um da içebilirsin dedi
benimde yerleri silmem lazım.bulasık makınasını aksama eşime boşalttırıcam :) iyi e tembelleşik :)) bebe olunca tembellik yapamıycaz 2 dk duramıycaz:) 2 satte bir emzir gaz çıkar ..uyut o zamana kadar yine emzirme satti gelicek böle geçicek günler :) insallhh mama vermeye gerek kalmayız ...iş yapmaya fırsat bulamıycaz...çamaşır ,ütü ,zaten oralık dolucak :)
ben buradan 19-21 arası birşeye aldım sanırım, dr um da içebilirsin dedi
içmeye başlayabilirmiyiz yane. ben bir iki bardak içtim geçen baktım t-shirtüm ıslanmış
aynen yaabenimde yer silmem laızm doğurmak için
h canım.. gündüz benim dem midem çok bulandı.. şşurup mu içiyorsun sen de?
biras geç oldu cewap ama yok cnm şurup içmiorum gündüz sadece magnezyum içiorum okdr...
bi tanıdğım bebek doğum kanalına yerleşirken mide bulantısı yapar dedi ne kdr doğru bilmiorum
cok gecmis olsun iyi dinlen
Ben hiç eğilerek yer silmedim bu zamana kadar :) düşük tehlikesi erken dogum vs karşı vileda ile siliyorum(
slm kızlar :)
burdada eczanelerde 19.50 tl humana. ama milupanın stil teasi var ayrı olarak rezene çayıda var. hem milupa daha ucuzbide burda ebe bana ufak deneme kutusu verdi hippi natal die oda emziren anneler içinmiş. yani çeşit bol ama kullanıp kullanmamakta kararsızım kaydirigubbakcemile2
ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz 2. yılımızı doldurduk çok şükür
akşama enerji oplamam gerekirken ben naptım kalktım evin altını üstüne getirdim :S çok yoruldum akannehir
içmeye başlayabilirmiyiz yane. ben bir iki bardak içtim geçen baktım t-shirtüm ıslanmış
aynen yaabenimde yer silmem laızm doğurmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?