2010 Ekim Anneleri

canım ben kraft aldım çok hoş..dönenceside var.250 ye aldım nette de 259 falan zaten...

güle güle kullan canım..kraft jenny die bi model var ona bakıcam bi..

canım bende park yatak aldım e bebektenn..v.ı.b markaa 100 ytlcıge aldımm kurdum da cokk gusell en son baktıgım da 89 ytlye dusmustu bak bı ıstersen

ona baktımda güzel gözüküyo cokta uygun..ne renk aldın sen.fiyatı yine 100 tl.

kızlar ben kacar anneme gıdıcem kacgundur göremedım öptum hepınız allaha emanet olun :teytey::teytey:

Humana still tea anne sütü arttırıcı çayı çok iyi diyor herkez bir arkadaşa dr da tavsiye etmiş..sütü gelmiyordu bebeği mama ile besleniyordu..Yanlız günde 3-4 bardak içince 5 -6 günde 1 kutu bitiyormuş ..fiyatı burda 25 ytl ..çokta masraflı olur ama...bölgelere göre değişiyor demek nette daha ucuz

slm kızlropuyorumnanaktan pc aç kapa aç kapa tvde de birşey yok canım sıkılıyor ya
aynen bende yaa suykum gelio. bulaşık var aslında am uykumda geldi hiç halim yok. uyumakta istemiom. bu gece barim uyuyim

bende 19 a aldım burdan. tadı fln güzel.

ben buradan 19-21 arası birşeye aldım sanırım, dr um da içebilirsin dedi

aynen bende yaa suykum gelio. bulaşık var aslında am uykumda geldi hiç halim yok. uyumakta istemiom. bu gece barim uyuyim

bende 19 a aldım burdan. tadı fln güzel.

benimde yerleri silmem lazım.bulasık makınasını aksama eşime boşalttırıcam :) iyi e tembelleşik :)) bebe olunca tembellik yapamıycaz 2 dk duramıycaz:) 2 satte bir emzir gaz çıkar ..uyut o zamana kadar yine emzirme satti gelicek böle geçicek günler :) insallhh mama vermeye gerek kalmayız ...iş yapmaya fırsat bulamıycaz...çamaşır ,ütü ,zaten oralık dolucak :)

cnım ben geçen ezcaneden baktım 20 lira idi...bende alacaktım ama doğal yöntemler daha ii diye düşündüm..rezene örneğin...hem arkadaşda kullandı oda diyor pahalıoluyor diye... ayda iki paket falan gidiyormuş ...

ben buradan 19-21 arası birşeye aldım sanırım, dr um da içebilirsin dedi
içmeye başlayabilirmiyiz yane. ben bir iki bardak içtim geçen baktım t-shirtüm ıslanmış

aynen yaa benimde yer silmem laızm doğurmak için

slm kızlar :)
burdada eczanelerde 19.50 tl humana. ama milupanın stil teasi var ayrı olarak rezene çayıda var. hem milupa daha ucuz bide burda ebe bana ufak deneme kutusu verdi hippi natal die oda emziren anneler içinmiş. yani çeşit bol ama kullanıp kullanmamakta kararsızım kaydirigubbakcemile2

ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz 2. yılımızı doldurduk çok şükür
akşama enerji oplamam gerekirken ben naptım kalktım evin altını üstüne getirdim :S çok yoruldum akannehir

bizde 11- 12 sinde 2 yılı doldurcez

içmeye başlayabilirmiyiz yane. ben bir iki bardak içtim geçen baktım t-shirtüm ıslanmış

aynen yaa benimde yer silmem laızm doğurmak için

ben hiç içmedim canım, ben de düşünüyorum ne zaman içsem diyee, 3-4 gün önce başlarım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…