2010 Ekim Anneleri

rezene çayının faydaları :Vücudu rahatlatır.Miğde ve bağırsak şikayetlerini ve gazlarını azaltır.. Bu etkisii ile özellikle gaz sancısı çeken ve ishal olan bebeklere çay olaak içirilirse hem kaybedilen sıvıyı geri almaya kazandırmaya yardımcı olur hemde sancıları azaltır.

ben pompa falan almadım ama hastanenin etrafı eczane dolu eşim lazım olursa iner alırım dio

off canım sıkılıo. gidim bulaşıkları yıkıyım iki iş yapim fazla nazlandık kocişe. doğuramıoz şimdide

fragola hoşgeldin :)))) ortak bir noktamız var sanırım, bebişini gördüm albümden :)))çok tatllı bir tane de bizim var oğlumuz

canım bizden başka kimse yok ki
face deki grubu kim onaylayor canım beni de kabul etseler istek gönderdim...

benim daha var ...beklesin kuzum biraz daha büyüsün içerde..gerçi sağlıklı olsunlarda istedikleri zaman gelsinler...

amin fadimsa..
benim senden de cok var ama yıne de belkı gelır umudu tasıorum, sonra da aman daha erken gelmesın dıorum fln, kafam cok karısık :))

amin fadimsa..
benim senden de cok var ama yıne de belkı gelır umudu tasıorum, sonra da aman daha erken gelmesın dıorum fln, kafam cok karısık :))

canım daha erkenmiş senin beklesin içerde büyüsün annesi..hem bizim dememizle de olmuyor malum vaktı zamanı bellidir muhakkak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…