2010 Ekim Anneleri

hepımız aynıymışız baksanıza.. bı gelsın ıstıorum bı kalsın.. allah hepımıze hayırlı dogumlar nasip etsın.. kendınıze ıyı bakın ekım annelerı..

Son düzenleme:
kızlar 8 ekimde sezeryan oluyorum anestezi uzmanı bana epudral ol daha iyi dedi kararszı kaldım valaa

nevyas msn de gırmıyor kac gundur dogurdu mu acaba kızlar cok merak edıyorum haberı olan varsa yazsın

bence doğurdu ondan gellemiyor
doğaldır pinguu fırsatları yok az daha zaman gecince gelirler haber verirler bize
biz de öyle olacağız

aperpil doğurmuş,sezeryan olmuş,ben normal yapcak sanıyodum,nevyasta 2 gündür yok doğurdu büyük ihtimal,doğuran unutuyo bizii:)

unutmuyorlar ama eskisi gibi zaman ayıramazlar kızlar çok doğal beklenen bişey bu doğuran bebeğiyle ilgilenir tam düzen tutturur gelirler

haklısın tabıı ayy bız bencıllık edıyoruz galıba bız de bı doguralım bakalım bılg. acabılcekmıyız :)
toparlanma alısma surecı olucak mutlaka ıns doguran arkadaslarımız hepsı cok ıyıdır meleklerı de ıyıdıropuyorumnanaktan

ewet haklısın,gelen giden olur,bebeklerin alışması falan..bizde yaşıycaz bunları..havalarda soğudu,çantamı bidaha elden geçirdim,hastanede de kaloriferler yanmaz daha heralde..

kızlar bende doğadanın rezene poşet çayını aldım şimdilik,süt yapar diye,,humananın falan içinde 1 hafta anca yetecek kadar poşet çayı var,20-25 tl..doğumdan sonra çok ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum,kıyamadım parama,duruma bakcam..

yarın kesinleşecek inş,kilosuna bakıp karar vercem,4 ve üzeri doğar derse dr. sezeryan dicem,eh kilolu bebek doğurmakta annede başka sağlık sorunlarına yol açabiliyo,geçen hafta 3200gr dı,daha 15 günüm var.kararsızım o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…