2010 Ekim Anneleri

üüüf soğuktan banyo yapmaya da üşenir oldum artık,tam ara dönemde geliyo bizim minnoşlar,ben sıcağı pek sewerimde

evet canım kıloluuu bebegı ordan cıkarmak zordurrr yarın bellı olurr dedıgın gıbı

aperpil doğurmuş,sezeryan olmuş,ben normal yapcak sanıyodum,nevyasta 2 gündür yok doğurdu büyük ihtimal,doğuran unutuyo bizii:)

ne zaman doğurmuş aperpil??? duymamıştım bilmiyorumkismile çok güzel herkes sıraya girdi iyiden iyiye, maşallah diyelim umarım iyidir kendisi ve bebişi

Selam kızlar :)) ben hala hamileyim doğuramadım annemdeydim 2 gündür :roflol:

Son düzenleme:
Pazartesi kontrolümüz vardı herşey normal çıkınca doktorum cumartesine kadar bekleyelim dedi, bende bu risk almak değilmidir dedim :) evet risk var tabiki ama diğer şekilde sezeryan demek oluyor dedi.Sonra ben bu riski göze alamam dedim o zaman çarşamba bi alttan muayne edeyim bebeğin başı tam kanala girmişmi ve açılma varmı diye bakayım ona göre karar verelim dedi..Yarın kontrolde belli olacak yani durumumuz oğlumun kafası kanala tam girmemişti yarına kadarda girmiş olacağını sanmıyorum doktorun programına uygunsa perşembe sezeryan olucam büyük ihtimal..

bizde seni merak ettik
hayırlısı olsun inşallah :))

merhaba kızlar
Selam kızlar :)) ben hala hamileyim doğuramadım annemdeydim 2 gündür :roflol:
kız nevyas çocuk yaşına girincemi doğurcan :lepi:
neyse hayırlısı olsun bakalım.
kızlar merak ettim hemen girip çıkıyorum annemlerdeyim. içerden çağırıyorlar umarım hepiniz iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…