yarın kesinleşecek inş,kilosuna bakıp karar vercem,4 ve üzeri doğar derse dr. sezeryan dicem,eh kilolu bebek doğurmakta annede başka sağlık sorunlarına yol açabiliyo,geçen hafta 3200gr dı,daha 15 günüm var.kararsızım o yüzden..
aperpil doğurmuş,sezeryan olmuş,ben normal yapcak sanıyodum,nevyasta 2 gündür yok doğurdu büyük ihtimal,doğuran unutuyo bizii:)
selam kızlar,ne var ne yok?kimler dogum yaptı?
mezime' ninde oğluşu gelmiş...face 'te resimleri var...
kızlar yeni gördüm feyzadan msj gelmiş bebişini almış kucana. saat 3 te
Selam kızlar :)) ben hala hamileyim doğuramadım annemdeydim 2 gündür :roflol:
Pazartesi kontrolümüz vardı herşey normal çıkınca doktorum cumartesine kadar bekleyelim dedi, bende bu risk almak değilmidir dedim :) evet risk var tabiki ama diğer şekilde sezeryan demek oluyor dedi.Sonra ben bu riski göze alamam dedim o zaman çarşamba bi alttan muayne edeyim bebeğin başı tam kanala girmişmi ve açılma varmı diye bakayım ona göre karar verelim dedi..Yarın kontrolde belli olacak yani durumumuz oğlumun kafası kanala tam girmemişti yarına kadarda girmiş olacağını sanmıyorum doktorun programına uygunsa perşembe sezeryan olucam büyük ihtimal..
kız nevyas çocuk yaşına girincemi doğurcan :lepi:Selam kızlar :)) ben hala hamileyim doğuramadım annemdeydim 2 gündür :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?