2010 Ekim Anneleri

Sağolun kızlar :)) keyfi yerinde demekki paşanın zorla getirteceğiz artık :) sanırım başının kanala yerleşememe sebebi kafası büyük, eşim 4.700 doğmuş ve kafası büyükmüş doğduğunda, büyük ihtimal babaya çekti ondan kanala inemiyor kaydirigubbakcemile3

kızlar ben doğuramadım. 3 gün dür hastaneye gidip gidip geliyoruz. doğumhaneye alıyolar alttan bakıyolar ellleriyle... canımı çok acıtıyolar. nstye bağlıyolar sancı çıkmıyo. kanamam oluyo nişan geliyo. ama hastaneye gidince hiç bişeyim kalmıyo. anlamadım gitti bu işi. şimdi evdeyim.. ama sancım var ve ilk defa böyle sancılar oldu. beni resmen yere çöktürüyo. yanımda kim varsa onu sıkıyorumm tüm gücümle bıçak gibi giriyo ve birden çıkıyo..çok streslendim... annem dakka tutuyo ama ben hala doğuracağımı sanmıyorum. annem gelir bu gece diyoooo......

Allah bir avazda kurtarsın inşallah normal olur doğumun..

gözün aydın canım bizim yerimize de kokla

iyi geceler hatunlar birazdan duş alıp uyumaya çalışıcam sabah 8de gidiyorum duygularım çok karışık bebeğimle tek bedende son gecem =((
herkese iyi geceler banada dua edin hepinizi seviyorum

canım şimdi güzel kızın kollarındadır. senden mutlusu yoktur. umarım herşey yolunda gitmiştir.

ay gözlerim doldu canım yaaa darısı bizlere inşallah.

ahada bende uyuyamadim neden acep ecrin
yat yat basima agri girdi olasi yok kalktim.
büyük gün bugün insallah öglen sezeryana alincamm kizlar dua edin bana

hadi hayırlısı canım.

aynen bende bugün gittim ama hiçbişi yok yok yok haftaya salı tekrar gitçem. eğer yine olmassa hemen sezeryana al dicem.

hadi hayırlısı canım.

hay allah yaaa inşallah bu gece bir avazda kurtulursun canım

kızlar bende bugün nst ye girdim ama tık yok benim oğlanda offff mafoldumben

ah newyas seni gördükçe ben korkmaya başladım hee bende 38 de doğurcem derken 39 a girdim hadi hayırlısı

allah yardımcın olsun. bu gece kavuşursun inşallah bebişine sağsalim :)

kızlar çokk kötü bu sancı hiçbişey ypokken birden geliyo birden gidiyo...gidincede sanlki hiç bişey olmamış gibi oluyosun. sizce doğurabilecekmiyim bu geceee

ah canım sanırım benimde sonum sezeryan.allahtan sadece oğlumun sağlığını diliyorum.bir an evvel bebişimi kucağıma almak istiyorum.senağlama

ha bugün bide bebişime bi tane daha astane çıkışı takım aldım.çok cici.parçası az olanlardan.elimde de örgüm var.aklıma hep türk filmlerindeki sahne geliyo.kadın hamiledir hırka,patik bişey örerken doğum sancıları tutar falan ama bende o da işe yaramıyo:))))

selam kızlar kanyat barlasını dün kucağına almış...

jonhybravoda bu sabah kızı elif ela ile buluştu...

bugün hastanede ikisinide ziyaret ettim. anneler çok mutlu melekleri ise inanılmaz güzellerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…