kızlar ben doğuramadım. 3 gün dür hastaneye gidip gidip geliyoruz. doğumhaneye alıyolar alttan bakıyolar ellleriyle... canımı çok acıtıyolar. nstye bağlıyolar sancı çıkmıyo. kanamam oluyo nişan geliyo. ama hastaneye gidince hiç bişeyim kalmıyo. anlamadım gitti bu işi. şimdi evdeyim.. ama sancım var ve ilk defa böyle sancılar oldu. beni resmen yere çöktürüyo. yanımda kim varsa onu sıkıyorumm tüm gücümle bıçak gibi giriyo ve birden çıkıyo..çok streslendim... annem dakka tutuyo ama ben hala doğuracağımı sanmıyorum. annem gelir bu gece diyoooo......
kızlar selam.uzun zamandır gelemedim çünküüüü benim oğlumda dünyaya geldi.kontrol için 24 ünde doktora gittim oğlumun kalp atışları 210 lardaydı.hemen spinal sezeryanla doğum yaptırdı doktorum.çok güzel geçti doğumum şimdi ikimizde iyiyiz.bakmaya doyamıyorum.koklayıp koklayıp duruyorum.ne güzel bişiymiş bu yaaa
iyi geceler hatunlar birazdan duş alıp uyumaya çalışıcam sabah 8de gidiyorum duygularım çok karışık bebeğimle tek bedende son gecem =((
herkese iyi geceler banada dua edin hepinizi seviyorum
anlatiim kuzu..
sabah erken kalktım zaten uyudum sayılmaz..2 de hastaneye geldim,hazırlıklarım ve tahlillerim yapıldı...sonra sedyeye yattım yukarı ameliyathaneye oğluma dogru bir yolculuga cıktım :)) orda da hazırlıklarım yapıldı,spinalim yapıldı,uyustum tabi...perdemi cektiler önüme...sonra karnımla oynadıklarını hissediyodum ama anlamadım,dr um cekiyoruuum diyodu,bil bakalım neyi cekiyorum dedi bana sonra bi aglama sesi,sadece 1 defa ama :)) benim gözlerimden yaslar süzüldü tabi ama bi yandan gülüyorum acayip bi histi ve iyi ki spinal olmusum ki bunları yasayabildim...sonra perdenin yukarısından gösterdiler bana oglumu,sadece ''ama bu cok küçük ''diyebildim ve aglıyodum...sonra temizlenip örtüye sarılı getirdiler yanıma,tanıstık oglumla,2 dakika sonra götürdüler ameliyathane soguk oldugu için...ben odama indim oglumda geldi kısa süre sonra ve o andan itibaren ayrılmadık :))özetle böyle canım
ahada bende uyuyamadim neden acep ecrin
yat yat basima agri girdi olasi yok kalktim.
büyük gün bugün insallah öglen sezeryana alincamm kizlar dua edin bana
kızlar ben geldimm..
sinir oldum ya sabah sabah...
doktorcugum yoktu sabahleyin ufak bi trafik kazası geçirmiş rapor almış gitmiş :mafoldumben:
neyse nst girdim baska bi doktor baktı sonucuna sancı mancı hiç bişi yok kalp atıslarıda normalmiş. bu kadar söyledi suyuma muyuma hiç bişime bakmadı. doktorum olsa herseyime bakardı((((
üff doguramıcam ben böyle giderse ztn
Pazartesi kontrolümüz vardı herşey normal çıkınca doktorum cumartesine kadar bekleyelim dedi, bende bu risk almak değilmidir dedim :) evet risk var tabiki ama diğer şekilde sezeryan demek oluyor dedi.Sonra ben bu riski göze alamam dedim o zaman çarşamba bi alttan muayne edeyim bebeğin başı tam kanala girmişmi ve açılma varmı diye bakayım ona göre karar verelim dedi..Yarın kontrolde belli olacak yani durumumuz oğlumun kafası kanala tam girmemişti yarına kadarda girmiş olacağını sanmıyorum doktorun programına uygunsa perşembe sezeryan olucam büyük ihtimal..
kızlar ben doğuramadım. 3 gün dür hastaneye gidip gidip geliyoruz. doğumhaneye alıyolar alttan bakıyolar ellleriyle... canımı çok acıtıyolar. nstye bağlıyolar sancı çıkmıyo. kanamam oluyo nişan geliyo. ama hastaneye gidince hiç bişeyim kalmıyo. anlamadım gitti bu işi. şimdi evdeyim.. ama sancım var ve ilk defa böyle sancılar oldu. beni resmen yere çöktürüyo. yanımda kim varsa onu sıkıyorumm tüm gücümle bıçak gibi giriyo ve birden çıkıyo..çok streslendim... annem dakka tutuyo ama ben hala doğuracağımı sanmıyorum. annem gelir bu gece diyoooo......
onurluu doguruyon kızzzzzz:)
walla bilmiyorum... canım çok yanıyo. ama bu gecede doğuramıycam sanki....
Pazartesi kontrolümüz vardı herşey normal çıkınca doktorum cumartesine kadar bekleyelim dedi, bende bu risk almak değilmidir dedim :) evet risk var tabiki ama diğer şekilde sezeryan demek oluyor dedi.Sonra ben bu riski göze alamam dedim o zaman çarşamba bi alttan muayne edeyim bebeğin başı tam kanala girmişmi ve açılma varmı diye bakayım ona göre karar verelim dedi..Yarın kontrolde belli olacak yani durumumuz oğlumun kafası kanala tam girmemişti yarına kadarda girmiş olacağını sanmıyorum doktorun programına uygunsa perşembe sezeryan olucam büyük ihtimal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?