2010 Ekim Anneleri

selam kızlar kanyat barlasını dün kucağına almış...

jonhybravoda bu sabah kızı elif ela ile buluştu...

bugün hastanede ikisinide ziyaret ettim. anneler çok mutlu melekleri ise inanılmaz güzellerdi.

ay maşallah. darısı bizlere :Saruboceq:

slm kızlar müthiş stres yaptım ben yaaaa:gitme: s.sezeryan olucam yarın akşam 6da.. inşallah herşey güzel olur.mafoldumben

kızlarrr benim sancılarım başladı suyum yada nişanım yok bakalım yarına kadar evde bekliycem herşeyde hazır yalnız bi ağdaya gitcem bide son kez banyoları temizlicem evimmii komple temizledimm miss olduu :)bakalım hastaneye gitsemde cepten yazarım muhakkak yavaş yavaş hepimiz o yola girioruzz neyvascımm gözün aydınn canımm en azından bişeler belli olmuş ayy çok heycanlıyımmm

kız senindemi bugun. listeye eklendinmi bakim sen :teytey:
ecrincim benim bu hafta dogum olabilir miş dr öle dedi heran bekliyom eger bu cumaya kadar gelmezse bebegim cuma günü sezeryan olucam ekle listeye canım benide:)

Selam kızlar :)) ben hala hamileyim doğuramadım annemdeydim 2 gündür :roflol:

kız sen dogum yapmadın mı aboo allah yardım etsin sana ben düden beri evin iinde stres oldum dogucam die:)
bu arada herkese ii akşamlar
jony de dogmuş öle mi saglıkla büyütsün inşallahhhhh

allah yardımcın olsun. sağsalim kolayca kavuş bebişine inşallah :Saruboceq:
ama ağdaya geç kalmışsın. kızarıklık olmuo mu ???CADIARZU

iyi geceler kızlar.benimde doktorum 15 ine gün verdi sezeryan için.ama benim sancılarım var.bizim oğlan beklemiycek herhalde...

ne güzel ne güzel bende de tık yok. haftaya salıya kadar bi gelişme olmazsa sezeryan isticem.

bu arada johny,kanyat,feyza gözleriniz aydın kızlar aldınız kucaklarınıza kuzularınızı. darısı basımıza insallah.
nevyasta hala beklemedeymiş. ne inatcı cıktı bizim kuzular :))))
gonulcelen,dudu,bahar,bitter,ecrin,ben kaldık sona

Son düzenleme:
herkese iyi geceler arkadaslar benım bu gecede sancım var dun gecede sancıdan uyuyamadım bu gecde var bakalımmne olucak gece devam edıp sancı duruyosa bu yalancısancıymış ...gözümdende uyku akıyor nasıl yatcam bılmıyorum....
anneme gittim bugun tum gece ryasında benı görmüş sancım varmış içine doğmuş annelik böle bişey herhalde bızde yawrularımızı hıssetcez allahın ıznıyle işallah.a.s.

benim ayin 8 i dogum tarihim hastanede bebek gelmese kontrol var beklemekten biktim birde gelmese 10 gün daha beklicem gene gelmese suni sanci sezeryani burdaen son uyguluyorlar

Son düzenleme:
felaket gaz sancım var karnımın agrısından ölüyorum mafoldumben

kuru yemislerden oluyor demisti benim dr cekirdekli olanlarindan mesela hurma kayisi erik falan ben onun icin onlari simdi yemiyorum belki yarari olur yazayim dedim bende senin gibi gaz sorunu yasiyordum simdi iyiyim ama

sağol canım a.s.

sanırım benimkisi üşütmekten oldu cok üsüyorum evde hırka felan kat kat giyiniyorum.

inanmyiorum ya kizlar moralim acayip bozuldu tam 3 dak önce karnimda catlak olustu resmen ya o kadarda yaglaniyorum resmen moral sifir oldu

öncelikle hepinize merhabalar arkadaslar. Uzun zamandır siteye uye olmama ragmen ilk mesajımın bu başlığa olmasını arzu etmiştim, şükür öyle de oldu:)
Dokuz aydır her sorunumda siteye kostum, tanımadığım onlarca KK uyesinin mesajlarıyla rahatladım, sorularıma cevaplar buldum...
Ve simdi oğluma kavusmama cok az kala, "ekim anneleri" ne sonsuz tesekkurlerimi ve Rabbe de size dair dualarımı sunuyorum:) Umarım sağlıcakla,mutlulukla alrsınız hepiniz yavrularınızı kucaklarınıza...
Ahdım var, uzun uzun yazacağım doğum hikayemi ben de:) Sağlıcakla kalın:) hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…