2010 Ekim Anneleri

günaydın ekimin güzel anneleri. erkenden kalktım kocişime kahvaltı hazırladım onun kalkmasını bekliyorum beraber kahvaltı yapiciz. hersamanki gibi

gunaydın kızlar gece sancılardan uyuyamadım sabah kalktım sankı o gece kıvaranan ben deılmışım gbı

oyyy ben dde cuma günüü mervam heyecan nasıl tavan yaptı valla benimki

günaydın güzelllerrrr
oy bende bugün yada yarın doguramazsam cuma günü sezeryana gitcem :) çok heyecanlıyımm akannehir

ayyy çok heyecanlıyım gökçeeee
anestezi uzmanı epudral yap dedi bakalım nasıl olacak

ayyy çok heyecanlıyım gökçeeee
anestezi uzmanı epudral yap dedi bakalım nasıl olacak

bende epıdural yapcam canımmm heycan yapma sabah esım bana dedıkı dunyadaakı kadınolar ne hallerde dogum yapıyolar kendı kendılerınee sen yogun bakım unıtesı olann basında bır suru doktor olan bı hastajhanede prensesler gıbı dogum yapcaan o yuzden hıc heycan stres yapma dıyo baktım adam haklı hakketteennn korkmamak gerek aslındaa

öyle arkadaşla konuştuk dün o da dedi bana
ben yaptım rahattı korkma dedi sonra bol bol neskafe iç bol su iç dedii
anestezi uzmanı da epudral ol dedi

öyle arkadaşla konuştuk dün o da dedi bana
ben yaptım rahattı korkma dedi sonra bol bol neskafe iç bol su iç dedii
anestezi uzmanı da epudral ol dedi

benım oglum 6 yasında 6 sne once sezaryandan sonra 5 saat falan su vermıyolardı sımdı verıyolaar heraaal demııı yoksa oluruz susuzluktaann yaf

arkadaşım epudralden 1 saat sonra bana bisküvi ve meyve suy verdiler dedi

sanırım hala vermiyorlar blmiyorum ama

Kızlar bugün yarın ve cuma gün doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun. Giderken bize de dua etmeyi unutmayın. Hepinizi kocaman öpüyorum...Epiduralle spinal sezeryan arasındaki farkı bilen varsa bize de yazsın, merak ediyorum. Bende 2 tane bel fıtığı var, epidural /spinal sezeryan zararlı olur mu? Biliyor musunuz?

onu doktorun daha ii bılır canımmm zarar olacagını epıdural belden uyusuyosun işte spanel degılmı dıer adı yoksa benmı yanlış bılıyom

gunaydın kızlarr..kendi kendime nazar oldu valla yada eltimin nazarı değdi .2 seferdir geceleri uyuyabiliyonmu diye sormuştu..bende evitt dedim:)dün gece 1 saatt kıvrandım yatakta uyuyamadım sinirimden patlıycaktım..eşimde sinirlenme diyo bi yandan yarabbim ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…