2010 Ekim Anneleri

ecrıncım kendını cok yoruyosun yorgunluktan doguramıcan sende benım gibi ne aceln var daha 2 haftan var buyusun bebek ıyıce

biraz baktim sade ne kacirmisim ama fazla geriye gidemedim kiz sile sile mahvetmisin kendini dünde gece benim karnimda catlak oldu düsüne biliyormusun ya dogumun son günlerindeyim moralim bozuldu sabahta kalktim hastaneye gitim iki defa sanci cikti altan muyane eti hic acimadi cok sasirdim hic acilma yokmus

ecrıncım kendını cok yoruyosun yorgunluktan doguramıcan sende benım gibi ne aceln var daha 2 haftan var buyusun bebek ıyıce

aynen öle olcek. yorgun değilim cnm yaa uyuyamıyorum zaten az yorulimde yattığım gibi uyuyim.

bendede hiç açılma yok. açılma olsun die heralde çömelerek emekleyerek yer sil dio. bunu egzersiz olarak veriyoruz dio doktor. eskiden doğumlar kolaydı ama kadınlar hareketliydi dio. şimdikiler evde oturuo dio doğru sölüo walla tüm hamilelik boyu doğru dürüst iş yapmadım. tek yaptığım yürümek yürümenin çok bi artısı yokmuş zaten.

bizimde 12 sinde evlilik yıldönümümüz. eşim ikisi aynı anda olmasın dio biri kaynarmış evlilik yıldonumumuzumu kutlucak çocuun doğum gününümü dio

ne güzel ne güzel bende de tık yok. haftaya salıya kadar bi gelişme olmazsa sezeryan isticem.

aynı şeyleri yaşıyoz darkım bende p.tesi yada salı gitçem eğer doğurmassam alın dicem. çok riske girmek istemiyorum. zaten zar zor buldum.

selam hatunlar ne var ne yok biz kuzumla çok iyiyiz ama yavrum doymyuyo galiba ağlıyo hep 2saatlik uykulayım sezeryanım çok iyi geçti hiç bişe anlamadım

amaann kuzunada sanada maşallah canım minik prensesi bizim yerimize kokla olurmu.

yaricanım nasıl geçti doğumun memnun kaldınmı kim girdi doğuma sanırım arzu hnm girdi ben o gün ordaydım ama eve gelince öğrendim doğum yaptığını bilsem çıkardım yukarı.

kızlar bizim 4 ayaklı bir oğlumuz var golden retriever, şu anda ameliyatta kalça çıkığından dolayı, inşallah hızlı iyileşir tüylü bebeğimmmm :Saruboceq:

ah kıyamam ben ona geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir.

rezene içiom az sonada makinaya çamaşır atim yerleri sileyim emekleyerek

hay allah iyiliğini versin kız güldüm çok. bende az önce elbise dolabımı temizledim. eğildim kalktım. merdiven indim. ama tık yok valla :) bilmiyorumkismile

Arkadaşlar bugün 18:00 de sezeryana giriyorum birazdan evden çıkıcaz inşallah herşey güzel olur, dualarınızı bekliyorum lütfen..

hayırlı doğumlar canım rabbim sağ salim kurtarsın ikinizide :Saruboceq:

benimde tık yok vallaha canım. benim içime hep ya yarın gece yada cuma günü gibi doğuyor ama nasip bakalım.

ooh kızımla uyuduk ben uyandım yavrum maşallah babasının kucağında uyuyo çok güzel oluolar uyurken

benimki simdiden diyor aman evlenmisiz ikisi bir arada olsada olmasada benimkinin umrunda degil evlilik yil dönümü yemege gideriz diyor o kadar. bende artik takmyiorum bende hamileligin basindan sonuna kadar her gün yürüyüs yaptim ya surda 2 gün sonra dogum tarihi bir cm aciklik yok cömelincede karnim birakmiyor yer silim dün denedim ama yapamadim yarida biraktim

benim bugun altan kontrol eti hic mi hic agrimadi bende bir anormalikmi var diye düsündüm cünkü hep duymusumdur öldüm bitim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…