gözlerim kapanıo
uyumak üzereyim
aaa ışıkları kim söndürdü
galiba uyudum
Arkadaşlar bugün 18:00 de sezeryana giriyorum birazdan evden çıkıcaz inşallah herşey güzel olur, dualarınızı bekliyorum lütfen..
benım allah nasıp ederse yarın bu saatler kızım kucagımda olacak
ecrıncım kendını cok yoruyosun yorgunluktan doguramıcan sende benım gibi ne aceln var daha 2 haftan var buyusun bebek ıyıce
biraz baktim sade ne kacirmisim ama fazla geriye gidemedim kiz sile sile mahvetmisin kendini dünde gece benim karnimda catlak oldu düsüne biliyormusun ya dogumun son günlerindeyim moralim bozuldu sabahta kalktim hastaneye gitim iki defa sanci cikti altan muyane eti hic acimadi cok sasirdim hic acilma yokmus
ne güzel ne güzel bende de tık yok. haftaya salıya kadar bi gelişme olmazsa sezeryan isticem.
selam hatunlar ne var ne yok biz kuzumla çok iyiyiz ama yavrum doymyuyo galiba ağlıyo hep 2saatlik uykulayım sezeryanım çok iyi geçti hiç bişe anlamadım
slm kızlar..
ne var ne yok, dogum yapanlar kimler merak ettim ama listeyi bulamadım..
bizim cok yogun geciyo kızımla, nete hic giremiyorum..
ecrinece, naptın dogurmadınmı? sancıların ne durumda nerde dogum yapcagın bellimi?
kızlar bizim 4 ayaklı bir oğlumuz var golden retriever, şu anda ameliyatta kalça çıkığından dolayı, inşallah hızlı iyileşir tüylü bebeğimmmm :Saruboceq:
rezene içiom az sonada makinaya çamaşır atim yerleri sileyimemekleyerek
Arkadaşlar bugün 18:00 de sezeryana giriyorum birazdan evden çıkıcaz inşallah herşey güzel olur, dualarınızı bekliyorum lütfen..
biraz baktim sade ne kacirmisim ama fazla geriye gidemedim kiz sile sile mahvetmisin kendini dünde gece benim karnimda catlak oldu düsüne biliyormusun ya dogumun son günlerindeyim moralim bozuldu sabahta kalktim hastaneye gitim iki defa sanci cikti altan muyane eti hic acimadi cok sasirdim hic acilma yokmus
benım allah nasıp ederse yarın bu saatler kızım kucagımda olacak
ya bu pc ye kıl oldum resim yüklenmiyo hızlı resimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?