benimki simdiden diyor aman evlenmisiz ikisi bir arada olsada olmasada benimkinin umrunda degil evlilik yil dönümü yemege gideriz diyor o kadar. bende artik takmyiorum bende hamileligin basindan sonuna kadar her gün yürüyüs yaptim ya surda 2 gün sonra dogum tarihi bir cm aciklik yok cömelincede karnim birakmiyor yer silim dün denedim ama yapamadim yarida biraktim
cnm emekleyerek sil. merdiven inerken çok güzel aşaı baskı oluo merdiven inelim bide
kiz allah ne dilegin varsa kabul etsin güldürdün beni emekleyerek yazmissinya baya hosuma giti bu lafin bende oturur gibi yapip gene kalkyordum ama bugun de tüm hayalerim yikildi uzanacam sade
ooh kızımla uyuduk ben uyandım yavrum maşallah babasının kucağında uyuyo çok güzel oluolar uyurken
napalım bahar elbet gelceklergelmezlerse çıkarcez biz ordan
cnm emekleyerek sil. merdiven inerken çok güzel aşaı baskı oluo merdiven inelim bide
ya bu pc ye kıl oldum resim yüklenmiyo hızlı resimden
ohhhh uyusun büyüsün minik kuzu :) canım faceye ekledinmi foto
yane demi ama orda kalcak halleri yok sonuçta. bi gelsin totosundan bi parça ısırmassam :)
benim ev 6. kat asansörle çıkiim zıpkaya zıplaya ininm bari habire puhah millet deli bu dicek :) -tatlicadiarzu-
yemek yedim azıcık uzanıp yemekteyize bakiim aç karnına bakınca hepsinden canım istiyo ondan yemeğimi yedim meyvemide yanıma alayım kaydirigubbakcemile3
ooo benim 6. katta olsa günde kaç kere iner çıkarım2. kat beim alçak bide zate indiğime çıktığıma değmio sen bi kere inip çıksan yeter sana D:
kız iniyom çıkıom ama yok anacım yok :)
bende bendemirmirmirmirmirmirmirmir
kızlar aceleniz ne rahat bırakın bebişleri ,stedikleri zaman çıksınlar
evi süpürdüm ütü yaptım bittim sırtım agrıyor ya aksam oldu ev silmedim halayemekte olcak aksam oldu ne zaman kalkcamda pişicek mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?