2010 Ekim Anneleri

cnm emekleyerek sil. merdiven inerken çok güzel aşaı baskı oluo merdiven inelim bide

cnm emekleyerek sil. merdiven inerken çok güzel aşaı baskı oluo merdiven inelim bide

kiz allah ne dilegin varsa kabul etsin güldürdün beni emekleyerek yazmissinya baya hosuma giti bu lafin bende oturur gibi yapip gene kalkyordum ama bugun de tüm hayalerim yikildi uzanacam sade

kiz allah ne dilegin varsa kabul etsin güldürdün beni emekleyerek yazmissinya baya hosuma giti bu lafin bende oturur gibi yapip gene kalkyordum ama bugun de tüm hayalerim yikildi uzanacam sade

heheheh amiiiin tek dileğim sağ salim bebeğimi kucağıma almak.

ooh kızımla uyuduk ben uyandım yavrum maşallah babasının kucağında uyuyo çok güzel oluolar uyurken

ohhhh uyusun büyüsün minik kuzu :) canım faceye ekledinmi foto

napalım bahar elbet gelcekler gelmezlerse çıkarcez biz ordan

yane demi ama orda kalcak halleri yok sonuçta. bi gelsin totosundan bi parça ısırmassam :)

benim ev 6. kat asansörle çıkiim zıpkaya zıplaya ininm bari habire puhah millet deli bu dicek :) -tatlicadiarzu-

yemek yedim azıcık uzanıp yemekteyize bakiim aç karnına bakınca hepsinden canım istiyo ondan yemeğimi yedim meyvemide yanıma alayım kaydirigubbakcemile3

ooo benim 6. katta olsa günde kaç kere iner çıkarım 2. kat beim alçak bide zate indiğime çıktığıma değmio sen bi kere inip çıksan yeter sana D:

evi süpürdüm ütü yaptım bittim sırtım agrıyor ya aksam oldu ev silmedim hala yemekte olcak aksam oldu ne zaman kalkcamda pişicek mafoldumben

poff nasıl uykum vardı uyuyamadım ne olcak bizim bu uykusuzluk halleri yaa gece uyumuyorum zaten ee gündüzde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…