2010 Ekim Anneleri

bende uyku muyku hak getire.yarın nst için dr a gitcem.gitmişkende sezeryan işini konuşcam .inş tamam der.allahım ben bu stresle ne yapcam bilemiyorum

off eşimin patronunun eşları 1 saate gelcekmiş taşıyıverin demiş bunca zaman boşunamı dayandım uyumamak için

valla benıde bı uyku bastırdıkı sormayınnn ama uyumıycaam bu saattekı uykuu ınsanı salk gıbı yapıyoo geceye saklıyom kendımıı kocamla cıkıp kendı cıcegımı begenceem benımkı anlamaz barı dusgun bısey olsunn

sende mi bekleyenlerdensin canım

beklioz canım paşanın keyfini bakalım ne zaman teşrif edicek

bende uyku muyku hak getire.yarın nst için dr a gitcem.gitmişkende sezeryan işini konuşcam .inş tamam der.allahım ben bu stresle ne yapcam bilemiyorum

bende pazartesi gitçem olmassa eğer al dicem

yarın 1.30 da dr a gitcem bu gece dogurmassam tabii,,, yarın sancılara bakıcak ona göre cuma sezeryan olucam .. sende cuma günü olcan demi sezeryan lovelicim

kızlar sizlerde benim gibi sabırsızlanıyosunuz sanırım ben 9 ayı nasıl geçirdim diye düşünüyorum şimdibilmiyorumkismile. heyecanla bekliyorum biran önce doğursam diye

ben de cuma günü giriyorum sabahtan sezeryana

oh ne güzel hadi bakalım az kalmış günü bilmek güzel böyle beklicen tam bir muamma yaa

yarın 1.30 da dr a gitcem bu gece dogurmassam tabii,,, yarın sancılara bakıcak ona göre cuma sezeryan olucam .. sende cuma günü olcan demi sezeryan lovelicim

bakarsın gelir cumaya kadar kız :ecrin_bebek:

kızlar sizlerde benim gibi sabırsızlanıyosunuz sanırım ben 9 ayı nasıl geçirdim diye düşünüyorum şimdibilmiyorumkismile. heyecanla bekliyorum biran önce doğursam diye

valla bende şimdi onu diyodum kendime bunca ay bekledin bi 3-5 gün bekleyemisyosun diye

oglen bir cıktım evden simdi geldim vallahi o kadar gezdim yürüdüm ki bugün de gelmezse bu veled cıkınca ısırıcam onuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…