oh ne güzel hadi bakalım az kalmış günü bilmek güzel böyle beklicen tam bir muamma yaa
bakarsın gelir cumaya kadar kız :ecrin_bebek:
valla bende şimdi onu diyodum kendime bunca ay bekledin bi 3-5 gün bekleyemisyosun diye
oglen bir cıktım evden simdi geldim vallahi o kadar gezdim yürüdüm ki bugün de gelmezse bu veled cıkınca ısırıcam onuuuuuuuuuu
sende normali bekliyosun sanırım herkes sezeryan olmuş genelde
oglen bir cıktım evden simdi geldim vallahi o kadar gezdim yürüdüm ki bugün de gelmezse bu veled cıkınca ısırıcam onuuuuuuuuuu
bak bide ayaklarıyla vuruyo dalga geçer gibi yaa ısırıvercem şimdi hay allahımdelikafadulden
efet normali bekliyorum canım ama çok zor geliyo artık beklemek
ecrin sendemi face oyunlardasın bende oralarda dolanıyom işte
ay gelsinler artık dimi baharım yaa... kocaman oldular hala cıkmaya niyetleri yok :)) anam bugunde gelmezse bu velet yarın evi bi güzel temizliyim diyorum bende :)
bende çok uğraştım bugun ama pek gelmeye niyeti yok
hehe aynen benimkide
bu veletlerin yürümekle felan geleceği yok anacıııım sayesinde bir sürü yol yaptım ama banamısın demiyor
bu veletlerin yürümekle felan geleceği yok anacıııım sayesinde bir sürü yol yaptım ama banamısın demiyor
valla çıkışta kapıdan askeriye alcak oğlumu sonunda hemen bir traş doğru kışlaya
dalga geçiyo sanki sıpalar
yok anam yok ne avm kaldı gezmedik ne park ne sahil sonra ayaklarım ağrıyo cabası
efet normali bekliyorum canım ama çok zor geliyo artık beklemek
ecrin sendemi face oyunlardasın bende oralarda dolanıyom işte
selam kizlar söyle ne kacirdim diye bakiverdim ecrin kiz senin sayende kizlar yer silmekten bebekte dogunca silecek yerleri ben dogurmaktan vaz gectim artik kizimi saklayacam icimde
ne istediklerini bi bilsek amuda bile kalkcaz herhalde kaydirigubbakcemile2
bazen diyorum son günlerin bebeğinle tek vücutta olduğun, bazende diyorum ki doğsa ne güzel sarılırsın koklarsın ama aklıma hemen kötü şeler gelio. şimdi oğlum sadece benimle doğunca herkes kucaklıcak öpcek ayyy sinir olurum bennnnhasta olur falan desemde herkes küser. sanki bi tek benm çocuğum değerliymiş gibi düşünürler.
bakalım mecbur bu çocuklar doğcak. son günleri değerlendiriyim tekmelerini hissediim :CüvCüv:
ecrin doğru diyosun herşeyi denedik gelmiyor aha benimkisi de ayağıyla itekleyip duruyor yaramazz :)
benide ekle bu listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?