2010 Ekim Anneleri

bak bide ayaklarıyla vuruyo dalga geçer gibi yaa ısırıvercem şimdi hay allahım delikafadulden

sende normali bekliyosun sanırım herkes sezeryan olmuş genelde

oglen bir cıktım evden simdi geldim vallahi o kadar gezdim yürüdüm ki bugün de gelmezse bu veled cıkınca ısırıcam onuuuuuuuuuu

puhaha ısırık olcak her yanları valla bende yemekten sonra anamla dayımlara gidim bari yürüye yürüye kociş maç izlicekmiş arkadaşlarıyla geç gelirim dedi

ay gelsinler artık dimi baharım yaa... kocaman oldular hala cıkmaya niyetleri yok :)) anam bugunde gelmezse bu velet yarın evi bi güzel temizliyim diyorum bende :)

Son düzenleme:
selam kizlar söyle ne kacirdim diye bakiverdim ecrin kiz senin sayende kizlar yer silmekten bebekte dogunca silecek yerleri ben dogurmaktan vaz gectim artik kizimi saklayacam icimde

oglen bir cıktım evden simdi geldim vallahi o kadar gezdim yürüdüm ki bugün de gelmezse bu veled cıkınca ısırıcam onuuuuuuuuuu

bende çok uğraştım bugun ama pek gelmeye niyeti yok
bak bide ayaklarıyla vuruyo dalga geçer gibi yaa ısırıvercem şimdi hay allahım delikafadulden

hehe aynen benimkide

bu veletlerin yürümekle felan geleceği yok anacıııım sayesinde bir sürü yol yaptım ama banamısın demiyor

ecrin doğru diyosun herşeyi denedik gelmiyor aha benimkisi de ayağıyla itekleyip duruyor yaramazz :)

bir türlü doğuramayanlar listesii
bahar,ecrin,gokce,ben,hdilekh, bitter,nevyasss,gonulcelen de vardı naptı acaba o delikafadulden

ay gelsinler artık dimi baharım yaa... kocaman oldular hala cıkmaya niyetleri yok :)) anam bugunde gelmezse bu velet yarın evi bi güzel temizliyim diyorum bende :)

valla çıkışta kapıdan askeriye alcak oğlumu sonunda hemen bir traş doğru kışlaya

bende çok uğraştım bugun ama pek gelmeye niyeti yok

hehe aynen benimkide

dalga geçiyo sanki sıpalar

bu veletlerin yürümekle felan geleceği yok anacıııım sayesinde bir sürü yol yaptım ama banamısın demiyor

yok anam yok ne avm kaldı gezmedik ne park ne sahil sonra ayaklarım ağrıyo cabası

ne istediklerini bi bilsek amuda bile kalkcaz herhalde kaydirigubbakcemile2

bazen diyorum son günlerin bebeğinle tek vücutta olduğun, bazende diyorum ki doğsa ne güzel sarılırsın koklarsın ama aklıma hemen kötü şeler gelio. şimdi oğlum sadece benimle doğunca herkes kucaklıcak öpcek ayyy sinir olurum bennnn hasta olur falan desemde herkes küser. sanki bi tek benm çocuğum değerliymiş gibi düşünürler.
bakalım mecbur bu çocuklar doğcak. son günleri değerlendiriyim tekmelerini hissediim :CüvCüv:

efet normali bekliyorum canım ama çok zor geliyo artık beklemek

ecrin sendemi face oyunlardasın bende oralarda dolanıyom işte

oyna arada banada hediye yolla eklimisin bende

selam kizlar söyle ne kacirdim diye bakiverdim ecrin kiz senin sayende kizlar yer silmekten bebekte dogunca silecek yerleri ben dogurmaktan vaz gectim artik kizimi saklayacam icimde

he walla kızlarımız çoktitiz olcekler

ay evet kız bide o var dimi. bak ben de sinir olurum herkez kucagına felan alcak. üff en cokta kaynanamgile sinir olurum ben simdi kendi annemler alsın etsin de :)))))))

ecrin doğru diyosun herşeyi denedik gelmiyor aha benimkisi de ayağıyla itekleyip duruyor yaramazz :)

sanırım ben sorunu çözdüm. benimki aşağıyı zorlıyacağına ayağıyla yanları zorluyo delikafadulden
oğlum orası çıkış değil okları takip et :roflol: aşağı aşağı doğru :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…