2010 Ekim Anneleri

bir türlü doğuramayanlar listesii
bahar,ecrin,gokce,ben,hdilekh, bitter,nevyasss,gonulcelen de vardı naptı acaba o delikafadulden

aynen yaa ekimin sabırsız anneleriyiz biz :) sakin olanlar bizden önce doğurdu ben biliom biz son güne kdr beklicez newyas gibi ama eminim biz o kdr dayanamayız sezercik isteriz hemen.

kız senin oglanında mı ayakları yan tarafında senin ? benimkisi de yan boslugum da resmen ordan itekliyor ah bu oglanlar cok yaramaz olacaklar alsanaalsanasmile

ben bugun rahatim bugun kesin gelmeyecekmis öyle dedi dr onun icin aksam rahat yatarim yarin ayni piskolojiye devam cuma günü de dogum tarihi o günüde hastanede bekleyerek geciririm o günde rahat yatarim sonra allah büyüktür

haha annesi yanlardan destek alıp aşaı zorluodur o benimki öle yapıo gerinince aşadada bi kıpırtı oluo :) ama artık çok hareket edemio gariibm

aynen yaa ekimin sabırsız anneleriyiz biz :) sakin olanlar bizden önce doğurdu ben biliom biz son güne kdr beklicez newyas gibi ama eminim biz o kdr dayanamayız sezercik isteriz hemen.

kız ben normalde de sabırsız bir kisiligimdir inadına yapıyo sanki minnoşum kaydirigubbakcemile3
ay yok valla haftaya salı 40.haftam doluyo doktorum demişti suni verip denicez diye. ne veriyosa versin yeter ki cıkartsın oradan istiosa da kessin sezercik etsin razıyım artık.

ay evet kız bide o var dimi. bak ben de sinir olurum herkez kucagına felan alcak. üff en cokta kaynanamgile sinir olurum ben simdi kendi annemler alsın etsin de :)))))))

işte herkes derken kaynanamları kastetmiştim ama ayıp olmasın diye yazmamıştım :roflol:
of ama ben ocakta işe başlıcam mecbur kaynanam bakcak
bide herşeyi ağzına sokar bu kadın ya oğlumun yesin diye. baskül ailesi gibilercokacimcoook
günlere falan götürmese barii akannehir
zor günler beklio beni zorrrr. o yüzden bi kaç ay daha doğmasa olur hehehe:roflol:

alkisalkisalkis aynen benimkiside yanlari zorluyordu ama bugun degisiklik yapti biraz karnim hep tas gibi benimde 39+5

Son düzenleme:

aynen aynen kaydirigubbakcemile5

deli gibi alısveris yaptım kocişime ciciler aldım kendime alamıyorum bişi bari ona aliyim dedim
doğumdan sonradaaa kendimi cok güzel bakıma sokuciimmm

hahah aynen ya benimkide ben 36 da doğururum diodum :d çok kilo almasın 2800 de falan çıkarayım diodum. ama 4 kiloyu bulcak heralde içerde bekleye bekleye

aman ne ayıp olacak bana ne yaptılar kiii doğunca kıymetli olacak artık sinirimden de ölürüm ben kaydirigubbakcemile3 senin yine iyiymiş kız bakıcakmış kimin kaynanası bakar ki bu devirde. eltim calısıyor kaynanam bakmadı bile kızcagızın annesi bakıyor bebişe. ahahha düşünsene günler de geziyomuş oğluşun haha

hahah aynen ya benimkide ben 36 da doğururum diodum :d çok kilo almasın 2800 de falan çıkarayım diodum. ama 4 kiloyu bulcak heralde içerde bekleye bekleye

ama bide söyle düşünün gelişimlerini tam anlamıyla bitirmiş olacaklar. erken dogan bebişler hep uyurmuş içeride uyudukları icin bizimkilerin gözleri artık hiç kapanmaz fıldır dfıldır olurr.. oyy kurban olurum ben onlaraaa :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…