bir türlü doğuramayanlar listesii
bahar,ecrin,gokce,ben,hdilekh, bitter,nevyasss,gonulcelen de vardı naptı acaba o delikafadulden
sanırım ben sorunu çözdüm. benimki aşağıyı zorlıyacağına ayağıyla yanları zorluyo delikafadulden
oğlum orası çıkış değil okları takip et :roflol: aşağı aşağı doğru :roflol::roflol:
oyna arada banada hediye yollaeklimisin bende
eklisin canım dur gönderem bjeweled blitz oynuyom ben bağımlılık yaptı artık
sanırım ben sorunu çözdüm. benimki aşağıyı zorlıyacağına ayağıyla yanları zorluyo delikafadulden
oğlum orası çıkış değil okları takip et :roflol: aşağı aşağı doğru :roflol::roflol:
aynen yaa ekimin sabırsız anneleriyiz biz :) sakin olanlar bizden önce doğurdu ben biliom biz son güne kdr beklicez newyas gibiama eminim biz o kdr dayanamayız sezercik isteriz hemen.
ay evet kız bide o var dimi. bak ben de sinir olurum herkez kucagına felan alcak. üff en cokta kaynanamgile sinir olurum ben simdi kendi annemler alsın etsin de :)))))))
oyna arada banada hediye yollaeklimisin bende
eklisin canım dur gönderem bjeweled blitz oynuyom ben bağımlılık yaptı artık
ben buble town oynuom. o kafalar birbirine vurdukça sterism gidiotiplerde komik zate. uyuyanlar falan oluo uyandırıom falan
biri var noluo dio
hahahah
kız ben normalde de sabırsız bir kisiligimdir inadına yapıyo sanki minnoşum kaydirigubbakcemile3
ay yok valla haftaya salı 40.haftam doluyo doktorum demişti suni verip denicez diye. ne veriyosa versin yeter ki cıkartsın oradan istiosa da kessin sezercik etsin razıyım artık.
çıkışa ışıkmı tutsak napsak acaba ahaha
kız ben normalde de sabırsız bir kisiligimdir inadına yapıyo sanki minnoşum kaydirigubbakcemile3
ay yok valla haftaya salı 40.haftam doluyo doktorum demişti suni verip denicez diye. ne veriyosa versin yeter ki cıkartsın oradan istiosa da kessin sezercik etsin razıyım artık.
ben buble town oynuom. o kafalar birbirine vurdukça sterism gidiotiplerde komik zate. uyuyanlar falan oluo uyandırıom falan
biri var noluo dio
hahahah
onu bilmiom bak deneyim
işte herkes derken kaynanamları kastetmiştim ama ayıp olmasın diye yazmamıştım :roflol:
of ama ben ocakta işe başlıcam mecbur kaynanam bakcak
bide herşeyi ağzına sokar bu kadın ya oğlumun yesin diye. baskül ailesi gibilercokacimcoook
günlere falan götürmese barii akannehir
zor günler beklio beni zorrrr. o yüzden bi kaç ay daha doğmasa olur hehehe:roflol:
hahah aynen ya benimkideben 36 da doğururum diodum :d çok kilo almasın 2800 de falan çıkarayım diodum. ama 4 kiloyu bulcak heralde içerde bekleye bekleye
:roflol: :roflol: :roflol: exit felan yazsak :roflol:
sonrada isiklandirsak yesek okurlar mesajimizi belkigamyoncuiremsu
ay ne yapcamızı şaşırdığımızdan deliliğe vuruyoz işi kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?