2010 Ekim Anneleri

ben sıze tecrubelı bı aanne olrak tavsıyem göğüs pedi kullanın cok ıyı gelıyo ben ılkınde cok cektım ıkıncıde esım almıstı daha hastanede kullanmaya basladım sutum geldıhınde hıc yara olmadı daha önce hepsını denedım ama bı faydası olmadı sımdı yıne aldım krem fılen karbonatlı su hıc bı ıse yaramamıstı

imm platınn sen nasılsınnn canımm...gun sayıomm bakalımmm yarın soın kontroll warrr ne dıcekk dr

kaydirigubbakcemile3aynenn kızzz ıkısını ıdare etcemm artık:):)

koltukta uyuya kalmıss kızzz kaldırdım bende getırdım hyatagaa:)

kocışş uyudu da onu yatırdımmm:)

hehe benimki uyumuo beni beklio birazdan hadi demeye başlar bugun çok yorulmuş gerçi bende yorgunum bugun gündz hiç uyumadım sancı gelsin diede yapmadığım kalmadı. bide sancı tutarsa yandım

kaydirigubbakcemile3aynenn kızzz ıkısını ıdare etcemm artık:):)

koltukta uyuya kalmıss kızzz kaldırdım bende getırdım hyatagaa:)

vallahı ben dedım mınık erkegım geldımı sen artık pabucunu hangı damda ararsın sana kalmıs bısı dedım bozuldu ama bısı dıyemedı at at dedı benım 2 prensesım bana bakar dedı

hehe benimki uyumuo beni beklio birazdan hadi demeye başlar bugun çok yorulmuş gerçi bende yorgunum bugun gündz hiç uyumadım sancı gelsin diede yapmadığım kalmadı. bide sancı tutarsa yandım

bende yatıyom ama nefes alamadıhım ıcın uyuyamıyomm

aynenn ya dön otarafa don bu tarafaa sabahh oluıoo..gercı geceler de uzadıı zamann gecmıoo

walla heycann doruktaa..yarın son kntroll warr yavastann sancılarım da oluoo acaba dıorum yarın alırmıkı benıı dogumaa..alırsa all dıcemm bole gun yaklastıkca stress artıoo bırden olursa karambole gelırr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…