2010 Ekim Anneleri

hayırlısı olsun canım ya..
bu heyecanla n'apsak yeridir :))

ben sazan gıbı atlaıyıp cvp verdım ama kıme dedıyse artıkakannehir

sorma valla ben de öyle :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlarr ya ben sancımm war dıomm ama benımkı adet sancısı gıbıı sızdede olemı arada belıme wuruooo

anaaaaaaa bıde ben sezeryan olcam dıe rahatımm:):):). kızz bıdee normall yapıomusummm):):

ayy bugunn saclarımı kestırdımmm kısaa bı rahatladımm bı rahatladımmm..dunya warmıss

uyku bastırdı iice
kaçmadan gidim yatim
sona uyuyamıom. görüşürük hanımlar doğuran olursa istediii saatte bana msj atabilir dourdum die

selam kızlar.
bende sancı mancı yok ama bugün göğüs kafesimin altı bıçak saplanır gibi acıo.. neden ki???

hadııı ıı gecelerr ecrınnn bby

ayy canımm bende kıyamıodumm ama kıydıımmm napımmm zorr oluoo bıde sarıydıı yıprandıı ııce

hg dılekkk..bılmemkıı nedenndırr acabaa sıgmıo artıkk bebeklerr ayaklarını nere koycanı sasırmıstırr

Selam kızlar..

Bugün son kontrolümüzü olduk ve yarın saat 3 de sezeryana giriyorum.Hayrlısıyla sağ sallim oğlumla kavuşuruz inşallah bizden dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..

Selam kızlar..

Bugün son kontrolümüzü olduk ve yarın saat 3 de sezeryana giriyorum.Hayrlısıyla sağ sallim oğlumla kavuşuruz inşallah bizden dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..

gözunaydın canım bosu bosuna senı bu kadar beklettıler hayırlısı buymus sag salım kucahına alda artık rabbım yardımcın olsun darsısda basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…