2010 Ekim Anneleri

gozunnn aydınnn newyassss allah yardımcınn olsunn canımmm

gözunaydın canım bosu bosuna senı bu kadar beklettıler hayırlısı buymus sag salım kucahına alda artık rabbım yardımcın olsun darsısda basımıza

Sağolun kızlar normal şansımızı sonuna kadar kullandık olmayınca zorlamanın alemi yok, hayrlısı buymuş dedik hakkımızda sağlıkla kavuşalım inşallah kuzularımıza..

nevyas canım hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki. sonuna kadar bekledin yapıcak birşey yok. iyi haberlerinizi bekliyoruz canım a.s. dikkat edin kendinize.

nevyas allah yardımcın olsun.. dualarım seninleeee

kızlar meraba
ayy uzun zaman oldu nete giremedim
napıyosunuz nasılsınız
çoğu doğum yaptı heralde bende bekleyenlerdenim ((

Allah yardımcın olsun canım ben de cuma sabahı giriyorum canım

nevyas canım hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki. sonuna kadar bekledin yapıcak birşey yok. iyi haberlerinizi bekliyoruz canım a.s. dikkat edin kendinize.

nevyas allah yardımcın olsun.. dualarım seninleeee

Hepiniz sağolun kızlar, ben sezeryan diye üzülmüyorum elimden geleni yaptım sonuçta :))) dediğiniz gibi hayrlısı buymuş bizim için inşallah sağlıklı haberlerimizle görüşürüz..zemuszemus

Artık yatma vakti hamile olarak son gecemiz darısı başınıza inşallah :CüvCüv:

allah yardimciniz olsun bebisini saglicakla alirsin kucagina bize kucagina alir almaz duygularini sonra bizlere yaz bizde kendimizi öyle avutalim

Son düzenleme:
kızlar sın sabah namazımı kılsım kuranımı okudmcok heycanlıyım bırazda burukk nedensee ınsanı arkasında bı cocugu oluncaa oglusumu opup koklayıp duruyorumm allahım sag salıımm kavusmayı nasıp etsın bugu bana cok dua edın

günaydın ekim anneleri. newyasçım hayırlısı buymuş hayırlı haberlerini bekliyoruz. mevram seninde dualarımız sizinle hanımlar haydin bakam.

allah gönlünden ne geciriyorsan hepsini kabul etsin bende sabah birden hüzünlendim simdi tekrardan allah saglikla kavistursun hepinizi

günaydın ekim anneleri. newyasçım hayırlısı buymuş hayırlı haberlerini bekliyoruz. mevram seninde dualarımız sizinle hanımlar haydin bakam.

günaydin ecrin nasilsin kiz dün gec saate girdim yorumlari okudum ananas ise yaramamis anlasilan dün bende sekerleme yapmadim aksam mahvoldum daha beter oluyor ikide bir uyaninca sen nasilsin durumun iyimi

günaydin ecrin nasilsin kiz dün gec saate girdim yorumlari okudum ananas ise yaramamis anlasilan dün bende sekerleme yapmadim aksam mahvoldum daha beter oluyor ikide bir uyaninca sen nasilsin durumun iyimi

günaydın cnm bi gelişme yok ananasta yedim. şimdi karabiberli çay içiom. ev acaip soğuk klimayı sıcak ayarında açtım salonda oturuom. burunlarım tıkanmış üşümüşüm dimekki haberlere bakıodum. bu kış en soğuk kış olcakmış bizim bebişler doncak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…