2010 Ekim Anneleri

cok gecmis olsun benimde burnum tikanmis kac gündür gecmedi bugun daha beter olmus dogumda ne yaparim diyorum bu burunla donmayi birak disari hic cikmayacaz desene bebislerle birlikte. o kadar agirlik varki benim bebis dünden beri karnimi tas gibi yapip duruyor cok rahatsiz edici

benimkide demin bi iktirio nasıl acıdı anlatamam. destek alıp aşaımı inmeye çalışıo acaba :)

karabiberli cay ise yariyordur belki kiz ben biraz cikip kestireyim sonra carsiya gidicem sersem gibiyim resmen bebek gelince ben ne yapcam derdi aldi bugun o kadar sersemimki sahos gibiyim

karabiberli cay ise yariyordur belki kiz ben biraz cikip kestireyim sonra carsiya gidicem sersem gibiyim resmen bebek gelince ben ne yapcam derdi aldi bugun o kadar sersemimki sahos gibiyim

ben bu gece iyi uyuudm hiç uykum yok şuanda bende bugun dışarı çıkayım diyorum. bende halsizlik uyuyamadığım zaman oluyor. benim korkum soğuklarda bebişimi hasta etmek

Newyas, Loveli, Aymeh ve bugün-yarın doğum yapacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Hepinizi öpüyorum...Dualarımız sizlerle...

neyse ben çıkıyorum kızlar bugün sezeryana giricek arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişleri allaha emanet olun öpüyorum....

günaydın kızlar...
dün dra gittim bebeğin iri olduğunu söledi (maşallah).korku girdi içime nasıl doğuracam diye çünkü sezeryandan korkuyorum ve istemiyorum
ilk kez dün nst ye girdim ve benim oğlan delirdi rahatsız oldu tekmeledi durdu 10 dk boyunca sonra yoruldu heral 5 dk dinlendi gene tekmelemeye başladı:):):)

loveli ve aymeh Allah yarıdmcınız olsun.inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız yavrularınızı

gunaydınnn kızlarrrr...............

dogumm yapcakk arkadaslarr allah yardımcınız olsunn dualarımız sızınlee

günadın güzel ekım anneleri
Newyas, Loveli, Aymeh ve bugün yarın doğum yapacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun.
işallah sağ salim bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız hakkımızda herseyın hayırlısı işallah..dualarım sızınle arkadaslar sızler doğuma gıdınce ben çok duygulanıyorum ya nedense allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…