2010 Ekim Anneleri

merhaba kızlar naberler bakalım, ne gelişmeler var.. doğuranlar doğurmayanlar ve doğuramayanlar ne alemdeler bakalım..

ece hurma yiyom şimdi bakalım fayda edicek mi? akşamları çok sancım oluyo gece doğururum diyorum sabaha bi şey kalmıyo.. sende durumlar ne..

lovelicim seninde günün geldi değil mi? sezeryan olunca rahat yaa.. bekleme derdi yok bizim gibi..

evet yarın sabah portaakalcım
heyecanlıyımm bekliyorum
oğlumun karnımdaki son günü

ecrinece gunaydın ıkımızınde evlılık yıl dönumu aynı o gun mu gelcek acaba bızım pıtırcıklar

yok kız geçmişi okumadın galiba :d dün yapmadığım kalmadı ama sancı gelcene gidio sanki

yok kız geçmişi okumadın galiba :d dün yapmadığım kalmadı ama sancı gelcene gidio sanki

biraz okudum akşamleyin merdiven inelim çıkalım diyodun en son.. çömelerek yel silmeden felan bahsediyordun güldüm akşam akşam.. bilmem yarayacak mı bize o yöntemler.. doktora gittin mi peki.. benim kız doğum kanalına girmiş.. kafayı gösterdi doktora.. :kedi:

benimkide kanalda canım başını dayamış iktirdi hatta doktor bak başı burda die ama açılma hiç yokmuş. c.tesi tekrar çağırdı. emekleyerek yer silmeyide doktor söyledi zaten. merdiven inip çıkmak ekim annelerinin fikriydi dün baya uğraştım ama tık yok :)bugunde yürüyüşe gitçem. kasılma olana kdr yürücem hatta kasılma olsa bile devam edicim

bana da açılma yok dedi.. dün baya yürüdüm bi sancı girdi sorma aha dedim doğuruyom.. ama yok ondan sonra ağrıya ağrıya bi saat daha yürümüşümdür ama yok.. gece rüyamıydı gerçek miydi bilmiyorum deli gibi sancım vardı.. sabaha tık yok..

benımdoktorda tamamen normal olucak eger kısmetse işallah doktor dayanırsın sen basarırsın diyor gaza getrıyo benı bayağı bı destek oluyo saolsun işallah kolay gecer doğumlarımız.:)):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…