benımdoktorda tamamen normal olucak eger kısmetse işallah doktor dayanırsın sen basarırsın diyorgaza getrıyo benı bayağı bı destek oluyo saolsun işallah kolay gecer doğumlarımız.:)):teytey:
bana da açılma yok dedi.. dün baya yürüdüm bi sancı girdi sorma aha dedim doğuruyom.. ama yok ondan sonra ağrıya ağrıya bi saat daha yürümüşümdür ama yok.. gece rüyamıydı gerçek miydi bilmiyorum deli gibi sancım vardı.. sabaha tık yok..
günaydın kızlar bende halen doguramadım :) dr a gitcem saat 1 de bakcak ona göre sancım yoksa yarın sezeryannnn
wallamı :S napçez yaaa doğuramıcaz galiba :)
günaydın kızlar bende halen doguramadım :) dr a gitcem saat 1 de bakcak ona göre sancım yoksa yarın sezeryannnn
ne gibi duygular içindesin ecee.. ben bi tuhafım son günlerde.. sankim ben doğurmayacam gibi hayal meyal geliyor herşey.. sonum ne olacak merak ediyorum..
bu arada nevyas ne yaptı..
off sorma garibim ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiomgöbeğime iice alıştım. ağrı sancıda yok hiç :)
sancı hiç girmiyo mu ben gibi girip geçiyo mu?
arada oluo ama çok değil. sanki hurma ters etki yaptı banasancılarım azaldı :)
neyse bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun canım.. ben şimdik çıkmalıyım.. malum başımda kaynanacım var.. nöbet tutuyo.. laf felan etmesin..
hadi görüşürük
selam kızlar bende doktordan geldim şimdi.2900 olmuş kızım.öok zayıf olcak die korkuyodum ama biraz daha beklerse gelmeyi 3000 i geçicek şükür...siz nasılsınız bakalım.ecrinece senin yöntemler işe yaramamış :)
yok portakalcım benim çatı darmış normal dogum için sınırdaymış bebek daha iri olursa dogum zor olurmuş die bugüne kadar bekle dedi normal dogum olmazsa bugün gel dedi olmadı bugün gitcem sezeryan yapıcak onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?