2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bende halen doguramadım :) dr a gitcem saat 1 de bakcak ona göre sancım yoksa yarın sezeryannnn

wallamı :S napçez yaaa doğuramıcaz galiba :)

ne gibi duygular içindesin ecee.. ben bi tuhafım son günlerde.. sankim ben doğurmayacam gibi hayal meyal geliyor herşey.. sonum ne olacak merak ediyorum..

bu arada nevyas ne yaptı..

off sorma garibim ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiom göbeğime iice alıştım. ağrı sancıda yok hiç :)

arada oluo ama çok değil. sanki hurma ters etki yaptı bana sancılarım azaldı :)

neyse bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun canım.. ben şimdik çıkmalıyım.. malum başımda kaynanacım var.. nöbet tutuyo.. laf felan etmesin..

hadi görüşürük

Son düzenleme:
selam kızlar bende doktordan geldim şimdi.2900 olmuş kızım.öok zayıf olcak die korkuyodum ama biraz daha beklerse gelmeyi 3000 i geçicek şükür...siz nasılsınız bakalım.ecrinece senin yöntemler işe yaramamış :)

yok portakalcım benim çatı darmış normal dogum için sınırdaymış bebek daha iri olursa dogum zor olurmuş die bugüne kadar bekle dedi normal dogum olmazsa bugün gel dedi olmadı bugün gitcem sezeryan yapıcak onun için

:teytey:bnmde sancılarım gectı 2 hafta boyunca vardı ama su 2 gundur hc yok bgn 2 saat yurucem ıyıce yorulana kadar .:)hurma bulamıyorum ya bgn aktarlar var onlara bakıcam bakalm nezamn baslıcak bızım doğumlar....

gözün aydın cnm ye bol bol sorma cnm yaa yaramadı. bilmiom artık vakti var demekki bakti geldiğinde belki doğum kolay olur bu yöntemler sayesinde :teytey:

kızlar ben kacar bıraz uyuyım sonra gelirım kendınze ıyı bakın:teytey:

günaydın doğuramayan ekim annişleri ben bugün de doğuramadım kaydirigubbakcemile3

bana çatı muayenesi falan yapmadı haftaya sadece nst ye cagırdı ondan sonraki haftada muayeneye tabi o zamana kadar dogum baslamazsa dedi bilmiyorumkismile

bebek iri olmadıgı icinmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…