2010 Ekim Anneleri

ay canım yaa daha ne bekliyosun yaaa.doğur artık dünyanın en güzel şeyini yaşa:) seninle son adet tarihimiz aynıydı. benim kızım masal 13 günlük oldu. dualarım seninle

bende az koltuğa geçim doktorum programını izliom. tabağımdaki hurma gitti hala tık yok :) az uzanim bakam

Gökcecim güle güle canım sanırım sezeryan olacaksın sen artık dogum baslamadıgına göre. üzülme hepimizin sonu sezeryan kaydirigubbakcemile3 allah yardımcınız olsun haber vermeyi unutma bizlere.

slm kızlar. doğuramayanlar kulübü :)
benm pıtırcık ayağnı göğüs kafesimin altına dayadı çekmio :S nasıl acıtıo. sığmıo herhaldekaydirigubbakcemile3
gecede uyutmadı delidana
bende hiç doğurcak gibi durmuyom yaaaaklinialirimsmile

ben kahvaltı yapıım kızlar sonrada temizlik hadi öptüm sizi doğuramayan annişler

günaydın kızlar
bugün sarılk test için gene gitcez
nolur dua edin kızımın sarılığı düşmüş olsun
yoksa yatılı yapılcsak bugün

ben kahvaltı yapıım kızlar sonrada temizlik hadi öptüm sizi doğuramayan annişler
of bende yapıım bari. yatak odasını, misafir odasını banyoyu temizledim. bugünde bebişimin odası temiz ama tekrar bi süpüriim, salonu temizliyim bide tuvaleti hergün yaptığm gibi ovalıyım belki bugün mermeri eritirim :roflol: eee ne demişler azimle şeeden betonu deler :jeyyar:
temizlik yapa yapa ev eskidi bebeler de tık yok

hiç sorma tahtaların cilası kalkcak yakında :roflol: neyse yavaş yavaş siliim bariii :roflol:

arkadaşlar dalga geçiyorlar yine mi temizlik yapacaksın diye ama her daim hazır olmak lazım deyip evi temiz bırakalım diyorum

çok tşkler teyzeleri
allahım kiimseyi yawrusundan ayırmasın acısını göstermesin
o iyi olsun başka bişe isteiyorum

günaydın kızlar
bugün sarılk test için gene gitcez
nolur dua edin kızımın sarılığı düşmüş olsun
yoksa yatılı yapılcsak bugün

inşallah düşmüştür canm. evinize bebişinle sağsalim dönün bugün inşallah :Saruboceq:
sende bizim için dua et bizde bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalaım inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…