2010 Ekim Anneleri

korkma kuzum bebişin iyi olcek bende banyo yapıp yürümeye çıkçam ordanda anneme uğrucam. banada dua edin akşama sancılar başlasın :)

slm kızlar maşallahh doğuramayanlar çok enerjiksiniz:) ben bir yemek yaptım pilim bitti ( hiç halim yokk işler var ama nasıl yapcm bilmiyorum ..Bebebkte çok feci asagıya baskı yapıyor bagırttırıor beni ödüm kopuyo cıkıcak dıe ..ruyamda zaten normaldoguma alıyodu zorla ebeler hayır dıyorum ben zse<eryan olcaktımm..dün dr şaka yaptı normal dogurtalım falan demıstı onun etksııdne kaldım sanırım kabus

Son düzenleme:
e_packcim benim oğlumunda sarılığı oldu halada var daha yeni ve yavaş yavaş düşmeye başladı
sütün nasıl
bol bol emzirmek gerekiyormuş
benim sütüm çok bol değil malesef
inş. düşmüştür kızının sarılığı canım

sanada geçmiş olsun cnm
benm sütüm çok iyi ama işte düşmüyo her seferinde artıyo
ilk 14.3 sonra 15.1 dünde 15.9 çıktı
bugn yüksek çıkarsa yatırcak bebeğimi
sizin değerler kaçtı cnm?

cnm bebeği dr 2 saatte bir emzirmeni söylemiştir emzirdğin halde düşmedimi...
Geçen halam bana yıllar önce dogum yapmıştım bir dr vardı bana bebeği ışığın altın yatırdıgın zaman sarılıgını alır demişti diyo..Bu florasan lambalardan..Ben bebek dogdugunda şarjı florasanı yanında yakmayı düşünüyorum :sm_confused:

Selam kızlar çıkmadan son bi bakayım dedim :)) 3 saat sonra oğlumla kavuşacağız inşallah..Bugün ve yarın doğumu olan arkadaşlarım Allah yardımcımız olsun darısı bekleyenlerin başına :) ilk fırsatta durumumuzdan haberdar etmeye çalışacağım...

Hastaneden sonra anneme geçeceğim ve bi süre nete giremem sanırım orda pek çekmiyor..Birde kızlar biliyorsunuz artık edit butonu yok ve bu yüzden face de yayınladığım fotolarımızdan buraya eklemezseniz sevinirim :)) kk da yayınlamak istemiyoruz :) kendinize iyi bakın..

nevyasım hayırlısı ile sağlıcakla kavuş yavruna inşallahh allah yardımcın olsun dualarımız seninle.:)
normal dogummu acaba :)yaasezeryanmımı

evt sezaryana guıttı hayırlısıyla alsın kucahına bende pazartesıye kadar beklıycem sonra dogurucamm dr fazla beklemeyelım dıyo bebek buyuyooo

doğuma giden herkesin allah yardımcısı olsun inş.bugün bende dr a gittim nst için.hafif bi sancı çıktı.drum dediki hissetmedin mi yooo dedim ben bunları hissetmiyorum.ne güzel ağrı eşiğin yüksek demek ki kolay doğurcan dedi.bende bunun üstüne haftaya gelmezse sezeryan yapsanız dedim o da haftaya bi tamamlasın öyle düşünürüz.doğal seyre karışmayalım dedi.hatta ben sana suni sancı vermeyi bile planlamıyorum bırakalım bebek karar versin herşeye dedi.offf alımıyo beni sezeryanaaaaa:çok üzgünüm:

allah yardımcısı olsun.loveli canım sende bugün gitcen sezeryana ben mi yanlış anladım

illla tam normal olacak diyor yaniii iyi demekki sen de o potansiyeli görmüş dr
allah yardımcısı olsun.loveli canım sende bugün gitcen sezeryana ben mi yanlış anladım

yarın sabah benim canım bugün değil

illla tam normal olacak diyor yaniii iyi demekki sen de o potansiyeli görmüş dr

yarın sabah benim canım bugün değil

allah yardımcın olsun canım.. dualarımız seninle..
neler hissediyon.. korku , heyecan.. hangisi daha fazla..

benimde kısmetse sezeryan olacak.. sen nasıl tercih ettin genel aneztesimi yoksa epiduralmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…