- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
ben faceden göremiyorum ya resimlerinevyasım kabul etmedi benim onayımı sanırım
allah yardımcın olsun canım.. dualarımız seninle..
neler hissediyon.. korku , heyecan.. hangisi daha fazla..
benimde kısmetse sezeryan olacak.. sen nasıl tercih ettin genel aneztesimi yoksa epiduralmi..
slm kızlar maşallahh doğuramayanlar çok enerjiksiniz:) ben bir yemek yaptım pilim bitti( hiç halim yokk işler var ama nasıl yapcm bilmiyorum ..Bebebkte çok feci asagıya baskı yapıyor bagırttırıor beni ödüm kopuyo cıkıcak dıe ..ruyamda zaten normaldoguma alıyodu zorla ebeler hayır dıyorum ben zse<eryan olcaktımm..dün dr şaka yaptı normal dogurtalım falan demıstı onun etksııdne kaldım sanırım kabus
Selam kızlar çıkmadan son bi bakayım dedim :)) 3 saat sonra oğlumla kavuşacağız inşallah..Bugün ve yarın doğumu olan arkadaşlarım Allah yardımcımız olsun darısı bekleyenlerin başına :) ilk fırsatta durumumuzdan haberdar etmeye çalışacağım...
Hastaneden sonra anneme geçeceğim ve bi süre nete giremem sanırım orda pek çekmiyor..Birde kızlar biliyorsunuz artık edit butonu yok ve bu yüzden face de yayınladığım fotolarımızdan buraya eklemezseniz sevinirim :)) kk da yayınlamak istemiyoruz :) kendinize iyi bakın..
valla hepsi ama sanırım sevinç heyecanı en fazlası içim kıpır kpır
büyük olasılıkla genel olacak epidural yapamıyorlar bana kan pıhtılaşması var diye öyle okuddum dr bakalım ne diyecek
kızlar slm,ben dün ani bir kararla doğum yaptım,dün doktora çatı muayenesi diye gittim,3-4 santim açıklığım varmış,bugün yarın gelir dedi dr,akşamına nişanım geldi,normalden korktum ve sezearyan olduk,şimdi ewimizdeyiz,darısı diğer hamilelerin başına:))
kaç kilo bebişin?
kızlar morelim çok bozuk.bebeğim doğduğunda tapuk kanı almışlardı bide 3 gün sonra aldılar.ilk alınan kanda diğeride yüksek çıkmış.belediyelerin sağlık birimlerinden aradılar az önce.pazar tesi tekrar hastaneye çağırdılar.hamilelikteki testleri normaldi.ne oldu şimdi anlayamadım .dua edin bize .bide çevrenizde varmı bu tür olay yaşayan.içimi rahatlatacak küçük bir söze muhtaçım valla.(((
canim neyi yuksek cikmis???
benim bebeginde sekeri dusuktu.. bizde 1 hafta hastanede kaldik... korkmana gerek yok .. kontrol altinda olacak ilgilenmeleri cok cok daha iyi.. hic moralini bpozma.. gereken neyse yapilir ve hersey normale donerr..
troid hormonlarıyla ilgili dediler.en üsst 15 olmalıymış bizim ilk testimizde 19 sonrakinde 17 ye düşmüş.çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?