2010 Ekim Anneleri

allah yardımcın olsun canım.. dualarımız seninle..
neler hissediyon.. korku , heyecan.. hangisi daha fazla..

benimde kısmetse sezeryan olacak.. sen nasıl tercih ettin genel aneztesimi yoksa epiduralmi..

valla hepsi ama sanırım sevinç heyecanı en fazlası içim kıpır kpır

büyük olasılıkla genel olacak epidural yapamıyorlar bana kan pıhtılaşması var diye öyle okuddum dr bakalım ne diyecek

Mucize tutulabilirmiş meğer ellerde,
Mucizeye dokunulabilirmiş,
Mucize uyurmuş, uyanırmış;
Mucizeye bakılabilirmiş,
Mucize “mucizeler” yaratabilirmiş gerçekten…
Mucize meğer kokarmış
Cennet kokusu gibi;
Mis gibi…

senindemi ruyalarına giriyo..
ben gelende emzirirken görüyorum yada gazını çıkartmaya çalışırken görüyorum.. galiba mevlam bizi doğum sonrasına hazırlıyo..

Allah yardımcın olsun canınm. dualarımız seninle.. inşlh sağlıcakla kucağına alırsın bebişini:Saruboceq:

valla hepsi ama sanırım sevinç heyecanı en fazlası içim kıpır kpır

büyük olasılıkla genel olacak epidural yapamıyorlar bana kan pıhtılaşması var diye öyle okuddum dr bakalım ne diyecek

hayırlısı canım drlar daha iyi bilirler..
dönüşte doğum hikayeni bekliyoruz canım.. Allah bebişini sağlıcakla kucağına alıp koklamayı nasip etsin:Saruboceq:

selam kızlar..

evet nevyasın saat 3 te sez. var bugün..

bebişleriniz ne yapıyor, siz nasılsınız, biraz anlatın bize lütfenn :)))

onun günü geçiyordu kızlar bılıyorsunuz dun son kontrole gıttıgınde asagıdan muayne edılmıs bebegın bası kanala gırmemıs ve hıc acılma yokmus dolayısıyla dogumun baslaması ımkansız gorunuyormus sunı sancı ıse yaramaz demıs doktoru ondan bugun yarım saat sonra sezeryana gırıyor

kızlar slm,ben dün ani bir kararla doğum yaptım,dün doktora çatı muayenesi diye gittim,3-4 santim açıklığım varmış,bugün yarın gelir dedi dr,akşamına nişanım geldi,normalden korktum ve sezearyan olduk,şimdi ewimizdeyiz,darısı diğer hamilelerin başına:))

geçmiş olsun vede gözünüz aydın canım..
epiduralmi genelmi oldun..
bebiş nasıl.. ee bide çok çabuk eve yollamıışlar.. sezeryanda 2gün hastanede kallınmıyo mu

slm kizlar.... nevyasa hayirli dogumlar diliyorum.. canset sana da pes dedim.. sezeryandan birgunde nasil ayaklandinn... masallahhh :))

valla ben 5 gun kaldim hastanede.. 2. gunu zor kalktim ayagaa... hala daha da acim var 26 gun gecmesine ragmen...

kaç kilo bebişin?

dogru duzgun ölçemıyo kı velet ne göbegını dönuyo ne de kafasını ama karnımmm coooookkk buyudu dr da ultrasondakı kgsuna önem vermıyo bakalım cumartesı bıdaha bakıcak artık dogurtsun ben tasıyamıyom bu göbegiiiiiiiii

kızlar morelim çok bozuk.bebeğim doğduğunda tapuk kanı almışlardı bide 3 gün sonra aldılar.ilk alınan kanda diğeride yüksek çıkmış.belediyelerin sağlık birimlerinden aradılar az önce.pazar tesi tekrar hastaneye çağırdılar.hamilelikteki testleri normaldi.ne oldu şimdi anlayamadım .dua edin bize .bide çevrenizde varmı bu tür olay yaşayan.içimi rahatlatacak küçük bir söze muhtaçım valla.(((

canim neyi yuksek cikmis???

benim bebeginde sekeri dusuktu.. bizde 1 hafta hastanede kaldik... korkmana gerek yok .. kontrol altinda olacak ilgilenmeleri cok cok daha iyi.. hic moralini bpozma.. gereken neyse yapilir ve hersey normale donerr..

nese gecmıs olsunn canımm usuldumm ınankıı ınsalllah onemlı bıseyı yokturr canımm...

cansettt kızzz gozunn aydınnnn ne ara dogurdunnn??anammmmmm..anlatt kız anlatttt

canim neyi yuksek cikmis???

benim bebeginde sekeri dusuktu.. bizde 1 hafta hastanede kaldik... korkmana gerek yok .. kontrol altinda olacak ilgilenmeleri cok cok daha iyi.. hic moralini bpozma.. gereken neyse yapilir ve hersey normale donerr..

troid hormonlarıyla ilgili dediler.en üsst 15 olmalıymış bizim ilk testimizde 19 sonrakinde 17 ye düşmüş.çok korkuyorum

troid hormonlarıyla ilgili dediler.en üsst 15 olmalıymış bizim ilk testimizde 19 sonrakinde 17 ye düşmüş.çok korkuyorum

hic korkmaa canim.. bunun anlasilmis olmasi bile cok iyi bisey buna sukur et.. eger anlasdilmasaydi daha tehlikeli olabilirdi.. emin olabilirsin ki kontrol altina alinacak ve hersey normale donecek.. bebegin hasta degil tehlikeli bir durum sozkonusu degil.. internetten arastir bakalim neymis bu? ben bilgi sahbi degilim. ama doktorlara ve tippa guveniyorum.. artik herseyin caresi var.. hic uzulme. bebeginede bunu yansitma.. sutun felan kacar allah krusun o daha kotu .. hic uzulme gereken neyse yapilacak ve 1 2 gune kadar hersey yoluna girecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…