2010 Ekim Anneleri

bak zaten ilki yuksek ikincisi dusukk.. demek ki kontrol altina alindiginda hersey nirmale donecek.. kendini ve bebegini uzmee...

selammm kızlarr nasılsınızzz ben hala doğuramadımm yaa herkes doğur doğur deyip duruo daral geldii sezeryan yap diolar doktorumda inatçıı asıl doğum tarihim pazar günü 3 gün var ama doktor ayın 20 sine kadar beklicem dediii bende beklicem şahsen hem zaten 38-42 haftalar arası doğum olur dedi daha var 15 gün vaktim daha inat ettim sezeryanı yaptırmak istemiorum yine allah hayırlısını versinde napcam bende şaşırdımm laf aramızda bende merak içindeyim sizlerde ne var ne yok bugün nevyascımda doğum yapıoo inşallah sağlıkla alın kucağına oğluşunuu, cansetcimm seninde gözün aydın çok sevindimmm canımm bütün bebişlimize maaşallahhh :)

troid hormonlarıyla ilgili dediler.en üsst 15 olmalıymış bizim ilk testimizde 19 sonrakinde 17 ye düşmüş.çok korkuyorum

bencede canm üzülmek yerine erken farkedildiği için sevinmelisin. bak ne güzel ilgilenmişler. dualarımız seninle. inşallah ciddi bişe değildir. allahım bütün bebekleri korusun içinde seninkinide a.s.

bnde az snraa kontrole gıdıcemmm dr a sonn artıkkk all dıcemmm artıkk pazarı bekleyeyım derkenn strestenn ölcemmm

sakıncası yoksa bekle canm. dr.da onaylamış. zamanı gelince çıkcaktır a.s
ama kontrollerini aksatma:teselli:

slm kızlar, nasılsınız..

nete girip sizinle sohbet etmek istiyorum, ama hic vaktim olmuyoooo..
özledim valla :)

sağolun kızlar,slcn anlatcamda gelen giden oluyo,uzun uzun yazarım,çıktım wallla,gayette iyi hissediyorum kendimi,sancı mancı yaşamadım,rahatım şuan,hiiiç pişman değilim,darısı başınıza kızlar..

slm kızlar..uff benim oğlan bu ara aşağıya çok baskı yapıyor bağırarak zıplıyorum gözlerim dışarı atlıyor :):1shok:sizde oluyormu

bnde az snraa kontrole gıdıcemmm dr a sonn artıkkk all dıcemmm artıkk pazarı bekleyeyım derkenn strestenn ölcemmm

canm stres yapma dicem saçma olcak ama başka ne denilebilr ki???
hayırlısı olsun bence doktoruna bırak. şimdi sen al diceksin ama beyninin bi köşeside pazara odaklanmış. biran önce olup bitsin derken hazır olmadığını hissedersen daha kötü olur. kendini iyi dinle bakalım. gerçekten hangisini istiyorsun? pazara kadar beklemekmi?? yada biran evvel olup bitmesi mi??:teselli:

:):) dılekk kızz bılmıomm amaa korkuomm walla arada sancımm oluooo normall olcakk dıee ödummm kopuoo...buugunn dıcem dr a iştee sancımm warr dıeee bakımm nedıcekkk...acabaa nişanım geldı dıe desemmıkı yalandann:):):)

bencede canm üzülmek yerine erken farkedildiği için sevinmelisin. bak ne güzel ilgilenmişler. dualarımız seninle. inşallah ciddi bişe değildir. allahım bütün bebekleri korusun içinde seninkinide a.s.

saol canım .bol bol dua edin bizim için.9 ay boyunca sağlığı için her testi yaptırıyoruz endişesini yaşıyoruz.tam o an geliyor kucağına alıyosun bebeğini ama telaşlar devam ediyor.annelik ne zormuş

yok kız öle deme. sonuçta sen neyi istiyosan doktorun onu yapıcak CADIARZU hadi hadi saçını kestirdin havaya girdin ondan gelsin istion demi:roflol:

sakıncası yoksa bekle canm. dr.da onaylamış. zamanı gelince çıkcaktır a.s
ama kontrollerini aksatma:teselli:

vallaaa bende beklicem ztnn canımm bu kadar beklemişimm pazartesi kontrol var bakalım ne dicek gene doktor

vallaaa bende beklicem ztnn canımm bu kadar beklemişimm pazartesi kontrol var bakalım ne dicek gene doktor

benmde p. tesi kontrolüm var. dr. daha ne kadar bekliceğimize karar vercez dedi :uhm: ben normali bekliom. nasıl karar verceksek artık çocuğa alttan mesaj yollıcaz herhalde şugün gel die sanırımkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana gelişimine falan bakcak sanırım açıklığa nstye falan :uhm:

ayyy dılekk bacıııı:):):):): cokk guldurdunn benıı kızzz:):):):

walla yaa halaa guluommm kızz allahh senıı napmasınnn

yerimseniben

ay bende banyoya girimmm. sabahtan beri temizlik yapıom die paraladım kendimi. akşama üst komşunun kızının kına gecezi var kendime gelimm birazz bayanssulusmile

bnde cıkıommm bacılarrr...gıyınıyımm koca iştenn gelırrr dr a gdıcezzzz optumm hepınzııı

bizi hiic özleyen olmamış demekki, selamımızı bile alan olmadı
neyse kızım cagırıyo zaten, size ii muhabbetler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…