troid hormonlarıyla ilgili dediler.en üsst 15 olmalıymış bizim ilk testimizde 19 sonrakinde 17 ye düşmüş.çok korkuyorum
selammm kızlarr nasılsınızzz ben hala doğuramadımm yaa herkes doğur doğur deyip duruo daral geldii sezeryan yap diolar doktorumda inatçıı asıl doğum tarihim pazar günü 3 gün var ama doktor ayın 20 sine kadar beklicem dediii bende beklicem şahsen hem zaten 38-42 haftalar arası doğum olur dedi daha var 15 gün vaktim daha inat ettim sezeryanı yaptırmak istemiorum yine allah hayırlısını versinde napcam bende şaşırdımm laf aramızda bende merak içindeyimsizlerde ne var ne yok bugün nevyascımda doğum yapıoo inşallah sağlıkla alın kucağına oğluşunuu, cansetcimm seninde gözün aydın çok sevindimmm canımm bütün bebişlimize maaşallahhh :)
bnde az snraa kontrole gıdıcemmm dr a sonn artıkkk all dıcemmm artıkk pazarı bekleyeyım derkenn strestenn ölcemmm
bencede canm üzülmek yerine erken farkedildiği için sevinmelisin. bak ne güzel ilgilenmişler. dualarımız seninle. inşallah ciddi bişe değildir. allahım bütün bebekleri korusun içinde seninkinide a.s.
:):) dılekk kızz bılmıomm amaa korkuomm walla arada sancımm oluooo normall olcakk dıee ödummm kopuoo...buugunn dıcem dr a iştee sancımm warr dıeee bakımm nedıcekkk...acabaa nişanım geldı dıe desemmıkı yalandann:):):)
sakıncası yoksa bekle canm. dr.da onaylamış. zamanı gelince çıkcaktır a.s
ama kontrollerini aksatma:teselli:
vallaaa bende beklicem ztnn canımm bu kadar beklemişimm pazartesi kontrol var bakalım ne dicek gene doktor
ayyy dılekk bacıııı:):):):): cokk guldurdunn benıı kızzz:):):):
walla yaa halaa guluommm kızz allahh senıı napmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?