illla tam normal olacak diyor yaniii iyi demekki sen de o potansiyeli görmüş dr
yarın sabah benim canım bugün değil
selamlar...
nevyas sanırım artık doğurdun:))hayırlı uğurlu olsun...
cansett sana da maşallah...
loveli allah yardımcın olsun tatlım....
unuttuğum ya da okuyamadığım başkaları varsa onlara da Allah yardım etsin...
duducum nasılsın tatlım;??
kızlar hadı dogurun da sıranızı savın, bız varız sırada yolu tıkıyosunuz :))
ah bi gelseler biz çoktan razıyız ama gelmiyolar kii
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım..korkma hiç...doktorunun beklemesi güzel...korkulacak bişey yok normal de olsa sezeryanda bak herkse gelip nete bile giriyor...benim oğlan pek gazlı gece gündüz birbirine girdi...3 günüdr 3 saat uyumamışımdır...tabi muratta öle annem de...sağlıklı olsun hasta olmasın da...iiyim canım ne olsun.bugün nst ye girdim sancı vardı ama pek kayda değer değil.aslında hissetmem gerekirmiş ama ben hissetmiyom.haftaya sezeryan olsun dedim dr a olmaz bekleyelim dedi.bekliyorum.ama artık korkuyorum.sen ne yapıyosun?bebiş nasıl?
ahhh cnm sık dişini.. hurma ye, ahududu cayı ıc, goguslerıne masaj yap.. gelir o annesi gelir... ben de cok korkuorum gecıkcek dıye hatta o denlı korkuorum kı doktorum 38. hafta sonunda sunı sancı verelım ıstersen dedı :)
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım..korkma hiç...doktorunun beklemesi güzel...korkulacak bişey yok normal de olsa sezeryanda bak herkse gelip nete bile giriyor...benim oğlan pek gazlı gece gündüz birbirine girdi...3 günüdr 3 saat uyumamışımdır...tabi muratta öle annem de...sağlıklı olsun hasta olmasın da...
nyse tatlım gene durmuyor...ben ona bakayım..öpüyorum...
sıkıyorum zaten.tek sıkıntım bigün çok cesur bigün de çok korkak oluyorum.cesaretimi doğum sırasında kaybetmekten çok korkuyorum.bebeğimin sağlığını da merak eediyorum.inş herşey yolundadır.
sana kolay gelsin tatlım.ama ben korkuyorum bugünnnn.belki yarına yine cesur bi günüme denk gelir..senağlama
haaayırrrr.. korkulcak hıcbısı yok.. hepımız bu eylemı gerceklestırebılecek sekılde donanımlıyız. dogum sırasında daha cesur olcaksın tam tersıne. bıran once kavusmak ıstıceksın gaza gelceksın.. dogum cok basıt bır eylem, hıc endıselenme.. hersey yolunda gıttıkten snr ıkınızın de saglıgını dusun.. harıka olcak hersey cok guzel olcak.. 10 gune kdr kollarında olcak bebısın ve sen ayakta zıplıo hopluo olcaksın.. korkmak yok korkmak yokkk
ağlarım valla.takıntılıyım ben şimdi de kafayı tüm hamilelik boyunca içmek zorunda kaldığım troid haplarına taktım.dr verdi ama ya bebeğime zararı olduysa die.vakit geçip o da gelmedikçe endişeleniyorum canım.ama dediğin doğru o an sanırım cesaretim gelir gelmeliiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?