2010 Ekim Anneleri

çoooooooooooooook teşekkür ederim böyle bir dertleşmeye o kadar çok ihtiyacım vardı ki.ayrıca hapların çok faydalı olduğunu biliyorum drumada çok güveniyorum ama aslında sorunbu hapların ilk 2 kutusunu çok düzenli içtim değerlerim normaldi.son kutuyu çok düzenli içmedim ama içtim.sanırım onun verdiği bi azap.bilmiyorum ya da allahım bebeğimi çok merak ediyorum.iidir inş.senağlama

ne demek cnm benım her zaman normal dogumdan korkanlara destek olmaya hazırım :))
o mrk da allahın emrı, hepımızı cıldırcaz meraktan ,sureklı ruyalar gormekten hayal kurmaktan bı hal olduk :) hakkımızda hayırlısı olsun.. moralını bozma, beklemeye dvm.. bebegın senden de doktordan da daha ıyı bılır gelcegı zamanı, ona guven..

çoook ıyı bak kendıne hadıkaydirigubbakcemile5

Kızlar Doğumlarınız yaklaştı yada doğuranlar oldu Şimdiden hepinize hayırlı Doğumlar Diliyorum Çakma Eylül annesiyim aceleci oğluşum ağustosta geldi son zamanlarınıza dikkat edin

merhaba ekım annelerı.kısmetse benım dogumda ekımdedı.bu benım ıkıncı hamılelıyımdı.ılk 2008 31 aralık.sımdı 36+5 .IKINCI HAMILELIGIM OLSADA DOGUM SANCILARININ NASIL BIR SEY OLDUGUNU BILMIYORUM.CUNKI ILK DOGUMUDA SANCIM OLMAMIS SUYUM ACILMIS,SERRUMLA ACILIS YAPIB DOGURTMUSLAR.ARANIZDA IKINCI HAMILELIYINI YASAYAN VARSA VE YA ARTIK DOGUM YAPIB DOGUM SANCILARINI YASAYANLAR VARSA , SANCILARIN NASIL OLDUGUNU BANA ANLATSIN.AILEMDEN UZAKDA OLDUGUM ICIN SORACAK KIMSEM YOK.DOKTORUN ANLATDIKLARI YETMEDI.SIMDIDEN TESEKKKÜRLER.HERKESE HAYIRLISIYLA BEBISLERINI KUCAKLARINA ALMALARINI DILIYORUM .

teşekkürler topladım biraz zaten kendimi :1hug:

ben doğum yaptım. pazartesi gece 2 de kızım doğdu. şimdi evdeyim. 5 dikişim vaqr zor yürüyorum... kızımın adı zeynep bu arada. sıra sizlerde artık

ben doğum yaptım. pazartesi gece 2 de kızım doğdu. şimdi evdeyim. 5 dikişim vaqr zor yürüyorum... kızımın adı zeynep bu arada. sıra sizlerde artık

gözün aydın canım.analı babalı büyüsün.normal doğum mu yaptın.hikayeni biraz anlatsana canım.

Canım doğum sancılarım hiç olmadı nstde çıktı sancuılar ama arada son akşam yani suyum gelmeden önce aşırı wcye gittim acı eşiğin yüksekse yine sanxı hissetmeyebilirsin...
Yaşayan arkadaşlarıma göre aşırı bir kasık ağrısı bıçak saplar gibi sancı girip çıkıyormuş regli sancısına benziyormuş..

slm melis ne yaptın sen .doğum tarihin belli oldu mu?bebişin kilo almış mı?

selam canım p.tesı kontrolum var catı muayenesi olucam duruma gore persembe sezeryanla alıcak bakalı çok korkuyorum catı muayenesınden kılo alıyor cok sukur azda olsa

onurlu cnm allah analı babalı buyutsun annen bılmıs demekkı sancılarına saat tuttuyodu salık sıgat versın rabbım darısıda basımıza

selam canım p.tesı kontrolum var catı muayenesi olucam duruma gore persembe sezeryanla alıcak bakalı çok korkuyorum catı muayenesınden kılo alıyor cok sukur azda olsa

canım korkulacak bişey yok dedi burda çatı muayenesi olan arkadaşlar korkma sende.en fazla 10-15 sn bişey.dakika bile değildir.ooh bu arada maşaallah bebeğin kilo alıyomuş sevindim

allah anali babali büyütsün yeni dogum yapan anneler hemen ilgimi cekyior nasil basladi anlatirmisin sancilari hersyi bende beklyiorum benimki gelmicek yarin dogum randevu ama normal dogum olcagi icin kesin daha beklerim

canım korkulacak bişey yok dedi burda çatı muayenesi olan arkadaşlar korkma sende.en fazla 10-15 sn bişey.dakika bile değildir.ooh bu arada maşaallah bebeğin kilo alıyomuş sevindim

saolasın canım çok sukur herkes kucakladı yavrusunu bı bız kaldık hayırlısı olsun hakkımızda ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…