2010 Ekim Anneleri

kızlar bebeiş gece o kadar hereketliydiki uyutmadı bile. ama şimdi sakin. ben bişiler yiyim belki hareketlenir. dua edin bişe olmasın bebişimeeeemafoldumben

evet canım aslında bende dusunuyorum onu. en cok canı yanacak ağlayacak ona nasıl dayanıcam ((((((((( ben götürmem zaten herhalde o ağlarsa bende ağlarım ( icini temiz tut allah'ın izniyle birşey cıkmaz.

ah ah elimde olsa keşkerahatlıcam da olmuyo ki

yeşil vajinal akıntı idrar yolu iltihabında da oluyormuş ama sen son haftandasın riske atma heyecan da yapma seninki beebişle alakalı olabilir belki de doğum başlıyordur canım

[Hepimizin cuması mübarek olsun inşallahh.Rabbim dualarımıızı kabul etsin inşallahh.Allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin.dogumdan sonra kolaylıkk ver bize allahımm..
tüm evlat isteyen arkadaşlarımında tez zamanda güzel haberlerini almayı nasip et bizlere inşallah.

Son düzenleme:

hg cnm amiinnnn.

h.b cnm bugun temizliğe gelsene bana yardıma :)

uff dolu işim var kışlıklar çıktı bir sele ütü var ama daha baslamadan sırtım ağrıyorr ayrılcak ortadan

Son düzenleme:
hoşgeldin canım amin inşallah....

h.b cnm bugun temizliğe gelsene bana yardıma :)

uff dolu işim var kışlıklar çıktı bir sele ütü var ama daha baslamadan sırtım ağrıyorr ayrılcak ortadan

hehehe
dün kendimi çok yormuşum bugun yatamı bile toplamadım. kahvaltı bulaşığı mutfakta beni beklio totomu kaldıramıom. hep yatasım var ama uyuyamıomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…