eşim yanımdada birazdan işe gitcek. dr.un sekreterine ulaştık şuan doğumda. 12 de muayenehaneye gelcekmiş eyvahedigeldismile
evet canım aslında bende dusunuyorum onu. en cok canı yanacak ağlayacak ona nasıl dayanıcam((((((((( ben götürmem zaten herhalde o ağlarsa bende ağlarım ( icini temiz tut allah'ın izniyle birşey cıkmaz.
hastaneye gitmelisin canım kendi dr un olmasın boşver bebişine bakılsın yeterki.
[Hepimizin cuması mübarek olsun inşallahh.Rabbim dualarımıızı kabul etsin inşallahh.Allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin.dogumdan sonra kolaylıkk ver bize allahımm..
tüm evlat isteyen arkadaşlarımında tez zamanda güzel haberlerini almayı nasip et bizlere inşallah.
hoşgeldin canım amin inşallah....[Hepimizin cuması mübarek olsun inşallahh.Rabbim dualarımıızı kabul etsin inşallahh.Allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin.dogumdan sonra kolaylıkk ver bize allahımm..
tüm evlat isteyen arkadaşlarımında tez zamanda güzel haberlerini almayı nasip et bizlere inşallah.
h.b cnm bugun temizliğe gelsene bana yardıma :)
uff dolu işim var kışlıklar çıktı bir sele ütü varama daha baslamadan sırtım ağrıyorr ayrılcak ortadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?