2010 Ekim Anneleri

günaydın arkadaslar afiyet olsun yarasın yawrularınıza
ayrıca gece hep ağrım vardı ama şimdi gene yok bakalım nezamn gelcekler bızım yawrular...:hulya:kaydirigubbakcemile2

hehehe
dün kendimi çok yormuşum bugun yatamı bile toplamadım. kahvaltı bulaşığı mutfakta beni beklio totomu kaldıramıom. hep yatasım var ama uyuyamıomda

kendını yorma yaw doğumda yorgun düşersın bugun temızlık yapma ıyıce dınlen kaydirigubbakcemile2

tmm fatma bugun dinnlenicim. gidim az uzanayım. salona yatak yaptım şimdi ben yayıldımya birinin geleceği tutar

hehehe
dün kendimi çok yormuşum bugun yatamı bile toplamadım. kahvaltı bulaşığı mutfakta beni beklio totomu kaldıramıom. hep yatasım var ama uyuyamıomda

sempatiksalakcinniKaç gündür durmuyorsun yerinde :)) şimdi çıkıyorr yorgunluk bak keyfineee son uzanmalarımız uykularımız :))

yok kız gelmez kımse bnde öle yapıom valla salonu yatak odası yapıom gunduz
kaydirigubbakcemile2

rahat bırak ayol çocuğu ne zaman isterse gelsin sırnaşık şey

hoş bulduk naber Balsurat

ne olsun sinop doğum yaklaştıkca heyecan ,düşünce aklımda yüz tane koruyorum.özellikle doğum sonrasını :)) logusalık,süt olayı,mama takviyesi,sarılık,göğüs ucu yarası,gaz bu 6 şeyden kaçışımız yok sanırımsempatiksalakcinni:sinifsinif:

şimdi doğurma derdindeyiz doğuruncada bunları düşüncez valla hayırlısı artık ya Allah büyük

evet aynı endişeler herkeste var :))) anne olucaz kolay mı??? umarım doğru emzirmeyi başarırız da hem yavrucaklar beslenir hem de yara vs olmaz, benim ark. da hiç sorun olmadı, işin sırrı doğru meme vermede diyor drlar da...bakalım umarım adaptasyon evremiz iyi geçer :)

Amin inşallahh canımm..Sağlık ocağında hemşireler doğru emzirme yöntemi ile ilgili bilgi veriyorlar sanırım hamileliğin ilk ayları ehemşire söylemişti bilgi veriyoruz diye....

:))))))) çok güzel anlatmışsın aynen öyleeeee

gökçe rana burdamısın?ya canım seenin dr orhan bey dğilmiydi?sezeryanı kendin mi istedin?bir de orhan bey sezeryanları artık ufuk da alacaktı.sefa bey yok diye?

slm kızlar
fadimsacım burdayım canım bugün orhan bey giricek benim sezeryana medicalde yapıyo canım sefa bey mi yok benim dr orhan bey ama .. bide sezeryanı benim çatı dardı die kabul ettim bebegimi riske atmamak için sancım yoktu nst de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…