hehehe
dün kendimi çok yormuşum bugun yatamı bile toplamadım. kahvaltı bulaşığı mutfakta beni beklio totomu kaldıramıom. hep yatasım var ama uyuyamıomda
hehehe
dün kendimi çok yormuşum bugun yatamı bile toplamadım. kahvaltı bulaşığı mutfakta beni beklio totomu kaldıramıom. hep yatasım var ama uyuyamıomda
kızlar selamlar :ecrin_bebek:
Ece doğuramadın mı sennnn naniknanik
naniknaniknaniknanik yuk kaydirigubbakcemile3
h.g kızlaraklinialirimsmile
rahat bırak ayol çocuğu ne zaman isterse gelsin sırnaşık şey
hoş bulduk naber Balsurat
ne olsun sinop doğum yaklaştıkca heyecan ,düşünce aklımda yüz tane koruyorum.özellikle doğum sonrasını :)) logusalık,süt olayı,mama takviyesi,sarılık,göğüs ucu yarası,gaz bu 6 şeyden kaçışımız yok sanırımsempatiksalakcinni:sinifsinif:
şimdi doğurma derdindeyiz doğuruncada bunları düşüncez valla hayırlısı artık ya Allah büyük
ne olsun sinop doğum yaklaştıkca heyecan ,düşünce aklımda yüz tane koruyorum.özellikle doğum sonrasını :)) logusalık,süt olayı,mama takviyesi,sarılık,göğüs ucu yarası,gaz bu 6 şeyden kaçışımız yok sanırımsempatiksalakcinni:sinifsinif:
evet aynı endişeler herkeste var :))) anne olucaz kolay mı??? umarım doğru emzirmeyi başarırız da hem yavrucaklar beslenir hem de yara vs olmaz, benim ark. da hiç sorun olmadı, işin sırrı doğru meme vermede diyor drlar da...bakalım umarım adaptasyon evremiz iyi geçer :)
:))))))) çok güzel anlatmışsın aynen öyleeeeene olsun sinop doğum yaklaştıkca heyecan ,düşünce aklımda yüz tane koruyorum.özellikle doğum sonrasını :)) logusalık,süt olayı,mama takviyesi,sarılık,göğüs ucu yarası,gaz bu 6 şeyden kaçışımız yok sanırımsempatiksalakcinni:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?