2010 Ekim Anneleri

selam kızlaaaar

bebeklerle ilgili merak ettiğiniz bişey var mı hiç?

ecrineceeee bence sen tüm listeyi tamamlıcan, sora doğurcan

canım sefa bey kongreye gitti diye tek kaldığı için orhan bey sezeryanları artık ufuk da alacak demişlerdi..Allah yardımcın olsun..sağlıkla al bebişini kucağına,ne zaman çatı muaynesi yaptı canım sana? bir ihtiyacın varmı bu arada?keller körler birbirini ağırlar hesabı:_)

hepsi çok güzel emin olun çok güzel acıktığında kucağıma aldığımda bana bakması salan gibi ağzını açıp bi oyana bi buyana açarak araması göğüs ucumdaki yara o esnada umrumda olmuyo emerken yüzüme bakması sen benim annemmisin şimdi der gibi yaa anlatılmaz hakket yaşanır
hiç bişeyi düşünüp stres yapmayın doğumu bile sesini duyduğumda bu kadar şey içinmi yaptım bukadar stresi dedim

canım ya maşallah size ..darısı bize...

selam güzeller nasılsınız?
ben giremez oldum yaaaaa bebiş rahat vermio ama değiooo yakında gircem biraz toparliiimmm bugun topuk kanı ve kontrole hast. gitcez bakalım

ben giremez oldum yaaaaa bebiş rahat vermio ama değiooo yakında gircem biraz toparliiimmm bugun topuk kanı ve kontrole hast. gitcez bakalım

hoşgeldin canım.ilk topuk kanı sonuçları nasıl.hastanede alıyolar dimi hemen.

günaydınn bizz geldikk topiğe giremeyenleri şimdi anlıyorum ne tatlı bişeyy bu duygu ya uyurken bile ona bakmak istiyorsun darısı kucağına alacakların başına inşallahh

merhabalar 1 hafta önce dogum yaptım epidural sezeryan denedim ama epidural olamadım igne yapıldı kateter takılırken cok canım acıdı zaten girmedi kateter kendimi çok kastım genel aneztezi oldum daha sonra sırtım boynum başım felaket agrıdı yeni kendime geldim denemek isteyenler epidural olmuyorsa zorlamayın sonra kaslar sıkısıyor cok agrı yapıyor

günaydınn bizz geldikk topiğe giremeyenleri şimdi anlıyorum ne tatlı bişeyy bu duygu ya uyurken bile ona bakmak istiyorsun darısı kucağına alacakların başına inşallahh

hoşgeldiniz cici anneler.unutmadınız bizi demek sevindikkkk

güzel annişler gelmiş.. nasılsınız?

slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm canım..

geçmiş olsun canım.. bebeğin nasıl?

kanyaatt kızzz napıonn nasıll gıdıooo annelıkk dogumm nasıldıııı??

bende yarınn gırıommm dogumaaaa....acıomuuu kuzuuuu

iyiyizz kızlar unutur muyum hiçç ama inanın zor giriliyor hep emmek istiyor benim tosunum :)darısı sizin başınıza inş.korkacak hiçbişey yokmuşşş ben spinal sezeryan oldum o anı ilk ağlayışını duymak onu görmekk o kadar güzel ki o anda hersey bitiyor durun size oğluşumun resmini atayım :)

hdilekh ;şuan yoksun canım işallah kötü bişey yoktur.iyi hbrlerını beklıyoruz merakta bırakma bızı ...:teselli:

selamm kızlarr nasılsınızz ben çok karışığımm sabah gittim doktora suyum azmış 2 günüm var daha suyum 5 cm miş 5 cmin altına inerse ya suni sancı yada sezeryana alcam dedii akşam 4:30 da gitcz tekrar çok pis tırsmış durumdayım hee bide sancımda yok napcamm bennn

selcancım hiç bişey hissetmiyorsun canım ilk günüm süperdi ikinci gün gaz sancısı çektim ama gecici şeyler ameliyatla ilgili hiç sıkıntı olmuyor maaşallahhh gazı çıkardın mı her sey bittiiii:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…