slm kızlar
fadimsacım burdayım canım bugün orhan bey giricek benim sezeryana medicalde yapıyo canım sefa bey mi yok benim dr orhan bey ama .. bide sezeryanı benim çatı dardı die kabul ettim bebegimi riske atmamak için sancım yoktu nst de
ne olsun sinop doğum yaklaştıkca heyecan ,düşünce aklımda yüz tane koruyorum.özellikle doğum sonrasını :)) logusalık,süt olayı,mama takviyesi,sarılık,göğüs ucu yarası,gaz bu 6 şeyden kaçışımız yok sanırımsempatiksalakcinni:sinifsinif:
hepsi çok güzel emin olun çok güzel acıktığında kucağıma aldığımda bana bakması salan gibi ağzını açıp bi oyana bi buyana açarak araması göğüs ucumdaki yara o esnada umrumda olmuyo emerken yüzüme bakması sen benim annemmisin şimdi der gibi yaa anlatılmaz hakket yaşanır
hiç bişeyi düşünüp stres yapmayın doğumu bile sesini duyduğumda bu kadar şey içinmi yaptım bukadar stresi dedim
selam güzeller nasılsınız?
ben giremez oldum yaaaaa bebiş rahat vermio ama değiooo yakında gircem biraz toparliiimmm bugun topuk kanı ve kontrole hast. gitcez bakalım
günaydınn bizz geldikk topiğe giremeyenleri şimdi anlıyorum ne tatlı bişeyy bu duygu ya uyurken bile ona bakmak istiyorsun darısı kucağına alacakların başına inşallahh
günaydınn bizz geldikk topiğe giremeyenleri şimdi anlıyorum ne tatlı bişeyy bu duygu ya uyurken bile ona bakmak istiyorsun darısı kucağına alacakların başına inşallahh
selam güzeller nasılsınız?
ben giremez oldum yaaaaa bebiş rahat vermio ama değiooo yakında gircem biraz toparliiimmm bugun topuk kanı ve kontrole hast. gitcez bakalım
slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhabalar 1 hafta önce dogum yaptım epidural sezeryan denedim ama epidural olamadım igne yapıldı kateter takılırken cok canım acıdı zaten girmedi kateter kendimi çok kastım genel aneztezi oldum daha sonra sırtım boynum başım felaket agrıdı yeni kendime geldim denemek isteyenler epidural olmuyorsa zorlamayın sonra kaslar sıkısıyor cok agrı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?