2010 Ekim Anneleri

canımm maaşalahh senin kuzuyaa ne güsell hep böle emsin inşallah :d

aa hadi bekliyoruz.allahım bize de nasip olsun inş.canım topuk kanı işini ne yaptınız?

canım dur korkma nasıl olsa dr kontrolündesin.o bilir ne yapcağını ihmal etme yeter.

ya darısı bize canım.ben de istedim dün sezeryan yap die yapmam dedi.offfff

canım korkma kuzunu kavusacaksın ne guzel onu düşün ALLAH yardımcın olsun

bitterr korkma allahın ıznıyle kucagına alıcaksın duru nu hep dua et bızde dua edıyoruz hakkında hayırlısı olur işallah sancında olsa gene sunı sancı verıyorlar ya ...:teselli:a.s.

topuk kanını hastanede aldılar bi hafta sonra da sağlık ocağında alacaklar işte bi 5. günümüdeyiz :))ptesi gitcez inş.

ayy masallahh kızzz cokk tatlııı.....ben konak hastanesının yenı doganlarına baktımm daha koymamıslar resımlerrıı senınde yoktuu sıbelın de...

canımmm hastanede en cokk ne lazımm oluıoo musaıtsen anlatsana

sağolun kızlarr oğluşumm çok can yakacak di miiiD ayyy kızlarr allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inş. diye dua ediyorum kucağıma aldığımdan berii

sorularını varsa cevaplayım kızlar ama tek cümle söyleyeyim doğum korkulacak bişeyy hiiiiiiiiiiiiççç değil rahat olunnn

geçmiş olsun canım.. moralini bozma ne olur..

kanyaatt kızzz napıonn nasıll gıdıooo annelıkk dogumm nasıldıııı??

bende yarınn gırıommm dogumaaaa....acıomuuu kuzuuuu

slcn senin de azkalmış kuzum ya..
allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin canım..

eed canımmm benım 1 gun one alındııı bende yarın 12 de gırıcem dogumaa nasıpseee....kanyatt belden ıgne acıomuu kuzuu yaaa en korktugumm o

ecrin beni nie eklemedin hala listeye
bilgilerini yolla atim şekerim.
korkma cnm doktor kontrolundesin. hayırlısı artık.
benim oğluşum kızlarrr :)) anlatılmaz yaşanır bi duyguu........

yirim senin olunu. listeye resmini koyayımmı kanyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…