iyiyizz kızlar unutur muyum hiçç ama inanın zor giriliyor hep emmek istiyor benim tosunum :)darısı sizin başınıza inş.korkacak hiçbişey yokmuşşş ben spinal sezeryan oldum o anı ilk ağlayışını duymak onu görmekk o kadar güzel ki o anda hersey bitiyor durun size oğluşumun resmini atayım :)
iyiyizz kızlar unutur muyum hiçç ama inanın zor giriliyor hep emmek istiyor benim tosunum :)darısı sizin başınıza inş.korkacak hiçbişey yokmuşşş ben spinal sezeryan oldum o anı ilk ağlayışını duymak onu görmekk o kadar güzel ki o anda hersey bitiyor durun size oğluşumun resmini atayım :)
selamm kızlarr nasılsınızz ben çok karışığımm sabah gittim doktora suyum azmış 2 günüm var daha suyum 5 cm miş 5 cmin altına inerse ya suni sancı yada sezeryana alcam dedii akşam 4:30 da gitcz tekrar çok pis tırsmış durumdayım heebide sancımda yok napcamm bennn
selcancım hiç bişey hissetmiyorsun canım ilk günüm süperdi ikinci gün gaz sancısı çektim ama gecici şeyler ameliyatla ilgili hiç sıkıntı olmuyor maaşallahhh gazı çıkardın mı her sey bittiiii:))))
selamm kızlarr nasılsınızz ben çok karışığımm sabah gittim doktora suyum azmış 2 günüm var daha suyum 5 cm miş 5 cmin altına inerse ya suni sancı yada sezeryana alcam dedii akşam 4:30 da gitcz tekrar çok pis tırsmış durumdayım heebide sancımda yok napcamm bennn
topuk kanını hastanede aldılar bi hafta sonra da sağlık ocağında alacaklar işte bi 5. günümüdeyiz :))ptesi gitcez inş.
kanyaatt kızzz napıonn nasıll gıdıooo annelıkk dogumm nasıldıııı??
bende yarınn gırıommm dogumaaaa....acıomuuu kuzuuuu
bilgilerini yolla atim şekerim.ecrin beni nie eklemedin hala listeye
korkma cnm doktor kontrolundesin. hayırlısı artık.selamm kızlarr nasılsınızz ben çok karışığımm sabah gittim doktora suyum azmış 2 günüm var daha suyum 5 cm miş 5 cmin altına inerse ya suni sancı yada sezeryana alcam dedii akşam 4:30 da gitcz tekrar çok pis tırsmış durumdayım heebide sancımda yok napcamm bennn
benim oğluşum kızlarrr :)) anlatılmaz yaşanır bi duyguu........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?