2010 Ekim Anneleri

aynen hiç korkmayın kızlar
millet boşa korkutmuş bizi
sezeryandan sonra yok kalkamıyosun 10 gün 20 günde toparlanıyosun
ben aşkamına ayaktaydım ve acım vardı ama öyle abartıldığı gibi değil
3. günü evimin tozunu bile aldım düşünün yani

canım dur korkma nasıl olsa dr kontrolündesin.o bilir ne yapcağını ihmal etme yeter.

canım korkma kuzunu kavusacaksın ne guzel onu düşün ALLAH yardımcın olsun

bitterr korkma allahın ıznıyle kucagına alıcaksın duru nu hep dua et bızde dua edıyoruz hakkında hayırlısı olur işallah sancında olsa gene sunı sancı verıyorlar ya ...:teselli:a.s.

saolun kızlarr vallaaa bakalımm inşallah ne dicek doktor boyna su içmem lazımmış gidene kadar bana dua edin emiiii hemen doğursun bu kız diee
benim oğluşum kızlarrr :)) anlatılmaz yaşanır bi duyguu........

oyyy maaşallahh yarabbim nasıl bir güsellik bu böleee allah nazardan saklasınnn yawrummm benimmm

duducum o topuk kanı sonuçlarını hemen vermiyorllar zatenn hastaneden ama hiçbişeyi kafana takma sadece kucağına alacağın günü düşünn

selcancım tek söyleyeceğim gecelik al sakın pijamaya güvenme enrahatı o iki takım gecelik sabahlık koy kuşummmm çünkü ilk gün sonda takılıyor ikinci gün de yok tuvalet yok dikiş yeri derken sıkılıyorsun pijamaylaa

kızlarr heycandan hem çişim gelioo hem nefesim kesilio hemde karnım ağrılar girioo

masallah ne guzel herseyın hayırlısı herkesde farklı olablıyor galıba kımı çok daha az acı hıssedıyor ya bakalım bız ne hıssetcez ısallah herkesın kolay gecer...

eed bırı daha ole demıstıı geeceleıkk al dıee aldımm attım bendee sondaa daha rahatt oluoo...

kanytt hastanede odaları t

ecrincimmm koy kuzumm

selcan o iğneyi varya hiç hissetmiyorsun koldan alınan kan bile daha çok acıyorr vallaaa ama ameliyathanenin soğukluğu yetiyor yani :) gelirim sonra yine bebişim ağlıyor ((((

bitterr heyecan dorukta işallah sağsalim alıcaksın derın derın nefes al kalp atışını duzene sokar
bizde yasarız işallah bu guzel heyecanları:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…