2010 Ekim Anneleri

anam kanyatın bebiş ne tatlı yaaaa

bu bebeklerin hepsi çok miniş, çok şeker ayol :)

hoş geldın ece uyudunmu dınlenebıldınmı canım
uyudum cnm ya derin uyumuşum baya annemi arıyımda anneme gidim bari. çay demlesinde içelim. geçrçi dün niyetliydi bugun niyetlimi bilmiom.
ecrincimmm koy kuzumm

selcan o iğneyi varya hiç hissetmiyorsun koldan alınan kan bile daha çok acıyorr vallaaa ama ameliyathanenin soğukluğu yetiyor yani :) gelirim sonra yine bebişim ağlıyor ((((
tmm cnm.
kaçtım kızlar.ii bakın kendinize

görüşürük şeker.

tek kişilik çok rahat hemşireler tatlıı herşeyy çok güzel geçti inan ama bi de bebek yatağı için örtü götür unutma battaniyelerini kirletmee kucağına alacaksın falann

bnde anama gıtmek ıstıyom ama burda cok fena yagmur var dısarı cıkamıyom yaw tek basıma canım sıkılıyor evde

maşaallah bebeğine rabbim nazardan saklasınnnnnn

maşallah kanyat cok tatlı

kırkbinkere maşallah allah nazarlardan korusun annesi
darısı bizim basmıza inşallah

kanyatcım gözünaydın tatlım a.s.

kanyat, allah nazardan saklasın canım..
çok yakışıklı maşallah..

anam kanyatın bebiş ne tatlı yaaaa

bu bebeklerin hepsi çok miniş, çok şeker ayol :)

kızlaarr hepiniziii öpüyormuşş öle diyorrrŞeniz

yaa pikee seninki de çok emiyor muydu ilk zamanlar ayırmasam 24 saat emecekk keyifçiii oğlum benimm

Kanyatım gözünaydın allah nazarlardan saklasın yavrunu maşallahh sübhananllahh çokk tatlıııı..

kanyat geçmişe biraz baktım korkulcak fgibi değilmiş demek sezeryan:)) ama ben yinede genel anetzi alayım istiyorum ya spinalde bebek çıktıktan sonra dikilirke falan heyecan yapmadınmı korku delikafadulden

kanyat geçmişe biraz baktım korkulcak fgibi değilmiş demek sezeryan:)) ama ben yinede genel anetzi alayım istiyorum ya spinalde bebek çıktıktan sonra dikilirke falan heyecan yapmadınmı korku delikafadulden

canım bence genel anestezi yapıp kendini sersemletmee çünkü ben daha önce genel anestezi ile ameliyat olmuştum şimdi de spinal ile seeryan oldum ikisini de biliyorum ve kesinlikle spinal ol epidural de değil yani
belinden iğneyi vurduktan sonra orada uğraştıklarını hissediyorsun ama inan kendini gececek ve bebeğimi kucağıma alacağım diye telkin edersen hiç önemli bişi değil atlatmakkkk. ayrıca acı var mı desennn hiiçç yok hem dikilirken alırken falan ne yaptığını hissetmiyorsun sadece dokunuşlar var o kadar inan bana korkulacak biş yok hem genel anestezi olursan sütünü hemen veremezsin kuşum bence hiç kasma kendini bak yaşadım ve diyorum ameliyat aslaaa korkulacak bişi değil sadece gaz çıkarmak sorun onun da çaresi var merak etmeeeekaydirigubbakcemile3

uff dr son ana kadar düşün dedi bakalım ameliayt ortamında ne kadar vericem bilmiyorum.. psikolijk olarak kaldıramam gibi geliyor ...

:)) gazın çıktımı hemen cnm ne kiii çaresi merak ettim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…