uyudum cnm ya derin uyumuşum baya annemi arıyımda anneme gidim bari. çay demlesinde içelim. geçrçi dün niyetliydi bugun niyetlimi bilmiom.hoş geldın ece uyudunmu dınlenebıldınmı canım
tmm cnm.ecrincimmm koy kuzumm
selcan o iğneyi varya hiç hissetmiyorsun koldan alınan kan bile daha çok acıyorr vallaaa ama ameliyathanenin soğukluğu yetiyor yani :) gelirim sonra yine bebişim ağlıyor((((
kaçtım kızlar.ii bakın kendinize
melisesra senin durum ne alemde bebişin kilosu nasılll
feyzacığım kızının ismi ahsen mi olacak? benşm kızın ismi de Ahsen olacak inş.. 2 ismi var 2. Ahsen
maşaallah bebeğine rabbim nazardan saklasınnnnnn
maşallah kanyat cok tatlı
kırkbinkere maşallah allah nazarlardan korusun annesi
darısı bizim basmıza inşallah
ayy masallahh kızzz cokk tatlııı.....ben konak hastanesının yenı doganlarına baktımm daha koymamıslar resımlerrıı senınde yoktuu sıbelın de...
canımmm hastanede en cokk ne lazımm oluıoo musaıtsen anlatsana
kanyatcım gözünaydın tatlım a.s.
kanyat, allah nazardan saklasın canım..
çok yakışıklı maşallah..
anam kanyatın bebiş ne tatlı yaaaa
bu bebeklerin hepsi çok miniş, çok şeker ayol :)
kanyat geçmişe biraz baktım korkulcak fgibi değilmiş demek sezeryan:)) ama ben yinede genel anetzi alayım istiyorum ya spinalde bebek çıktıktan sonra dikilirke falan heyecan yapmadınmı korku delikafadulden
kızlar ben koltuğa gidiomdaha dorusu salondaki yatama görüşürük.
kızlar ben koltuğa gidiomdaha dorusu salondaki yatama görüşürük.
canım bence genel anestezi yapıp kendini sersemletmee çünkü ben daha önce genel anestezi ile ameliyat olmuştum şimdi de spinal ile seeryan oldum ikisini de biliyorum ve kesinlikle spinal ol epidural de değil yani
belinden iğneyi vurduktan sonra orada uğraştıklarını hissediyorsun ama inan kendini gececek ve bebeğimi kucağıma alacağım diye telkin edersen hiç önemli bişi değil atlatmakkkk. ayrıca acı var mı desennn hiiçç yok hem dikilirken alırken falan ne yaptığını hissetmiyorsun sadece dokunuşlar var o kadar inan bana korkulacak biş yok hem genel anestezi olursan sütünü hemen veremezsin kuşum bence hiç kasma kendini bak yaşadım ve diyorum ameliyat aslaaa korkulacak bişi değil sadece gaz çıkarmak sorun onun da çaresi var merak etmeeeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?