2010 Ekim Anneleri

melisesra tatlım bebısın kılosu kac cıkıyor usg de bız senınle hemen hemen aynı gıdıyoruz benı de persembe veya cuma alıcak doktorum sezeryana yarın kesın bellı olcak

canım ne kadar güzel anlatmışsınn darısıı banaa
bende 2 tane normal doğum yapmış birii olarak normalden çok korkuyorumm ve bunu sezeryne istiyoprummm ve ayık olmaktan korkuyordummm

allahım analı babalı buyutsun kendı gıbı kaderıde guzel olsun allah nazardan saklasın kırkbın kere masalah

çarşamba 2370 dedi canım

anladım canım benımkıne de 30eylülde 2793gram demıstı 9 ekımde gel son kontrolu yapalım dedı kan ıstedı nst ıstedı 14-15-16ekım olabılır demıstı ... yarın ben 14ü olsun dıye ısrar edıcem sırtım belım mahvoluyor cocuk cok bastırıyo asagıya normal baslayacak dıye korkuyorum ama doktorum bana kılo cok da onemlı degıl onemlı olan bebegın saglıklı olması demıstı yanı anne karnında 38ıncı haftayı tamamladıgında akcıgerlerı tamamen olgunlasmıs oluyormus dıkkat etme kıloya ben kayleye almıyorum demıstı senınkı de 14 unde olur :)
aynı gun dogururuz ıns belden yaparlar ama dayanabılırmıyım heyecandan o ana bılmıyorum sakınlestırıcı yaparlarmı ıstesekkaydirigubbakcemile3

banada doktorum sağlıklı çok şükür sen ona kılo aldırırsın dıyor bence daha fazla cıkıcak gıbı ben ultrasona pek guvenmıyorum senın hareketlerı nasıl bızımkı ıyı masallahh
gecelerı bel agrısından uyuyamıyorum ben saga dönsem sagım sola donsem solum agrıyor ama cok sukur oglum ıyı bıraz daha katlanıcaz napalım
sana dırek sezeryanmı dedi p.tesı çatı muayenesi yapıcak bana duruma gore 14 ekımde alıcam dedi ben de spınal ıstıyorum genel kötü ya amelıyat gecırdımya ben sersem gıbı uyanmıstım

slm canım dr sakinleşitiici yapıyoruz dedi heyecanlanırsan vs.
benim dr da öyle dedi kilo hiç önemli değil dedi..Bazı bebek 1 bucuk kilo doğuyor dogdugunda ciyak ciyak aşlıyor solunumu güzel alıyor..Ama bazı 3 kilo vs doğan bebeklerde solunum sıkıntısı olabiliyor..kiloönemli değilmiş önemli olan doğdugunda akciğer nefes alışı

cok hareketlı canım ya ayaklarını kaburgalarıma dayayıp kafasını resmen asagı ıtıyor ozellıkle de gecelerı uyurken cok hareket edıyor can acıtacak derecede uyku muyku hak getıre valla hıcbır tarafıma donup yatamaz durumdayım anne olmak gercekten zormus sımdıden basladı zorlukları ama tatlılıgı da paha bıcılemez bır duygu sag salım kucaklasak:kedi:
usg ye ben de hıc guvenmıyorum fazla veya az cıkıyormus arkadasım en son kontrolunde 3100gram demıs doktoru bebek dogmus 2890gram ...
onemlı olan saglıklı olmaları tabıı kı dogduktan sonra cok hızlı toparlanıyorlar ...
benımkı dırek sezeryan olucak catı muaynesı olmustum daha onceden bıraz kısalık vardı rahım boynunda bı de korkuyorum zaten hersey karısık
bı daha yapalım ıstersen dedı yok dedım ıstemedım cumartesı son kontrolde kesınlestırelım oyleyse dedı ıns 14 üne karar kılar sırtım belım fena durumdayım sempatiksalakcinni
anestezı seklı de konusulcak yarın cok heyecanlıyım ya ıns genel demez aslında her ıkısınden de korkuyorum ama en azından belden oldugunda lavman sonda derdı olmuyorakannehir

damar yolu acılıyor mu yıne belden olunca yoksa ıgne yaparak mı verıyolar sakınlestırıcıyı ben ısteyım kesın o zaman yurek dayanır mı o heyecana sırnaşık şey

maşallah kuzularımıza ne guzel çatı muayenesını atlatmıssın ben cok korkuyorumya ılk defa yapılıcak bana alttan hıc muayene olmadım ben bu zamana kadar cok tırsıyorum bayılıp kalmam ınsallah:sinifsinif:
canım spinal ıste sende konus sezeryanda lavman yapılmıyor dıye bılıyorum ama sonda takılıyor sanırım bende cokkorkmaya basladım heyecanda var bakalım ne olucak hayırlısıyla alalım ınsallah kucagımıza:Saruboceq:

melis kendini rahat bırakırsan hiç acımaz :))
spinal yaptırcksanız şanslısınız sondayı belden uyuştuktan sonra takılıyor dedi drum.
ama geneli seçersen odada takılcakmış :dilcikar:

melis kendini rahat bırakırsan hiç acımaz :))
spinal yaptırcksanız şanslısınız sondayı belden uyuştuktan sonra takılıyor dedi drum.
ama geneli seçersen odada takılcakmış :dilcikar:

ınsallahr ahat olabılırım
benım doktor sonda taktırmıyormus oyle duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…