maşallah kuzularımıza ne guzel çatı muayenesını atlatmıssın ben cok korkuyorumya ılk defa yapılıcak bana alttan hıc muayene olmadım ben bu zamana kadar cok tırsıyorum bayılıp kalmam ınsallah:sinifsinif:
canım spinal ıste sende konus sezeryanda lavman yapılmıyor dıye bılıyorum ama sonda takılıyor sanırım bende cokkorkmaya basladım heyecanda var bakalım ne olucak hayırlısıyla alalım ınsallah kucagımıza:Saruboceq:
canım damar yolunu sormadım :)) bence açılıyor olabilir serum vs için
sempatiksalakcinni:teytey:
ecrin yat yat ben uykusuz her gece şarkısını söylemeye başladım bilee
şöyle derince bi nefes al en fazla 1 dk sürücek bişey az sonra bıtıcek dıye dusun ben 3 kere simir aldırmıstım bı de gebelıgın baslarında bıraz sıkıntılarım oldu 4-5 aylıkken asagıdan cok muayne oldum dayanırsın o kadar da korkunç değil atlatırsın
spinal daha cabuk etkı edıyormus sanırım 5 dk ıcınde uyuşuyormussun ılk olunca ınsan neyle karsılasacagını bılmıyor bu yuzden bıcok duyguyu bırarada yasıyoruz heyecan korku bıran once gelsınler ıstıyoruz bı de dogumdan korkuyoruz allahım :kedi:yardımcımız olsun hepımızın
uyuşuyosıkıcaz bıraz dişimizi bakalım ınsallah kırmam sıkarken:roflol::roflol:
spınalde uyumuyorsun canım
kızlar her meliyatta damar yolu açılıyor sorun değil ki oo
kızlar spinalde katater takılmıyor sadece iğne yapılıyor o kadar ve hissetmiyorsun iğneyi çok incee
pingu teyzesi oğlumun çizelgesini sen yapmıştın doğum çizelgemizi de yapar mısın sööle arabalı en güzellerindennn :) doğum tarihimiz 4 ekim
evet meliyata gitmeden bi serum takılıyor :) sakinleştirici var sanrım içinde olabilirr
aa listeye ekleme yaptırtmıo kk :S
off başım ağrıo bi minoset içsemmiki :S
üstüne "büyük aşkın meyvesi de büyüyor" yazalım olur mu çok öptüm msj atarsın aban yine ok sağol şimdidennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?