2010 Ekim Anneleri

şöyle derince bi nefes al en fazla 1 dk sürücek bişey az sonra bıtıcek dıye dusun ben 3 kere simir aldırmıstım bı de gebelıgın baslarında bıraz sıkıntılarım oldu 4-5 aylıkken asagıdan cok muayne oldum dayanırsın o kadar da korkunç değil atlatırsın
spinal daha cabuk etkı edıyormus sanırım 5 dk ıcınde uyuşuyormussun ılk olunca ınsan neyle karsılasacagını bılmıyor bu yuzden bıcok duyguyu bırarada yasıyoruz heyecan korku bıran once gelsınler ıstıyoruz bı de dogumdan korkuyoruz allahım :kedi:yardımcımız olsun hepımızın

canım damar yolunu sormadım :)) bence açılıyor olabilir serum vs için

belden olunca kataterı takılı bırakıyolar ya agrı kesıcıyı ordan verıyolar ondan sordum ayrıca koldan da serum takılıyomu ayy cok delmeseler zaten kesıcekler kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni:teytey:

ecrin yat yat ben uykusuz her gece şarkısını söylemeye başladım bilee

yaa çok uyuyom die dalga geçiodunuz bide son günleri iyi değerlendirin dedim ben size her fırsatta uyuyorum. gece gündüz ne zmn uykum gelirse

sıkıcaz bıraz dişimizi bakalım ınsallah kırmam sıkarken:roflol::roflol:
spınalde uyumuyorsun canım

kızlar spinalde katater takılmıyor sadece iğne yapılıyor o kadar ve hissetmiyorsun iğneyi çok incee

pingu teyzesi oğlumun çizelgesini sen yapmıştın doğum çizelgemizi de yapar mısın sööle arabalı en güzellerindennn :) doğum tarihimiz 4 ekim

evet meliyata gitmeden bi serum takılıyor :) sakinleştirici var sanrım içinde olabilirr

hayırlı olsun mınıgın canm tabııkı yaparım eklemek ıstedıgın not var mı

üstüne "büyük aşkın meyvesi de büyüyor" yazalım olur mu çok öptüm msj atarsın aban yine ok sağol şimdidennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…