2010 Ekim Anneleri

ne güzel öyle olması lazım aslında. Hiç sevmem öyle kıskanclık yapan insanları ne olacak sanki alsan. Benim eltim var çok iyi oda aynı senin görümcen gibi bende ona öyleyim ama

anladım canım. bende beşik alıp odama koymayı dusunuyorum. 2-3 yasına gelınce de oda yaparım artık. beşik konusunda kararsızım hala nasıl bısey alsam dıye. yuksek olmamalı. gorumcemın var 2 yasına kadar yatar onda ama yuksek beklemek gerekıyo yanında duser yoksa. alcak olmasında fayda var.

ne güzel öyle olması lazım aslında. Hiç sevmem öyle kıskanclık yapan insanları ne olacak sanki alsan. Benim eltim var çok iyi oda aynı senin görümcen gibi bende ona öyleyim ama

benım henuz eltım yok olacak inş. bı eltı bı gorumce yeter dımı:):) gorumcem baya ıyı ya maşallah. her konuda bana yardımcı Allah razı olsun.

merhaba arkadaşlar nevyas doktora gittim bilgilerimi yazdım kaydetmemişin canın sağ olsun ben sık sık giremiyorum çünkü sorunlarım çok her doktordan ağlayarak geliyorum bu seferde bebeğimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum sizlerle dertleşmeğe ihtiyacım olduğu için bu sitelere girdim ama siz yazdıklarımı umursamıyorsunuz canınız sağ olsun bir dahada girmem zaten hoşçakalın arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun

ıyıde yazdık bız sana bıcok kısı yazdı. demekkı sayfaları okumamıssın. nevyasa da ozel msj attın mı kı?

Ben odaya yapmayı çok istiyorum ama evimiz 2+1 odamın 1 nde kayınpedirim kalıyor bizede bi salon bi yatak odası düştüc Salon büyük bende ısıtamıyorum haziran gibi 3+1 eve çıkmayı düşünüyoruz ama burası kayınperin kiraya verip kiraya gideceğiz kabul edicekmi belli değil biraz huysuz kendisi.

Niye herkes bana sarıyorki anlamıyorum ya sanki benim özel listem bu gözümden kaçmış olabilir tekrar hatırlatmak çok mu zor...

kaynanan yok mu senın canım. benım ev kendımızın ya o yuzden kalırım burda. salonda oturacagız zamanla. salon coook buyuk benım zor ısınacak ama napalım. benım antre 3 tane:):) bırı kare oturma odamdan bıle buyuk aslında ama karanlık oturulmaz yanı.

Haklısın canım allah korusun tehlikeli olur yüksek olması. Güzel beşikler var süslü püslüüü o günler gelse de alsak yaptırsak ay ya sabırsızlanıyorum kaydirigubbakcemile3

benım henuz eltım yok olacak inş. bı eltı bı gorumce yeter dımı:):) gorumcem baya ıyı ya maşallah. her konuda bana yardımcı Allah razı olsun.

bence de yeter çok bile..allah razı olsun tabi ne kadar güzel. anacım senin ne güzel hepsinden birer tane var. benim şuan bitane var aynı yaştayız ama ileride 2tane daha olucak.Keşke hepsi ilk eltim gibi olsa. :gitme: allahtan yaşları ufak olucak o yönden karlıyız ikimiz de.

Günlerce topiğe uğramadılar sildim peşinden gelip niye sildin diyorlar profillerinden başka topiklerde gezdiklerini yazıştıklarını görüyorum buraya uğrayıp mesaj yazmak istemiyorlarsa niye listeyi meşgul etsinlerki..

allah yardımcınız olsun o zaman canım. İnsan birşey yapamıyor napıcaksın bakıcaksın ana baba. İnsallah kabul ederde rahat rahat oturursunuz.

Yok canım 2 sene önce vefat etmiş o yüzden beraber oturuyoruz ama 2 aydır falan bozuğuz kayınpederle karışık durumlar bekliyor bizi bakalım...

bende sabırsızlanıyorum. yazın alırım temmuz agustos gıbı. annem alcakmıs:)

evet bazıları doktora gıdınce yazıp kacıyo. bazıları eylul annelerınde haber vermıyolar. sen dogrusunu yaptın canım.

benim ev 3+1 ama genede ayrı oda yapıp orda yatırmayı düşünmüyorum salonum büyük diğer odalar toto kadar beşiği yatak odama koyucam şifonyer ve gardolabını diğer odaya koyucam gece ağlayınca kalkıp diğer odayamı gidicem bitane sepet alıcam ayy onumu yatak odasına koyup oda yapsam acep rabbim gösterir inşallah ozamanları :Saruboceq::Saruboceq:

Listeniz mi var kızlar ben görmemiştim listeyi :)
Şimdi desem beni de eklermisiniz diye kızarmısınız ? :gitme: ben bırakıp gitmem sizleri merak etmeyin :) zaten gelmeyenlerin de listede durması manasız bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…