benımkı tam tersı bısey alayım dıye delı oluyo. sımdı de ıstanbula gıtcem dıye cok bıseyler al hep yenı gıy orda dıyo:) bı yerde bısey bulsun hemen arıyo hadı gıdelım dıye. kendı bıraz kılolu kendıne gore bulamıyo bana sarıyo:)
insan kıpır kıpır oluyor birde kucaklarımıza aldığımız günü görsek :Saruboceq:
bende ilk basta oda yapmıcam yatak odasında yatacak bizimle.Benim evde 2+1 ileride büyüdüğünde oturma odasını ona yapıcaz allah nasip ederse. Tam da kışa geliyor nasıl ısıtıcaz bu evleri bilmem benim salonda kocaman ısınmıyor diye oturma odasında oturuyoruz. Yatak odam küçük ısınıyor allahtan orada yatarız üçümüz :kedi: Bende park yatak almayı dusunuyordum.Kayınvalidemlerin bambu besikleri var suan eltimin bebegi yatıyor,6ay yatabilirmiş bizimki doğucanda onu alıp süsleticez öyle dedi kayınvalidem hem daha az yer kaplar hem de ileride ona göre birşey alırız diye düşündüm bende.
ne güzel öyle olması lazım aslında. Hiç sevmem öyle kıskanclık yapan insanları ne olacak sanki alsan. Benim eltim var çok iyi oda aynı senin görümcen gibi bende ona öyleyim ama
merhaba arkadaşlar nevyas doktora gittim bilgilerimi yazdım kaydetmemişin canın sağ olsun ben sık sık giremiyorum çünkü sorunlarım çok her doktordan ağlayarak geliyorum bu seferde bebeğimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum sizlerle dertleşmeğe ihtiyacım olduğu için bu sitelere girdim ama siz yazdıklarımı umursamıyorsunuz canınız sağ olsun bir dahada girmem zaten hoşçakalın arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben odaya yapmayı çok istiyorum ama evimiz 2+1 odamın 1 nde kayınpedirim kalıyor bizede bi salon bi yatak odası düştücSalon büyük bende ısıtamıyorum haziran gibi 3+1 eve çıkmayı düşünüyoruz ama burası kayınperin kiraya verip kiraya gideceğiz kabul edicekmi belli değil biraz huysuz kendisi.
anladım canım. bende beşik alıp odama koymayı dusunuyorum. 2-3 yasına gelınce de oda yaparım artık. beşik konusunda kararsızım hala nasıl bısey alsam dıye. yuksek olmamalı. gorumcemın var 2 yasına kadar yatar onda ama yuksek beklemek gerekıyo yanında duser yoksa. alcak olmasında fayda var.
benım henuz eltım yok olacak inş. bı eltı bı gorumce yeter dımı:):) gorumcem baya ıyı ya maşallah. her konuda bana yardımcı Allah razı olsun.
Niye herkes bana sarıyorki anlamıyorum ya sanki benim özel listem bu gözümden kaçmış olabilir tekrar hatırlatmak çok mu zor...
allah yardımcınız olsun o zaman canım. İnsan birşey yapamıyor napıcaksın bakıcaksın ana baba. İnsallah kabul ederde rahat rahat oturursunuz.Ben odaya yapmayı çok istiyorum ama evimiz 2+1 odamın 1 nde kayınpedirim kalıyor bizede bi salon bi yatak odası düştücSalon büyük bende ısıtamıyorum haziran gibi 3+1 eve çıkmayı düşünüyoruz ama burası kayınperin kiraya verip kiraya gideceğiz kabul edicekmi belli değil biraz huysuz kendisi.
kaynanan yok mu senın canım. benım ev kendımızın ya o yuzden kalırım burda. salonda oturacagız zamanla. salon coook buyuk benım zor ısınacak ama napalım. benım antre 3 tane:):) bırı kare oturma odamdan bıle buyuk aslında ama karanlık oturulmaz yanı.
Haklısın canım allah korusun tehlikeli olur yüksek olması. Güzel beşikler var süslü püslüüü o günler gelse de alsak yaptırsak ay ya sabırsızlanıyorum kaydirigubbakcemile3
bence de yeter çok bile..allah razı olsun tabi ne kadar güzel. anacım senin ne güzel hepsinden birer tane var. benim şuan bitane var aynı yaştayız ama ileride 2tane daha olucak.Keşke hepsi ilk eltim gibi olsa. :gitme: allahtan yaşları ufak olucak o yönden karlıyız ikimiz de.
Yok canım 2 sene önce vefat etmiş o yüzden beraber oturuyoruz ama 2 aydır falan bozuğuz kayınpederle karışık durumlar bekliyor bizi bakalım...
Günlerce topiğe uğramadılar sildim peşinden gelip niye sildin diyorlar profillerinden başka topiklerde gezdiklerini yazıştıklarını görüyorum buraya uğrayıp mesaj yazmak istemiyorlarsa niye listeyi meşgul etsinlerki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?