bide bişi sorucam. benim bebiş cok hareket edince ağrı giriyor acaba o sancımı işte daha sancı nasıl birşey onu ayırt edemiyorum..
geldim geçmişi okuodum benacayip başım ağrıo sanki gözlerim kaşlarım yerinden çıkçak. annemlerdeydim bide musafir vardı çay dök çekirdek koy kaldır yıka :S birazdan yatçam.
banada oluyo ama nedenini bilmiyom canım
aynı sancılar bndede var asağıya doğru yırtılıyomuş gıbı bgn kahve rengı leke geldı adet sancısı gbı sancımda vardıama sonuc ortada bnde hala ewdeyım ....kızlar 40.hafta btnce doktorunuz nedıyo sunı sancıylamı baslatıcak yoksa sezeryanmı olucak bnmkı pazartesı sölıcek bakalım sunı sancıdan korkuyom bnde hıc acılma olmadan gdıpde o sancıyı yemeyı hıc gözum yemıyo ama gnede cekerım her turlu dıyp kndımı gaza getrıyom...
sancı olduğunda karnın kaskatı kesılmesı lağzım bebeğin hareketlerınden bnmde canım acıyor
hoşgeldın sen olmayınca doğurdun sanıyoruz ...:hulya:
burdayım ben.. msn kaptırmışım..
uykusuz gebeler :))
sancı olduğunda karnın kaskatı kesılmesı lağzım bebeğin hareketlerınden bnmde canım acıyor
hoşgeldın sen olmayınca doğurdun sanıyoruz ...:hulya:
haha gördüm cnm.yok yaa bana en son ben doğurcakmışım gibi gelio artık napçam bilmiyim.
haha gördüm cnm.yok yaa bana en son ben doğurcakmışım gibi gelio artık napçam bilmiyim.
bende disko kralına bakıyorum net gidecek diye pc koltugun koluna koydum ondada belim agrıdı iki buklum kaldım :sinifsinif:
belli olmaz canım kim sona kalcak .allahım sağlıkla yollasın inş bebişlerimizi.
geç olsun güç olmasın cnm. sağlıklı sağsalim olsunda. gerisi boş beklerimde sezeryanda olurum napim.
bu arada benim çizelge atlamadı bigün daha ya çizelge bile ilerlemiyooooo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
almıyorlarrrrrrrrrrr... pazartesi gittigimde eger acılma yoksa, bebek inmemişse al dicem yaa... bosuna neden bekliyim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?