2010 Ekim Anneleri

bide bişi sorucam. benim bebiş cok hareket edince ağrı giriyor acaba o sancımı işte daha sancı nasıl birşey onu ayırt edemiyorum..

sancı olduğunda karnın kaskatı kesılmesı lağzım bebeğin hareketlerınden bnmde canım acıyor

geldim geçmişi okuodum ben acayip başım ağrıo sanki gözlerim kaşlarım yerinden çıkçak. annemlerdeydim bide musafir vardı çay dök çekirdek koy kaldır yıka :S birazdan yatçam.

hoşgeldın sen olmayınca doğurdun sanıyoruz ...:hulya:

walla herkese 20 ekim dedim. benide bekletirlerse 20 sinden sona millet benide aramaya başlar hahah

banada oluyo ama nedenini bilmiyom canım

bende bilmiyorum işte demek ki normal..

bana 40.haftaya kadar beklicez suniyle denicez demişti. pzartesi gidicem bakalım ne cıkıcak nst sonuclrım ve bebek indimi acılma oldumu bakılsında karar veririz artık herhalde.

off ya disko kralı açık bi yandan eşim güya bana hasta yatağı yapmıştı odada şimdi orda kendi uyuyo öbür yandan.annem napıyo bilmiyom.bu gece bi tuhaf bizim evv hadi hayırlısı:))))))))

burdayım ben.. msn kaptırmışım..
uykusuz gebeler :))

hihihi valla sorma canım tam yarasa gibi olduk :))

sancı olduğunda karnın kaskatı kesılmesı lağzım bebeğin hareketlerınden bnmde canım acıyor

hoşgeldın sen olmayınca doğurdun sanıyoruz ...:hulya:

bende kaskatı oluyor ama hiç acı hissetmiyorum acaba sancı oluyorda hissetmiyormyum :))) garip bir insanım ben hehe

evet karnım semsert oluyo kıpırdamak da mümkün olmuyo.ama alıştım ben onlara sallamıyom.

bende disko kralına bakıyorum net gidecek diye pc koltugun koluna koydum ondada belim agrıdı iki buklum kaldım :sinifsinif:

almıyorlarrrrrrrrrrr... pazartesi gittigimde eger acılma yoksa, bebek inmemişse al dicem yaa... bosuna neden bekliyim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…