dudu sen geceleri uyuyabiliyor musun?
gerçi bu saatte burada olduğuna göre :)))
geldim kader arkadaşım :))
napiyosunuz :)
ara ara agrı giriyor aşağıya sanki böyle acılıyor gibi bi agrı. ama yine de tık yok orası ayrı cok merak ediyorum acılmam felan oldumu hiç :)
fatma2005, Dark, duduu, ecrinece+, E_D_i_S_H, INFOX, johnnybravo, melisesra, neslinur, platin_06 ,
bugun hıc kalabalık olmadığı kadar kalabalık forum :)))
ben artık inanmıyom onlara dark.gelip geçiyo küstüm o sancılara.yalancılarrrrr
evet yalancılar ama onlar olunca bi umut diyorum :)))))))))
sen nasıl oldun ? vitamin takviyesi yapmıslar gerci iyiyim demişsinaman dikkat et, doğum zamanı iyice hastalanma kuzum.
geldim geçmişi okuodum benacayip başım ağrıo sanki gözlerim kaşlarım yerinden çıkçak. annemlerdeydim bide musafir vardı çay dök çekirdek koy kaldır yıka :S birazdan yatçam.
geldim geçmişi okuodum benacayip başım ağrıo sanki gözlerim kaşlarım yerinden çıkçak. annemlerdeydim bide musafir vardı çay dök çekirdek koy kaldır yıka :S birazdan yatçam.
ben o kadar takıyom ki doğumu vs kafama hasta düşüyom dark.şimdi iiyim.kaynanamdaydık ya bugün hasta oldum birden.evimde rahat ediyom bitek.
hosgeldin... annende sana niye hizmet ettiriyor otursaydın bir köşe de :))))
aynı sancılar bndede var asağıya doğru yırtılıyomuş gıbı bgn kahve rengı leke geldı adet sancısı gbı sancımda vardıama sonuc ortada bnde hala ewdeyım ....kızlar 40.hafta btnce doktorunuz nedıyo sunı sancıylamı baslatıcak yoksa sezeryanmı olucak bnmkı pazartesı sölıcek bakalım sunı sancıdan korkuyom bnde hıc acılma olmadan gdıpde o sancıyı yemeyı hıc gözum yemıyo ama gnede cekerım her turlu dıyp kndımı gaza getrıyom...
takma canım...
aslına bakarsan bizim daha bak 4günümüz var. kendi kendimize eziyet ediyoruz, herseyin vakti zamanı var oda gelecekte işte demek ki vakti zamanı gelmedi henüzsabırsızlanıyoruz işte biran önce alalım kucağımıza istiyoruz.
ayy bir biz kaldıkkkkk yahuuu takılmıcak gibide degil yanisürekli böyle ikilemdeyim hhihiihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?