2010 Ekim Anneleri

fatma2005, Dark, duduu, ecrinece+, E_D_i_S_H, INFOX, johnnybravo, melisesra, neslinur, platin_06 ,
bugun hıc kalabalık olmadığı kadar kalabalık forum :)))

geldim kader arkadaşım :))
napiyosunuz :)
ara ara agrı giriyor aşağıya sanki böyle acılıyor gibi bi agrı. ama yine de tık yok orası ayrı cok merak ediyorum acılmam felan oldumu hiç :)

slcn doğum yapmış simdi gördüm bende.
canım cok gecmis olsun bebisini de allah bagıslasın darısı basımıza ins.

geldim kader arkadaşım :))
napiyosunuz :)
ara ara agrı giriyor aşağıya sanki böyle acılıyor gibi bi agrı. ama yine de tık yok orası ayrı cok merak ediyorum acılmam felan oldumu hiç :)

ben artık inanmıyom onlara dark.gelip geçiyo küstüm o sancılara.yalancılarrrrr

ben artık inanmıyom onlara dark.gelip geçiyo küstüm o sancılara.yalancılarrrrr

evet yalancılar ama onlar olunca bi umut diyorum :)))))))))

sen nasıl oldun ? vitamin takviyesi yapmıslar gerci iyiyim demişsin aman dikkat et, doğum zamanı iyice hastalanma kuzum.

bide bişi sorucam. benim bebiş cok hareket edince ağrı giriyor acaba o sancımı işte daha sancı nasıl birşey onu ayırt edemiyorum..

geldim geçmişi okuodum ben acayip başım ağrıo sanki gözlerim kaşlarım yerinden çıkçak. annemlerdeydim bide musafir vardı çay dök çekirdek koy kaldır yıka :S birazdan yatçam.

evet yalancılar ama onlar olunca bi umut diyorum :)))))))))

sen nasıl oldun ? vitamin takviyesi yapmıslar gerci iyiyim demişsin aman dikkat et, doğum zamanı iyice hastalanma kuzum.

ben o kadar takıyom ki doğumu vs kafama hasta düşüyom dark.şimdi iiyim.kaynanamdaydık ya bugün hasta oldum birden.evimde rahat ediyom bitek.

geldim geçmişi okuodum ben acayip başım ağrıo sanki gözlerim kaşlarım yerinden çıkçak. annemlerdeydim bide musafir vardı çay dök çekirdek koy kaldır yıka :S birazdan yatçam.

hosgeldin... annende sana niye hizmet ettiriyor otursaydın bir köşe de :))))

bende aynısıydım bugün.hayatımda işk defa başımın ağrısından tülbent sardım kafama.gözüm çıkacaktı kaşım bile.ama vitamin takviyesiyle şimdi bombayımmmm

aynı sancılar bndede var asağıya doğru yırtılıyomuş gıbı bgn kahve rengı leke geldı adet sancısı gbı sancımda vardı ama sonuc ortada bnde hala ewdeyım ....kızlar 40.hafta btnce doktorunuz nedıyo sunı sancıylamı baslatıcak yoksa sezeryanmı olucak bnmkı pazartesı sölıcek bakalım sunı sancıdan korkuyom bnde hıc acılma olmadan gdıpde o sancıyı yemeyı hıc gözum yemıyo ama gnede cekerım her turlu dıyp kndımı gaza getrıyom...

ben o kadar takıyom ki doğumu vs kafama hasta düşüyom dark.şimdi iiyim.kaynanamdaydık ya bugün hasta oldum birden.evimde rahat ediyom bitek.

takma canım...
aslına bakarsan bizim daha bak 4günümüz var. kendi kendimize eziyet ediyoruz, herseyin vakti zamanı var oda gelecekte işte demek ki vakti zamanı gelmedi henüz sabırsızlanıyoruz işte biran önce alalım kucağımıza istiyoruz.
ayy bir biz kaldıkkkkk yahuuu takılmıcak gibide degil yani sürekli böyle ikilemdeyim hhihiihi

sanırım beni sezeryana alıcak geçerse ama bilmem bekler mi 1 hafta daha

ya ben ne hissettiğimi ve hissetmem gerektiğini de bilmiyom.bi tuhaf oldummmkaydirigubbakcemile3ikilem desen her konuda bi sürüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…