dr. aradın mı kızzz. bak bugün 10 10 10 gece 12den önce pırtlat kaydirigubbakcemile3haha bende evdeim halabakam kim önce doğurcek crazy
gunaydın dılek ecrınecede doğurur bugun kaldık kac kısı:)
anammmmmmmmmm ne güzellll.
allah yardımcın olsun canm. bi avazda sağsalim kavuş bebeğine inşallah:Saruboceq:
darısı başımıza a.s.
çok sevındım ya ecrinece hadi masallah hayırlısyla kucağına alırsın işallah bugun en gecyarın doğurmuş olursun
sağol dilekim hala evdeimsıcak bişeyler içiom sancı artsın die.
sonra banyoya falan gircem. 1 saatte yol sürer. o zamana sancıda gelir inşllh. 1 gibi hastanede olsak yeter. doktor şehir dışındaymış.
dr. aradın mı kızzz. bak bugün 10 10 10 gece 12den önce pırtlat kaydirigubbakcemile3
ay çok heyecanlandımmmm
günaydın canm.
kesin darkta doğurmamıştır. sen ben oha bide bebis vardıı
hahaha inşllh cnmyrn gelsede olur oda evlilik yıldonumumuz.
yemek yemedın dımı süt iç güç olsun canım hurman varsa hurma ye bi kaçtane allahın ıznıyle kolay doğum olur işallah...
dr. aradın mı kızzz. bak bugün 10 10 10 gece 12den önce pırtlat kaydirigubbakcemile3
ay çok heyecanlandımmmm
günaydın canm.
kesin darkta doğurmamıştır. sen ben oha bide bebis vardıı
cnm iki parça simit yedim. bi bardak çay içtim o kdr. hurmam var yiyom habire3 ten beri ayaktayım çok heyecanlı. dua edin kızlar ayeten kürsü okuyun benim için.
sorma duducum yaradı galiba hehe
sağol dilekim hala evdeimsıcak bişeyler içiom sancı artsın die.
sonra banyoya falan gircem. 1 saatte yol sürer. o zamana sancıda gelir inşllh. 1 gibi hastanede olsak yeter. doktor şehir dışındaymış.
ayy o kadar heyecanlandım ki karnıma ağrı girdi iyi mii ???amin cnm inşllh yaa ama sancı çok değil adet sancısı gibi gelip gidio doktoru aradım suyun yeter dedi. çok sancı olursa hastaneye git ebeler nstye bağlasın beni haberdar etsinler dedi. 2 saat uzaklıktayım ben gelirim dedi.
kız evet yanına hurma ve şeker al başka bişe yedirmiolarmış zaten haberin ola. güç lazım :içelim:yemek yemedın dımı süt iç güç olsun canım hurman varsa hurma ye bi kaçtane allahın ıznıyle kolay doğum olur işallah...
günaydınnn. yaradı inşallahhhgünaydın kızlar hayırdır ece temizlikler işe yaradı mı?
hahaha inşllh cnmyrn gelsede olur oda evlilik yıldonumumuz.
kızlar mrb cuma günü sezeryanla kızım dünyaya geld dogum hikayemizi sonra anlatırız.. gökçe naz ve ben iyiyiz çok şükür avatardaki reesim kızım görün diye bıraktım rabbim herkese nasp etsin saglıkla kucaklamayı inşş darısı bekleyen arakdaşlarıma olsun inşş kib
dualarımız seninleecnm iki parça simit yedim. bi bardak çay içtim o kdr. hurmam var yiyom habire3 ten beri ayaktayım çok heyecanlı. dua edin kızlar ayeten kürsü okuyun benim için.
doğurursun die umut etmiştim ama sendende umudu keselimmm:roflol::roflol::roflol:aa beni unutmuşsun.
kızlar mrb cuma günü sezeryanla kızım dünyaya geld dogum hikayemizi sonra anlatırız.. gökçe naz ve ben iyiyiz çok şükür avatardaki reesim kızım görün diye bıraktım rabbim herkese nasp etsin saglıkla kucaklamayı inşş darısı bekleyen arakdaşlarıma olsun inşş kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?