2010 Ekim Anneleri

sağol dilekim hala evdeim sıcak bişeyler içiom sancı artsın die.
sonra banyoya falan gircem. 1 saatte yol sürer. o zamana sancıda gelir inşllh. 1 gibi hastanede olsak yeter. doktor şehir dışındaymış.

anammmmmmmmmm ne güzellll.
allah yardımcın olsun canm. bi avazda sağsalim kavuş bebeğine inşallah:Saruboceq:
darısı başımıza a.s.

çok sevındım ya ecrinece hadi masallah hayırlısyla kucağına alırsın işallah bugun en gecyarın doğurmuş olursun

amin cnm inşllh yaa ama sancı çok değil adet sancısı gibi gelip gidio doktoru aradım suyun yeter dedi. çok sancı olursa hastaneye git ebeler nstye bağlasın beni haberdar etsinler dedi. 2 saat uzaklıktayım ben gelirim dedi.

sonra banyoya falan gircem. 1 saatte yol sürer. o zamana sancıda gelir inşllh. 1 gibi hastanede olsak yeter. doktor şehir dışındaymış.

yemek yemedın dımı süt iç güç olsun canım hurman varsa hurma ye bi kaçtane allahın ıznıyle kolay doğum olur işallah...

dr. aradın mı kızzz. bak bugün 10 10 10 gece 12den önce pırtlat kaydirigubbakcemile3
ay çok heyecanlandımmmm

günaydın canm.
kesin darkta doğurmamıştır. sen ben o ha bide bebis vardıı

hahaha inşllh cnm yrn gelsede olur oda evlilik yıldonumumuz.

sancılarını yaz canım kac dakkada bır gelıyor sıklasınca gidersın heyecan dorukta

yemek yemedın dımı süt iç güç olsun canım hurman varsa hurma ye bi kaçtane allahın ıznıyle kolay doğum olur işallah...

cnm iki parça simit yedim. bi bardak çay içtim o kdr. hurmam var yiyom habire 3 ten beri ayaktayım çok heyecanlı. dua edin kızlar ayeten kürsü okuyun benim için.

ayy o kadar heyecanlandım ki karnıma ağrı girdi iyi mii ???

kız evet yanına hurma ve şeker al başka bişe yedirmiolarmış zaten haberin ola. güç lazım :içelim:
günaydın kızlar hayırdır ece temizlikler işe yaradı mı?
günaydınnn. yaradı inşallahhh
hahaha inşllh cnm yrn gelsede olur oda evlilik yıldonumumuz.

senin kız sürpriz yapmak için beklemiş. bizimki 5iydi gelmedi pıtırcığımız. dün abim yarın bak 10 10 10 doğur artık dedi ama :S

bol bol okuyorum canım bn sanadua etmeye başladım zaten işallah kolay olucak doğumun bırbırımıze etdığımız dualar kabul olur işallah....

sancın geldığınde ayaga kalk tamam mı?asağıya ınsn bebek ebe demişti bna...oturunca daha gec ılerlıyomuş...

kızlar mrb cuma günü sezeryanla kızım dünyaya geld dogum hikayemizi sonra anlatırız.. gökçe naz ve ben iyiyiz çok şükür avatardaki reesim kızım görün diye bıraktım rabbim herkese nasp etsin saglıkla kucaklamayı inşş darısı bekleyen arakdaşlarıma olsun inşş kib

kızım 3.250 gr ve 50 cm dogdu teyzeleri ecrinci m listedee ekleyebilirsin bizide cuma saat 16.50 de geldi dünyaya genel anesteszi ile ...kib öptm

maşallah guzel annesi allah nazarlardan korusun bir ömür boyu hep bırlıkte olun ısallah.

cnm iki parça simit yedim. bi bardak çay içtim o kdr. hurmam var yiyom habire 3 ten beri ayaktayım çok heyecanlı. dua edin kızlar ayeten kürsü okuyun benim için.
dualarımız seninlee
aa beni unutmuşsun.
doğurursun die umut etmiştim ama sendende umudu keselimmm:roflol::roflol::roflol:

allah analı bbalı büyütsün. maşalahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…