2010 Ekim Anneleri

dualarımız seninlee

doğurursun die umut etmiştim ama sendende umudu keselimmm:roflol::roflol::roflol:

allah analı bbalı büyütsün. maşalahhhh

yokkk yok gelen giden yok sadece geceleri sürekli wc de idrar ve gaz devam.çatı ağrıları ama ona da alıştım sanki çok sıradanmış gb geliyo

sağolun kızlar valla anam yazlığa gitçekmiş. zeytinlerini toplamaya. ii git dedim henüz sancı çok değil dedim gitçek sanırım. insan yok bekliyim falan der dime :S

ben çıkıyorum kızlar dua edin bana bi tane ayeten kürsü okuyun nolur. akşama kuzuma kavuşayım
10.10.10 saat 10 da :)

selam kızlar...
gökçe hayırlı olsun tatlım...allah analı bbalı büyütsün...caryz sen de şimdi kavuşmuşsundur hadi hayırlı olsun senn ki de tatlım...
ece hadi sen de güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...

artık bizde doğuralımda bebişler hakkında konuşalım yaaa boshayallersmile
dua edin bizim için :ecrin_bebek:

günaydın kızlarrrrrrrrr var mı doğum yapan :) ?

gökcecim gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inş. darısı bsımıza.

ecrine ne olduuuu

az kaldı dilekcim...valla bence bol bol uyuyun...bana da çok dediler de dinleedim ah ah..şii uykuya hasretim:))
sen normal bekliyosun di mi??

dr. aradın mı kızzz. bak bugün 10 10 10 gece 12den önce pırtlat kaydirigubbakcemile3
ay çok heyecanlandımmmm

günaydın canm.
kesin darkta doğurmamıştır. sen ben o ha bide bebis vardıı

nasılda biliyo hehehehe.. doğurmadım tabii :)))) yarın gidicem doktora ama al dicem artık.

ecrin durabılır sancın daha snra sıklaşıcak kesın bızım komşunun öle olmuştu gece 1de baslamıştı snra ertesı gun 1 de tekrar baslamıştı 3 de hastaneye gtti 6 cm acılmıştı...bol bol dua et ...

az kaldı dilekcim...valla bence bol bol uyuyun...bana da çok dediler de dinleedim ah ah..şii uykuya hasretim:))
sen normal bekliyosun di mi??
normal bekliyorum canm. dün bütün gün yataktan çıkmadım keyif yaptım. yedim içtim yattım inşallah sen gibi bi doğumumuz olur kolaycacık. tabi o kadarı bile zordur ama diğer doğum hikayelerini duyunca sana özenioz valla
nasılda biliyo hehehehe.. doğurmadım tabii :)))) yarın gidicem doktora ama al dicem artık.
ben bilirim içime doğdu
kahvaltıya geçiyorum kızlar gelirim opuyorumnanaktan

bende kahvaltı yapıom. afiyet olsun cokacimcoook:içelim:

inşallah normal yaparsın tatlım...bir kere doğum başlayınca gerisi geliyor kendiliğinden...ben kendi kendime çok konuştum sancılar sırasında...2 saat sonra herşey bitecek az kaldı dayan diye...Allah yardımcınız olsun tatlım..ben hepinize güveniyorum...
dark ve senden umutluyum valla:))

sağol tatlım yaaa inşallahhhhhhhh :)) bende kendi kendime konuşurum gibime gelio

ya bnm gerçekten karnım ağrıo. bu ne ki şimdi. sabah ishal gibi olmuştum acaba onun ağrısımı eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…