2010 Ekim Anneleri

günaydın canım bugün anlaşılan kimsecikler yok............sen nasılsın bugün bebiş nasıl

nasıl bi normallık anlamadım...gebe kaldıgımgunden bellı agrıyor...bulantı olmadıgı ıcın mı agrıo acaba

adet sancısı gibi dimi. rahim büyüyomuş ondan agrıyomus.

nasıl bi normallık anlamadım...gebe kaldıgımgunden bellı agrıyor...bulantı olmadıgı ıcın mı agrıo acaba

günaydınn..... balum meziye nasılsınız ya bu karın agirisi bende oluyo ama mid ebulantısıda yok bende balum dediğin gibi adet sancısı gibi...

esra cım aynı sancı ıste o rahmin büyümesinden oluyormus. ben ıyıyım bugun sen nasılsın?

bu nasıl büyüme yaa ikiz mi nee:))) benım düşük yaptıgımda bile böyle bir sancım yoktu

slm kızlarr bende yarın dr gidicem inşallah keseyı görecegım allahın izni ile iki gün önce açık kahverengı lekelenmem oldu ama dr gitmek istemedim bakalım yrı dr ne digecek......görüşürüz arkadaşlar...

slm kızlar. bebeğimin kalp atışını duyabildik. nasıl bir heyecandı. benim de karın ağrılarım oluyordu. 2 gündür mide bulantılarım başladı. karın ağrısı yok. ama midem fena. karın ağrısı geçiyo sanırım. bebeğim su anda sağlıklı görünüyor. allaha şükür.

evet mezime bana da herkes baska doktora da gıt dedı. bakalım nolcek. eşime aradan cekıl bılgısayardan kulubume bakıcam dıyorum. tamam ekim annesi cekıyom dıyo alıstı o da:roflol:

umarım sorun yoktur canım ya. yarın haberlerını alırız.

çok şükür canım gözünaydınyerimseniben

bu nasıl büyüme yaa ikiz mi nee:))) benım düşük yaptıgımda bile böyle bir sancım yoktu

düşük yapacagını önceden anlaman mumkun mu? bana doktor bu hafta bebegın duser dedı ya her an korkuyla yasamak cok zor. cok mu sancın olmustu.?

düşük yapacagını önceden anlaman mumkun mu? bana doktor bu hafta bebegın duser dedı ya her an korkuyla yasamak cok zor. cok mu sancın olmustu.?

yok hayatım belkı buda kısden kısıye degısır bılemem ama adet sancısı gıbı bır sancıydı..ben bu kadar sancıyı normal hayatımda düşükte bile görmedım oturamıyorum su crs.gelseydı biiiiii

cok sancın var senın. bende oyle cok yok. gunde 5-6 kez oluyo 5 sn kadar surup gecıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…