günaydın canım bugün anlaşılan kimsecikler yok............sen nasılsın bugün bebiş nasıl
iyi sayılırımm bende şu karın ağrılarım bi gecse daha da ıyı olacam
adet sancısı gibi dimi. rahim büyüyomuş ondan agrıyomus.
nasıl bi normallık anlamadım...gebe kaldıgımgunden bellı agrıyor...bulantı olmadıgı ıcın mı agrıo acaba
ben salı gunu baska bı doktora randevu alcam bakalım o ne dıcek?
slm kızlarr bende yarın dr gidicem inşallah keseyı görecegım allahın izni ile iki gün önce açık kahverengı lekelenmem oldu ama dr gitmek istemedim bakalım yrı dr ne digecek......görüşürüz arkadaşlar...
slm kızlar. bebeğimin kalp atışını duyabildik. nasıl bir heyecandı. benim de karın ağrılarım oluyordu. 2 gündür mide bulantılarım başladı. karın ağrısı yok. ama midem fena. karın ağrısı geçiyo sanırım. bebeğim su anda sağlıklı görünüyor. allaha şükür.
bu nasıl büyüme yaa ikiz mi nee:))) benım düşük yaptıgımda bile böyle bir sancım yoktu
düşük yapacagını önceden anlaman mumkun mu? bana doktor bu hafta bebegın duser dedı ya her an korkuyla yasamak cok zor. cok mu sancın olmustu.?
yok hayatım belkı buda kısden kısıye degısır bılemem ama adet sancısı gıbı bır sancıydı..ben bu kadar sancıyı normal hayatımda düşükte bile görmedım oturamıyorum su crs.gelseydı biiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?