benımkıde bu aksam aşk ve ceza
dün dr.uda bezdirmişim galiba, pazar günü arıcaktım sizi ama arayamadım bu sefer utandım dedim... oda bişey yapamazdım biliyosun zaten konuşmaktan başka dedi...
adam bide nasıl sabırlı bu kadar acaba? nasıl sakin anlatamam... ay benden 10 tane etrafımda olsa, ben dayanamam...
cimbomlu merhaba canım. ben ikili test ile ilgili şöyle bi şey duydum ama rivayet mi bilmiyorum. kandan iki hormana bakılıyo ya ikili testte. onlardan birisi beta hcg nin serbest kısmıymış ve 50 nin altında çıkarsa kız üstünde çıkarsa erkek oluyormuş. ama doğru mu bilmiyorum eylül annelerinde okumuştum..
bende sırf yatarak aşk ve ceza izleyeyim diye anneme gitmedim... babam ve eşim bir olup delirtiyorlar bizi...:roflol::roflol::roflol::roflol:
11. haftayla 14. hafta arası yapılıyo test. 15. haftada bellı olur dıyo doktorlar. aslında onceden de anlıyolar ama soylemıyolarlmaz:kaydirigubbakcemile3
benımkıde bu aksam aşk ve ceza
cidden mi ya ben salı gunlerı kımseye gıtmem kımseyıde kabul etmem tekrarını ızlemeyı sevmıom:)))
sağol cnm benim
aslında dr lar anlıyorlar ama yanılma payı olduğu için söylemiyorlar
kemik yapasından anlıyorlarmış
bi de gerçeklik payı var mı bilmiyorum ama
hemencik kolları bacakları belli olanlar erke oluyormuş
zaten 12.hafta falan oluyor
eğer erkekse belli oluyormuş bi de
tabi ki hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun
ben çok zor elde ettim bu gebeliği
o yüzden çok da farketmese de
gönlüm bi parça erkekten yania
itiraf edeyim
yaramaz çocukları da çok severim ayrıca
delimiyim neyim di mi
tabi pozisyonun da önemi çok
ama benim bi parça erkekten yani
benim daha9$5 ama dün bugünde çıktı sıpam benim...dr. çok iyi gidiyor dedi. tam 1 kilo almışım ..dikkatli ol 5 ay lütfem dedi... zaten artık çok dikkat ediyorum...
benim pembelik, rahim ağzında polip denen et beni gibi bişey varmış...hemde 2-3 cm uzunluğunda.... oda ayrı bir inanılmaz olaydı dün ama kötü bişey olmasındansa sewindim açıkçası polipe...3 ay bitsinde alayım ben onu dedi, kanar rahat edemezsin dedi...
az kaldı kızlar artık bebişlerin kulaklarıda bizde olacak birkaç haftaya....
canım kilon boyun kaçki doktor uyardı merak ettim.
ben geldim :)
12. haftada he super ya
bu arada kızlar benim yorgunluğum artık azalıyor galiba...
sadece yemek yedim mi, biraz ağırlık çöküyor, 15 dk. kestirdim mi yetiyor... sabahlarıda 9da kalkıyorum yaniii.... benim için büyük bi gelişme. 11den önce kalkmazdım... bebişin karnı acıkıyor galiba....:ecrin_bebek:
slm herkese.gerçekten sayfaların süratine yetişmek ne mümkün.oku oku oooo bitmiyor.
habıre lak lak yapıyoz:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?