nasıl geçecek zaman başka türlü balum.önemli bir gelişme yok dimi kimsede.kim ne oldu hangi aşamada karıştırıyorum artık ben.
akşama ne yemek var cicişler???
hoşbuldum canım nptınız..
bende fırında patatesli tavuk yapiiim bari...
oy oy canım cektı:)
offf komşumda patatesli mantı yapmış çorbam pişsin oraya gidicem
kabak çorbası yaptım ilk defa bakalım nası olacak beğenmessem kocam gelmeden dökerim =)) yemekte kabak dolması kaydirigubbakcemile3
5 tane kabak vardı 3taneden dolma 2 taneden çorba yaptım 2 haftadır dolapta çürücek kocam rejimde bende perhizde kızartma yapamadım ofofff
ay yakın olsak yollardım hemen cicimm...a.s.
valla bu ara en çok kızartma yiyesşm geliyo. şöyle kabaklı patlıcanlı biberli patatesli üzerine de domates sosu olsun istiyom. ama hepsi hormonlu. kendime engel oluyorum almamak için. bi ay daha beklim tazeleri çıksın diyorum.lmaz:
sizin canınız böyle cukulata felan cekiyor ya benim tatlı canım hiççç cekmiyor. :) önceden cok severdim cukulatayı ama simdi gözüm göresi yok. Genelde tuzlu seyler yiyebiliyorum birde yesil elma varya sert ondan yiyorum günde kaç tane sayısını bilmiyorum :) icimden oglum olcak diye geciyor ama gönlüm kız diyor. Saglıklı olsunda önemli degil ama erkek gibi hissediyorum :)))))
aynen benimde çikolata falan hiç istemiyorum ayva yeşil elma bunları yiyorum bende erkek hissediyorum ama gönlüm kız diyor sağlıklı olsunda dediğin gibi önemli deil...
sagol tatlımopuyorumnanaktan
aynen ya bende beklıyorum sabırsızlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?