2010 Ekim Anneleri

siz lak lak yapın ben yemek malzememi hazırladım çorbam pişiyo oturma odasındaki camdan artık midem bulandı tülü açamadığım için sildim valla zaten küçük kocam silde gebertiyim seni demişti dün herakşam cam silecek geçen hafta çarşambadan beri koltuğu çektim dışardan sildim öle

biz de yemek yapmak yok bi annemde bi kayınvalidemdeyiz. bu akşam annem günü. ne bulursak yiyecez artık cokacimcoook

offf komşumda patatesli mantı yapmış çorbam pişsin oraya gidicem
kabak çorbası yaptım ilk defa bakalım nası olacak beğenmessem kocam gelmeden dökerim =)) yemekte kabak dolması kaydirigubbakcemile3
5 tane kabak vardı 3taneden dolma 2 taneden çorba yaptım 2 haftadır dolapta çürücek kocam rejimde bende perhizde kızartma yapamadım ofofff

ama olmiiiiii boole yemek tarifleri fln..bak ben 104 tarifli kadın yemekten bahsedoormuyum hiç:dilcikar:

valla bu ara en çok kızartma yiyesim geliyo. şöyle kabaklı patlıcanlı biberli patatesli üzerine de domates sosu olsun istiyom. ama hepsi hormonlu. kendime engel oluyorum almamak için. bi ay daha beklim tazeleri çıksın diyorum. lmaz:

ay yakın olsak yollardım hemen cicimm...a.s.

sagol tatlımopuyorumnanaktan

aynen ya bende beklıyorum sabırsızlıkla.

aynen benimde çikolata falan hiç istemiyorum ayva yeşil elma bunları yiyorum bende erkek hissediyorum ama gönlüm kız diyor sağlıklı olsunda dediğin gibi önemli deil...

hafta sonları bendede yok yemek derdi cuma kaynanada c.tesi annemde pazar dönerken parkshopta burgerking yada otobanüstgeçitteki mcdonalds da 3 gün hazır ohh iş yok güç yok ye ye otur iştahta maşallah biz kilo almıcazda kim alcak anlamadığım hamile kalmadan önce okadar yememe rağmen gram almıyodum 45kilo da kaldım 2 sene düzceye gelip kaynanamdan kurtulduktan sora işide bıraktım tabi son 3 ayda 2.5 kilo hamile kaldıktan sora 1.200kilo yani 3 ayda 4 kilo pofff

aynen benimde çikolata falan hiç istemiyorum ayva yeşil elma bunları yiyorum bende erkek hissediyorum ama gönlüm kız diyor sağlıklı olsunda dediğin gibi önemli deil...

ya ilk olacağı için farketmez tabii ama ben kızı daha çok istiyorum. erkeklere doğru düzgün kıyafet bile yok cicili bicili...

sagol tatlımopuyorumnanaktan

aynen ya bende beklıyorum sabırsızlıkla.

valla kimse kusura bakmasın yazın annemin bahçesinde ne ararsan var geçen yaz gırla çeri domatesi vardı patlıcan biber kabak hele salatalık aman allahım nası lezzetli öle bi yaptırıp yicemki kızarmasını onların taze taze bahçeden toplayıp bide yanında köy ekmeği offf anneeeee
sorada karalahana yemeğii mısır ekmeğiyle beraber ay yaz gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…