valla kimse kusura bakmasın yazın annemin bahçesinde ne ararsan var geçen yaz gırla çeri domatesi vardı patlıcan biber kabak hele salatalık aman allahım nası lezzetli öle bi yaptırıp yicemki kızarmasını onların taze taze bahçeden toplayıp bide yanında köy ekmeği offf anneeeee
sorada karalahana yemeğii mısır ekmeğiyle beraber ay yaz gelsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-bebek-giyim/251836-bebis-modasi.html
bakın burdaki bebeiş elbiselerinin muhteşemline
sız karadenızlı mısınız? karalahana mısır ekmegıyle bende cok severım. gecen gun yedım ben. bahceye bızımkılerde ekıyo annem ıstanbulda ama yengem kaynanam ekecek oh yıcem zaten bahce bıberı gıbısı yok:)
babannemin annesi trabzonluymuş babannem anneme öretmiş ama nası güzel bi tat dimi blendırdan geçirilmiş olanı daha çok seviyorum ama bazıları diri lahana şeklinde ezmeden yiyo
gürcüyüm ben süzme annem gürcü babam gürcü
ha gürcü ha laz aynı şey dimi
evet cok guzel. zaten ben bebek kıyafetlerı reyonlarından ayrılamazdım sımdı ıyıce kalıyom oyle. alamıyomda erken dıye
ama yazın çıkan lahana daha lezzetli oluyo kışın kart oluyomuş annem fazla yapmıyo yazın bide halamlar geliyo yurt dışından karalahanaya hasret olarak oofff offf haftada 2 kere kara lahana
ayy nası canım çekti varya yeminle anneme söliyim alsın pazardan varsa kart mart valla oyy ağzımın suyu aktı haa çatallada yemiyorum ben onu böle alıyorum ekmeği bandırıyorum oyy
aman beee hadi kaçtım ben avucumu yalayarak
diğer anneler nereye kayboldu. kimseden ses çıkmıyo hayırdır
bende cıkıyorum kızlar gorusuruz yıne.
selam kizlar nasilsiniz.
bana nazar degdi ya son 2 gundur midem bulanmaya basladi igrenc birseymis ya buoffff niye midem bulanmiyor diye uzuluyordum bile bile getirdim bulantiyi cok kotuyum hicbisey yiyemiyorum.
gecmıs olsun canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?