2010 Ekim Anneleri

ya sizin canınız çekiyo yine tatlı ekşi bi şeyler ben daha hiç aşermedim normal mi yaa sempatiksalakcinni accık kocamı deli edim diyom ama yok hiç bi şeyde gönlüm yok. eskiden hamile değilken daha çok aşerirdim burnuma kokuları gelirdi canımın istediklerinin. sanırdım bi yerim şişecek. şimdi tık yok.

sız karadenızlı mısınız? karalahana mısır ekmegıyle bende cok severım. gecen gun yedım ben. bahceye bızımkılerde ekıyo annem ıstanbulda ama yengem kaynanam ekecek oh yıcem zaten bahce bıberı gıbısı yok:)

babannemin annesi trabzonluymuş babannem anneme öretmiş ama nası güzel bi tat dimi blendırdan geçirilmiş olanı daha çok seviyorum ama bazıları diri lahana şeklinde ezmeden yiyo
gürcüyüm ben süzme annem gürcü babam gürcü
ha gürcü ha laz aynı şey dimi

evet. ben de bayılırım lahanaya hergun olsa yerım. guzel yapılcak tabı. bıde ıcıme mısır koyuyo annem oh oh yemede yanında yat:)

ama yazın çıkan lahana daha lezzetli oluyo kışın kart oluyomuş annem fazla yapmıyo yazın bide halamlar geliyo yurt dışından karalahanaya hasret olarak oofff offf haftada 2 kere kara lahana

evet cok guzel. zaten ben bebek kıyafetlerı reyonlarından ayrılamazdım sımdı ıyıce kalıyom oyle. alamıyomda erken dıye

yaa evet ya bende artık tutamıyorum kendimi delikafadulden deli gibi bi alışveriş yapacam luzümlu lüzümsuz ne bulursam alacağım diye korkuyorum. hele resimdekiler ne cici böylee..

ayy nası canım çekti varya yeminle anneme söliyim alsın pazardan varsa kart mart valla oyy ağzımın suyu aktı haa çatallada yemiyorum ben onu böle alıyorum ekmeği bandırıyorum oyy
aman beee hadi kaçtım ben avucumu yalayarak

ama yazın çıkan lahana daha lezzetli oluyo kışın kart oluyomuş annem fazla yapmıyo yazın bide halamlar geliyo yurt dışından karalahanaya hasret olarak oofff offf haftada 2 kere kara lahana

evet yazın daha taze. ama kaynanam ekmıs ya kısın da lezzetlı oluyo yıne de. marketlerden almıyoz.

tamam canım gorusuruz:)

selam kizlar nasilsiniz.
bana nazar degdi ya son 2 gundur midem bulanmaya basladi igrenc birseymis ya buoffff niye midem bulanmiyor diye uzuluyordum bile bile getirdim bulantiyi cok kotuyum hicbisey yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…