2010 Ekim Anneleri

amanın suni sancı kötü diyolar. ben 6 saatte doğurdum 11 de hastanededim asıl sancılar 1-2 gibi başladı. 6 da da doğurdum 5 te doktoru getirttim gece tabi bunlar

benım gece 12 de suyum geldı. 12 yı ceyrek gece hastanedeydık. sabah 5 e kadar kendı sancımı cektım. sonra 5 de bı kolumdan sunı sancı verdıler. yetmedı saat oglen 12 de obur koluma da taktılar. asla cekılecek bı sancı degıl. yasayan bılır. ve bana sonradan dıyolar kı bı de normalden fazla agrı cekmısım ben cunku bebek kanala gırmıyomus. annem o kadar agladı kı ben sancıları cekerken.

ah ah kıyamam bilirim en iyi ben anlarım seni hamile görünce içim burkuluo kötü oluom.

ah ah kıyamam bilirim en iyi ben anlarım seni hamile görünce içim burkuluo kötü oluom.

aynen. dıkıslerımı aldırmaya dogumhaneye ındıgımde orda yatanlara oyle acıdım kı anlatamam. hele o benım yattıgım sancı odasında yatan kadına baktıgımda ayyy hatırlamak ıstemıyorum.

20 gün dayanabildi babam ya, annem kalmak istiyodu ama canı cok sıkıldı adamcazın :)
tamam canım,bekleriz :)

benım annem 20 gun kaldı bende ama artık bızde yalnızız. esım erken gelıyo gercı ama gunduz yalnızız oglumla.

aynen biz :)

o suni sancıyı bende 7 saat cektim canım, bilirim nası oldugunu

bence ben daha iyi anlarım :)) bi araya gelelimde anlatıyım ben sana nasıl dogurdum :)

aynen. dıkıslerımı aldırmaya dogumhaneye ındıgımde orda yatanlara oyle acıdım kı anlatamam. hele o benım yattıgım sancı odasında yatan kadına baktıgımda ayyy hatırlamak ıstemıyorum.

bende hala unutabilmiş değilim.. hastaneyi inlettim resmen saatlerce (

Son düzenleme:
kızlar herkes hemen hemen doğurduğuna göre bende normal doğumun hiç kolay olmadığını artık itiraf edebilirim...gerçi 2buçuk saat yedim ben suni sancıyı..ama neydi o ya...suni çektim ama neyse ki normal yaptım...kimse korkmasın diye doğum hikayemi pollayana gibi yazmıştım:))))

tam zamanlama (( bana denk geldi çok stresliydim zaten :/
benimde doğumum bugün yarın...bugün kontrolüm vardı.2 cm açılma var dediler.sancım yoktu ama doktordan çıktığımdan beri sancım var sanki ://

benimde doğumum bugün yarın...bugün kontrolüm vardı.2 cm açılma var dediler.sancım yoktu ama doktordan çıktığımdan beri sancım var sanki ://

yarın dogurusun o zaman sen cnm allah kolaycacık kımseler duymadan bı avazda kurtarsın

herkese slmmmmmmmmmmmmmmmm 20.10.2010lcarsamba gunu 13.24 ozanımz aramıza katıldı kızlar spınal sezeryan oldum ıkımzde gayet ıyıyız.4 kg 51cm:teytey:

canımmm maaşallah çok çok sevindim gözün aydın allah bağışlasın ne güsel tospini tospini doğmuş kuzun maaşallahhh:)

haha ben hatırladıkça gülüom. ama bidaha çocuk yaparmısın deseler yaparım derim. birgün çekiosun sonuçta geçti bitti.

ben yazmaya korkuyorum hatırlamak bıle ıstemıyorum aynı sancı yıne tutucakmıs gıbı gelıyo allahtan cok fazla uzun surmedı o sancı sunı sancı ıle dogum cok berbat bişii 5 ten sonra dayanamadım kopmusum hatırlamıom 5,45 te bebegım dunyaya geldı ve hala arada o sancı tutuyo bırden kanama oluyo sızdede oluyomudu sunı sancıdan dıye tahmın edıyorum ben

kandındın bizi rita alsanaalsanasmile
size güvenip bizde güle oynaya normal dogurmaya gittik kaydirigubbakcemile3

baylemur canım allah analı babalı buyutsun uzun ömurler saglık sıhat versın rabbım sana ve yawruna
dıger dogum yapan annelerımızede ömurlu olsun bebeklerı saglıklı mutlu ve huzurlu uzun ömurlu olsun bebeklerımız

hehe anlatalım cnm ah ah ağla ağla bitmedi ben kendimi salladım hep yatakta annem sallanma yorulcan doğuramıcan dio ayamı sallıom kendimi salıom ah ah ebeye doktoru çağır die yalvarıodum. ebe benden ufak abla dedim kıza hep yazık acıdı bana

way hayın

ayy kızlar böle yazmışsınız bende diorum hala ve hala keşke normal doğurabilseydim die öle güle oynaya gittim hastaneye kontrol die dr bi anda sezeryan dedi hiç ne sancı ne bişey direk aldı girdim bayıldım çıktım bebişimi kucağıma verdiler hiç bişey anlamadım sinir oldum allaha şükür genede ama saçma gelcek çok içimde ukte kaldı he(

yarın dogurusun o zaman sen cnm allah kolaycacık kımseler duymadan bı avazda kurtarsın

saol canım inşallah

doktordan çıktığımdan beride kanamam var muayeneden dolayı olabilir demişti doktor ama bu kadar sürermi acaba.böle bişi bilmemek ne kötü ya.

kandındın bizi rita alsanaalsanasmile
size güvenip bizde güle oynaya normal dogurmaya gittik kaydirigubbakcemile3

aynen yaa bende güle oynaya gittiydim hatta arabada espiri yapıodum babamlara. babam dalga geçti zati noldu gelirken gülüodun diyi aklinialirimsmile

aa bak ne güzel acılma varmış, suni sancıya gerek kalmadan belkide kendi sancınla dogurursun :) kolay bişey deil bunu bilirsin zaten, bize bakma sen, ben güle oynaya gitmiştim, sonra belkide bumuymuş diceksin.. Allah kolaylık versin canım..

bana suni sancı vermediler. o dahamı kötüki allahtan açılmam hızlı oldu yoksa kafayı yerdim sabaha kdr uyuyanlar kalkmış kapıyadikilmiş kimseyi uyutmadım

saol canım inşallah

doktordan çıktığımdan beride kanamam var muayeneden dolayı olabilir demişti doktor ama bu kadar sürermi acaba.böle bişi bilmemek ne kötü ya.

kanaman varsa açılman devam edıyodur sancın artarsa drunu ara hastaneye gıt dogum baslamaıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…