amanın suni sancı kötü diyolar. ben 6 saatte doğurdum11 de hastanededim asıl sancılar 1-2 gibi başladı. 6 da da doğurdum 5 te doktoru getirttim gece tabi bunlar
benım gece 12 de suyum geldı. 12 yı ceyrek gece hastanedeydık. sabah 5 e kadar kendı sancımı cektım. sonra 5 de bı kolumdan sunı sancı verdıler. yetmedı saat oglen 12 de obur koluma da taktılar. asla cekılecek bı sancı degıl. yasayan bılır. ve bana sonradan dıyolar kı bı de normalden fazla agrı cekmısım ben cunku bebek kanala gırmıyomus. annem o kadar agladı kı ben sancıları cekerken.
ah ah kıyamam bilirim en iyi ben anlarım senihamile görünce içim burkuluo kötü oluom.
aa nie gittiler erken değilmi daha. ben annenlede tanışmak istiodumbiz 3. günden beri yanlızız babamız akşamlarıda çalışıo. şu sıkışıklığı bitsin. söliim gündüz bıraksın bizi sana.
benım annem 20 gun kaldı bende ama artık bızde yalnızız. esım erken gelıyo gercı ama gunduz yalnızız oglumla.
benım gece 12 de suyum geldı. 12 yı ceyrek gece hastanedeydık. sabah 5 e kadar kendı sancımı cektım. sonra 5 de bı kolumdan sunı sancı verdıler. yetmedı saat oglen 12 de obur koluma da taktılar. asla cekılecek bı sancı degıl. yasayan bılır. ve bana sonradan dıyolar kı bı de normalden fazla agrı cekmısım ben cunku bebek kanala gırmıyomus. annem o kadar agladı kı ben sancıları cekerken.
ah ah kıyamam bilirim en iyi ben anlarım senihamile görünce içim burkuluo kötü oluom.
aynen. dıkıslerımı aldırmaya dogumhaneye ındıgımde orda yatanlara oyle acıdım kı anlatamam. hele o benım yattıgım sancı odasında yatan kadına baktıgımda ayyy hatırlamak ıstemıyorum.
kızlar herkes hemen hemen doğurduğuna göre bende normal doğumun hiç kolay olmadığını artık itiraf edebilirim...gerçi 2buçuk saat yedim ben suni sancıyı..ama neydi o ya...suni çektim ama neyse ki normal yaptım...kimse korkmasın diye doğum hikayemi pollayana gibi yazmıştım:))))
tam zamanlama(( bana denk geldi çok stresliydim zaten :/
benimde doğumum bugün yarın...bugün kontrolüm vardı.2 cm açılma var dediler.sancım yoktu ama doktordan çıktığımdan beri sancım var sanki ://
herkese slmmmmmmmmmmmmmmmm 20.10.2010lcarsamba gunu 13.24 ozanımz aramıza katıldı kızlar spınal sezeryan oldum ıkımzde gayet ıyıyız.4 kg 51cm:teytey:
aynen. dıkıslerımı aldırmaya dogumhaneye ındıgımde orda yatanlara oyle acıdım kı anlatamam. hele o benım yattıgım sancı odasında yatan kadına baktıgımda ayyy hatırlamak ıstemıyorum.
kızlar herkes hemen hemen doğurduğuna göre bende normal doğumun hiç kolay olmadığını artık itiraf edebilirim...gerçi 2buçuk saat yedim ben suni sancıyı..ama neydi o ya...suni çektim ama neyse ki normal yaptım...kimse korkmasın diye doğum hikayemi pollayana gibi yazmıştım:))))
20 gün dayanabildi babam ya, annem kalmak istiyodu ama canı cok sıkıldı adamcazın :)
tamam canım,bekleriz :)
aynen biz :)
o suni sancıyı bende 7 saat cektim canım, bilirim nası oldugunu
bence ben daha iyi anlarım :)) bi araya gelelimde anlatıyım ben sana nasıl dogurdum :)
bende hala unutabilmiş değilim.. hastaneyi inlettim resmen saatlerce(
yarın dogurusun o zaman sen cnm allah kolaycacık kımseler duymadan bı avazda kurtarsın
kandındın bizi rita alsanaalsanasmile
size güvenip bizde güle oynaya normal dogurmaya gittik kaydirigubbakcemile3
tam zamanlama(( bana denk geldi çok stresliydim zaten :/
benimde doğumum bugün yarın...bugün kontrolüm vardı.2 cm açılma var dediler.sancım yoktu ama doktordan çıktığımdan beri sancım var sanki ://
aa bak ne güzel acılma varmış, suni sancıya gerek kalmadan belkide kendi sancınla dogurursun :) kolay bişey deil bunu bilirsin zaten, bize bakma sen, ben güle oynaya gitmiştim, sonra belkide bumuymuş diceksin.. Allah kolaylık versin canım..
saol canım inşallah
doktordan çıktığımdan beride kanamam var muayeneden dolayı olabilir demişti doktor ama bu kadar sürermi acaba.böle bişi bilmemek ne kötü ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?