2010 Ekim Anneleri

:ecrin_bebek:
selam kizlarrr nasil gidiyorr annelik.
ÇOK ÇOK GÜZELLL:)) AMA Bİ OKADAR DA YORGUN:)
herkese slmmmmmmmmmmmmmmmm 20.10.2010lcarsamba gunu 13.24 ozanımz aramıza katıldı kızlar spınal sezeryan oldum ıkımzde gayet ıyıyız.4 kg 51cm:teytey:
MAŞALLAH SİZEE...yaa ben sezeryandan sonra 1 hafta tuvalete bıle aglayarak kalkıyordum maşallah size hemen netede girebiliyorsunuz:))

geçmişi okuyodum kız geldim :)

gözünaydın baylemur, aramıza hoşgeldin :) Allah analı babalı büyütsün inş..

canım bendede oluyodu hamileyken, ama dogum yaparken öyle acıları hissettmiceksin kaydirigubbakcemile3

geçmişi okuyodum kız geldim :)

gözünaydın baylemur, aramıza hoşgeldin :) Allah analı babalı büyütsün inş..

cok cok tesekkulerr canım sukurler olsun kı hamılelık defterını kapattık.darısı tum hamılelerın basına saglıkla:ecrin_bebek:

MAŞALLAH SİZEE...yaa ben sezeryandan sonra 1 hafta tuvalete bıle aglayarak kalkıyordum maşallah size hemen netede girebiliyorsunuz:))
[COLOR="Black"

sagol canım bende hala zorlanıyom tabıkı hepten hareketsz olunca daha zor olyo

herkese slmmmmmmmmmmmmmmmm 20.10.2010lcarsamba gunu 13.24 ozanımz aramıza katıldı kızlar spınal sezeryan oldum ıkımzde gayet ıyıyız.4 kg 51cm:teytey:

gozun aydın canım. Allah analı babalı buyutsun inş. guzel bı tarıhte dogmus:)

ben bişi diyemicem yaşayın görün

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gozun aydın canım. Allah analı babalı buyutsun inş. guzel bı tarıhte dogmus:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne gülüon gız
sen nurmal mi yaptıydın

ne zaman isterseniz gelin buyrun canım, önce ben doğurdum kaydirigubbakcemile3
2010 ekim bebeklerinin ilk buluşmasını biz yapalım hihoyyyt

bizmi geliciz toparlandınızmı biz iyiyiz gezmeye gidioz. anneme gittik geçen. arabayı çok sevio hemen uyuyo :)

ne gülüon gız
sen nurmal mi yaptıydın

bizmi geliciz toparlandınızmı biz iyiyiz gezmeye gidioz. anneme gittik geçen. arabayı çok sevio hemen uyuyo :)

normal yapmadım ama 14 saat normal dogum ıcın bekletıldım malesef. sunı sancıyı yedım yedım ama sezaryen oldum:):):):)

ooo iyi maşallah erken başlamışsınız gezmeye, bizede gelin :)
bizde bi kere cıktık dışarı, annemlerde gitti, gündüzleri evde yapayalnızız kızımla

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

tuba gözün aydın canım doğum yapmışsın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

inşallah kolaycacık doğurursun kuzum az kalmış hakkaten :)

Allah razı olsn kızlar
çok güzel bi duguymuş bakmaya doyamıyooruz:))))

geçmişi okumaya çaılışıyorum inş cevap yazmak için atladığım olmazkaydirigubbakcemile2

normal yapmadım ama 14 saat normal dogum ıcın bekletıldım malesef. sunı sancıyı yedım yedım ama sezaryen oldum:):):):)

amanınnnn. ben iyi doğurmuşum o zmn maşallah bana. bide uslu dursadımda yatsadım dikişlerimde hemencik geççekti. 3. gün musafir geldi :S

amanınnnn. ben iyi doğurmuşum o zmn maşallah bana. bide uslu dursadımda yatsadım dikişlerimde hemencik geççekti. 3. gün musafir geldi :S

oglum tehlıkeye gırmese 6 saat daha cekecektım o sunı sancıyı. sezaryen oldum 2 gun hastanede yattım eve geldım. evde hıc yatmadım:):):)

ooo iyi maşallah erken başlamışsınız gezmeye, bizede gelin :)
bizde bi kere cıktık dışarı, annemlerde gitti, gündüzleri evde yapayalnızız kızımla

aa nie gittiler erken değilmi daha. ben annenlede tanışmak istiodum biz 3. günden beri yanlızız babamız akşamlarıda çalışıo. şu sıkışıklığı bitsin. söliim gündüz bıraksın bizi sana.

benım annem 20 gun kaldı bende ama artık bızde yalnızız. esım erken gelıyo gercı ama gunduz yalnızız oglumla.

oglum tehlıkeye gırmese 6 saat daha cekecektım o sunı sancıyı. sezaryen oldum 2 gun hastanede yattım eve geldım. evde hıc yatmadım:):):)

amanın suni sancı kötü diyolar. ben 6 saatte doğurdum 11 de hastanededim asıl sancılar 1-2 gibi başladı. 6 da da doğurdum 5 te doktoru getirttim gece tabi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…