ÇOK ÇOK GÜZELLL:)) AMA Bİ OKADAR DA YORGUN:):ecrin_bebek:
selam kizlarrr nasil gidiyorr annelik.
MAŞALLAH SİZEE...yaa ben sezeryandan sonra 1 hafta tuvalete bıle aglayarak kalkıyordum maşallah size hemen netede girebiliyorsunuz:))herkese slmmmmmmmmmmmmmmmm 20.10.2010lcarsamba gunu 13.24 ozanımz aramıza katıldı kızlar spınal sezeryan oldum ıkımzde gayet ıyıyız.4 kg 51cm:teytey:
doğum yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum bazen kızım içerden kukuma tırnak atıyo gibi bi his oluyo canım yanıyo bazende sanki içerde yara var gibi bi acı oluyo doğururken böle bi acı yaşayacakmıyım
geçmişi okuyodum kız geldim :)
gözünaydın baylemur, aramıza hoşgeldin :) Allah analı babalı büyütsün inş..
tebrikler baylemnurhuhu yarican aşalardasın gördüm gel bakim çabuk :)
geçmişi okuyodum kız geldim :)
gözünaydın baylemur, aramıza hoşgeldin :) Allah analı babalı büyütsün inş..
canım bendede oluyodu hamileyken, ama dogum yaparken öyle acıları hissettmiceksin kaydirigubbakcemile3
herkese slmmmmmmmmmmmmmmmm 20.10.2010lcarsamba gunu 13.24 ozanımz aramıza katıldı kızlar spınal sezeryan oldum ıkımzde gayet ıyıyız.4 kg 51cm:teytey:
ben bişi diyemicemyaşayın görün
:)) hg ne zmn tanıştırcaz kızları
gozun aydın canım. Allah analı babalı buyutsun inş. guzel bı tarıhte dogmus:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne zaman isterseniz gelin buyrun canım, önce ben doğurdum kaydirigubbakcemile3
2010 ekim bebeklerinin ilk buluşmasını biz yapalım hihoyyyt
ne gülüon gız
sen nurmal mi yaptıydın
bizmi geliciztoparlandınızmı biz iyiyiz gezmeye gidioz. anneme gittik geçen. arabayı çok sevio hemen uyuyo :)
bizmi geliciztoparlandınızmı biz iyiyiz gezmeye gidioz. anneme gittik geçen. arabayı çok sevio hemen uyuyo :)
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
tuba gözün aydın canım doğum yapmışsın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
inşallah kolaycacık doğurursun kuzum az kalmış hakkaten :)
normal yapmadım ama 14 saat normal dogum ıcın bekletıldım malesef. sunı sancıyı yedım yedım ama sezaryen oldum:):):):)
amanınnnn. ben iyi doğurmuşum o zmn maşallah bana. bide uslu dursadımda yatsadım dikişlerimde hemencik geççekti. 3. gün musafir geldi :S
ooo iyi maşallah erken başlamışsınız gezmeye, bizede gelin :)
bizde bi kere cıktık dışarı, annemlerde gitti, gündüzleri evde yapayalnızız kızımla
oglum tehlıkeye gırmese 6 saat daha cekecektım o sunı sancıyı. sezaryen oldum 2 gun hastanede yattım eve geldım. evde hıc yatmadım:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?