2010 Ekim Anneleri

valla rita varya az değilsin
çok kolay yazınca hadi canım dedim bende yaparm demiştim kiiiiiii
gece sancım tutunca anladım
5 saat sanı çektim sabaha karşı doktora gittim alttan muayene etti ebe
aman allahın neydi oooo öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1 cm açılma vard üstüne üstelik
sonra nstye bağlandım hiiç sancı çıkmadı .ebe dediki korkudan sancın kaçmıştır dedi :)
ben o 1 cm lik açılmada 5 saat çektim sancıyı ve ne ağladım allah normal yapanlarayardım etsin cidden çok zormuş...
ha bebeğimin kalp atışları 200 olmasa normal doğurcaktım gene ama olmadı
şimdi diyorumki iyikide olmamış

kızlar ya doğurmayanları korkutmayın bence sancı da bişey yok da dikişler atılırken kötüydü. hatta ben asıl çığlığı doğumdan sonra dikişler atılırken atmışım

kandındın bizi rita alsanaalsanasmile
size güvenip bizde güle oynaya normal dogurmaya gittik kaydirigubbakcemile3
kötü mü oldu bak ne güzel sende normal yaptın:))
:))
aynen yaa bende güle oynaya gittiydim hatta arabada espiri yapıodum babamlara. babam dalga geçti zati noldu gelirken gülüodun diyi aklinialirimsmile
ya bak ben korkutsaydım nolcaktı??
ya işin şakası yapılmıcak şey değil tabi...
kızlar ya doğurmayanları korkutmayın bence sancı da bişey yok da dikişler atılırken kötüydü. hatta ben asıl çığlığı doğumdan sonra dikişler atılırken atmışım

dikişleri hissettin mi sen??ben hiç anlamadım valla...bak herkesin tecrübesi farklı..bana sancılar fena gelmişti...yoksa doğum dikiş vız geldi yani...

heheh kandırdılar bizi ben hem normal hemde epiduralsiz doğurdum çok kötüydü doğurmayan kaldımıydı korkmayın hepsi geçio bebişinizi görünce bir dakka içinde mazide kalıo sancılar.
sunı sncı cok daaha kötuuuuuuu

walla :S
sorma benimkini uyuşturmadı ilk dedim acıo napıosunuz doğuruken acımadıdı sona ebeye uyuşturucu istedi ebede on saatte getirmedi. hala dikio. diğer ebe deseniz ipi çekiştirio beceriksizlere denk geldim herhal.

tam zamanlama (( bana denk geldi çok stresliydim zaten :/
benimde doğumum bugün yarın...bugün kontrolüm vardı.2 cm açılma var dediler.sancım yoktu ama doktordan çıktığımdan beri sancım var sanki ://
ayy tatlım benim sen bakma bize...sancı işte bir şeki,lde çekiyorsun ama yapılmıcak şey diill..mesela ben yine normal yaparımn sağlıklı olursam....
haha ben hatırladıkça gülüom. ama bidaha çocuk yaparmısın deseler yaparım derim. birgün çekiosun sonuçta geçti bitti.

bende bende...yine yaparım:))

ayy tatlım benim sen bakma bize...sancı işte bir şeki,lde çekiyorsun ama yapılmıcak şey diill..mesela ben yine normal yaparımn sağlıklı olursam....

bende bende...yine yaparım:))

:))) anlıorum !!!
ya ben şimdi bu kanamadan korkmayayımmı? vajinal muayeneden sonra oldu ama 2,5 saat oldu hala devam edio normalmi yoksa tekrar gitsemmi doktora.i çok fazla sancım yok şu an.kanama anormal bişeymi değilmi yani ufff işin kısası napçam ben şimdi ???

2 doz uyuşturdular ama fayda etmedi dikişin her anını hissettm. benim yırtılmam biraz fazla oldu bizim oğlan eller havaya şeklinde geldi çünkü. 5. gün oldu hala oturup kalkarken acıyor özellikle emzirirken zor oluyor gerçi benim birde basur oldu (

evet tatlım kanama normal değil tabi sümüksü yapışkan birşey değilse...çünkü nişan olabilir o..ama açık kırmızı kansa bence doktora git....mutlaka...yada ara sor doktorunu...

face de yazdım furuzan benimde öle oldu...fitil kullandım...dikişlerde 10 günde geçti..nyse kız sende korkutma:)))

slm kızlar...
biz geldik hala doğurmadım...
bebiş 7 günde sadece 80 gr almış 3180 gr olduk..
çarşamba bir daha gideceğim...sancı falan yoktu nst de suyu ii harektleri ii bekleyeceğiz dedi...çatı muaynesi yapmadı hala...
:teselli:

bende ilk bi kaç gün küçük tuvaletimi tutamadım geldiği anda akıodu kendi kendine çok korktum öle kalcam die :S büyümede çıkmaya korktum tuttum hep. ilk hafta 3 kere gittim sadece

face de yazdım furuzan benimde öle oldu...fitil kullandım...dikişlerde 10 günde geçti..nyse kız sende korkutma:)))
benim dikişlerde bugun iyi.

sen geçmişi okuma o zmn

canım biraz okudum zaten sonra dedim okuma diye kendi kendime...

bu arada kızlar kızım artık gözüyle takıp edebılıyor çok güzel yaaa....artık tamamen bizimlee...sese tepki veriyordu fakat takıp etmıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…