2010 Ekim Anneleri

selam kızlar.ben 16 kasımda doğum yapıcam.sizin topikte herkes doğum yaptı kurtuldu sanırım.darısı başıma.size çok özeniyorum.bende bebeğimi kucağıma alsam bi.

benim ufaklıın gelmeye niyeti yok galiba((
doktor bi kaç gün daha bekleyelim olmazsa önce suni sancı verecem sonra gene açılma olmazsa sezaryanla alacam dedi(( korkuorum normal olsun istiodum ben((((
ne kdr güzel hepiniz kavuştunuz bebişlerinize bende sağ salim kavuşsaydım bi((

slm kızlar.bende bugün son kontrolüme gittim.38. haftamdayım.normal doğum olsaydı 9 kasım son tarihti.ama 2. kızım sezeryan olduğundan bu öyle olacak.ve bugün bana sezeryan tarihini verdi dr.um.27 ekim çarşamba saat 13_30...küçük oğlum EMİR e kavuşma anım.geceleri uyuyamıyordum.şimdi tarih belli oldu hepten uyuyamam herhalde.9 yaşında ve 3 yaşında kızlarım var birde.annemde aylardır bizde bizimle uğraşıyor sağolsun.hep beraber 4 gün sonrasını o büyük günü bekliyoruz.allah kısmet etsin inşallahta kucaığımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

selam kızlar
ben aslında eylül annesi olacaktım ki .... bizim paşa gelmek istemdi bi türlü
41 haftalıkken 5 ekimde zorla aldık :)) suni sancıyla epidüral normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım
aranıza bende katılabilirmiyimmmmm a.s.

hosgeldın canımmm benım kızımda 7 e ekım dogumlu

Zelcan sende çakma eylül annesisin ama bizleri de unutma :))
Kızlar balsurattan haberi varmı Telefonu olan varsa benle özelden irtibata geçebilirmi Ceylan derseniz İzin alıp telefon numarasını bana verirseniz çok sevinirim ..

haha evet biraz çakma olduk yawww
unutmam canım unuturmuyum hiç ama eylül anneleri çok daha ilerdesiniz biz henüz 2,5 haftalık olduk ve sorunlarımız farklı

canımmm maaşallah çok çok sevindim gözün aydın allah bağışlasın ne güsel tospini tospini doğmuş kuzun maaşallahhh:)

cok tesekkur ederım canım bızel kaldı artık buyutmesı degıl mı hhhhh hayırlısıyla saglıklı olsunlarda gerısı sorun degıl :Saruboceq:

baylemurr gözün aydın tatlım...sonunda sende aldın kucağına..nasılsın??bebiş nasıl??artık kendi topiğine gelirsin:))

baylemurr gözün aydın tatlım...sonunda sende aldın kucağına..nasılsın??bebiş nasıl??artık kendi topiğine gelirsin:))

ıkımızde gayet ıyıyız canım hersey yolunda ben sezeryan olunca oturup kalkmada bıraz zorlanıyom okadar.bugun daha ıyıyım hergun bıraz daha alısıyorum bebegın bakımına hersey cok gzelmıs alllah olmayanlara nasıp etsın ınsaalllah

kızlar mrb dün acaip başım agrıdı yaa kaçg ündür kızım uykusuz bırakıyo artık dayanamaz oldum babası dün gece 3 ten sonra mama vermiş beni uyandırmamış gögüsümün biri yara oldu artık sag tarafı vermeye korkuyorum yaa bepanthol kullanıyom o işe yaramadı baska bie alayım
kızlar dogum yapıcaklar allah yardımcınız olsun hangi dogum olursa olsun sonuçta saglıkla kavuşun bebeklerinize illa normal olsun die diretmeyin benim ilk gün sezeryanda zorlandım sonrasında agrı kesici bil e almadım umarım raht bi dogum olur sizlerin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…